shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Д-р Георги Кулишев предложен за член на борда на МБАЛ „Св. И.Рилски“
30 September 2009

 

Д-р Георги Кулишев да бъде предложението на Община Разград за член на Съвета на директорите на МБАЛ „Св.Иван Рилски“ АД , бе решено на вчерашното заседание на местния парламент. Преди гласуването бяха номинирани общо пет кандидатури – соченият предварително за фаворит д-р Иво Бакърджиев, д-р Анатолий Стойнов, д-р Николай Колев, д-р Михаил Гигов.

В крайна сметка надделя д-р Кулишев, който е общински съветник от ГЕРБ и началник на отделението по анестезиология и интензивно лечение в разградската болница.

 

30_09_2009_frenkeva.jpg30_09_2009_kulishev1.jpgТричленният състав на директорския борд на здравното заведение ще стане ясен на извънредното Общо събранието на акционерите на дружеството на 8 октомври 2009 г. Вчера съветниците упълномощиха общинския съветник от ДПС д-р Селиме Карагьозова да представлява Общината на събранието в качеството й на акционер.

По наша информация, от следващата седмица областната дирекция „Земеделие“ в Разград ще има нов ръководител. Очаква се мястото на досегашния титуляр Анчо Хараламбиев да заеме съветничката от ГЕРБ Валентина Френкева. В момента тя е директор на местния клон на застрахователно акционерно дружество „Виктория“.


Димитър КИРИЛОВ