Търсене

Начало Спорт Ивайло Петев е новият треньор на „Разград 2000“
Ивайло Петев е новият треньор на „Разград 2000“
02 July 2010

В сряда отборът на „Разград 2000“ започна лятната си подготовка за новия сезон - засега във „В“ Североизточна група, на ст.“Балканфарма“. За първата тренировка от състава на разградчани от миналия сезон се явиха Ангел Янков, Красен Алексиев, Димитър Чендев, Дидко Димитров, Момчил Петров, Сунай Вели, Юлиян Ангелов, Сюлейман Шакиров, Галин Цонев, Вежди Тефиков, Георги Бебров и капитанът Георги Иванов. По различни причини отсъстваха Сашо Недев, Мишо Спасов и титулярният вратар Иво Станчев.02_07_2010_petev.jpg02_07_2010_trenirovka.jpgЗа 31-я си рожден ден Сунай Вели почерпи с шоколадови бонбони и безалкохолно всички футболисти. Спортно-техническият директор Владимир Димитров в съблекалнята представи новия треньор. Ивайло Петев е ставал 2 пъти шампион на България с тима на „Литекс“ като футболист. Притежава необходимия лиценз не само за „В“, но и за „Б“ група. Новият наставник се е договорил с ръководството на „Разград 2000“ досегашният треньор Росен Маринов да остане в тима като негов помощник. В близките дни се очаква да дойдат и нови попълнения в отбора. Ще бъдат обявени, когато стане ясно, че приемат условията, предложени от клуба.

Следващата седмица лудогорци ще изкарат едноседмичен лагер на Пчелина, където най-вече ще се наблегне на физическата подготовка. В края на багера ще се изиграе първата контрола - „Разград 2000“ ще гостува на тима от „А“ група „Калиакра“ в Каварна.

Ще припомним, че в сряда отборът на „Миньор“ /Раднево/ официално се отказа от „Б“ Източна група. Сега ще се чака становище на БФС-София дали тази „Б“ група ще остане с 11 тима или ще бъде допълнена с вторите от двете „В“ групи - „Нефтохимик“ /Бургас/ и „Разград 2000“, естествено след бараж. От няколко дни новият треньор на „Нефтохимик“ е Георги Чиликов.

 

Венко ВЕНКОВ