shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.05.2019 г.
ekip7-small-2019-5-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Езиковата ще дава сертификати за прием на студенти в престижни университети по света
22 August 2011

ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ в Разград стана изпитен център за получаване на сертификати за ниво на владеене на английски език към Мичиганския университет. Високото доверие на местната езикова гимназия е гласувано преди близо месец от Гръцко-американския съюз, представител на Мичиганския университет. Тогава ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ получи официален сертификат, с който се превръща в престижен учебен център.22_08_2011_sertifikati.jpgДва пъти в годината ние ще провеждаме сесии, в които желаещите да получат документ за владеене на английски език, ще се явяват на изпити. Ако кандидатите успешно ги издържат, на тяхно име ще бъде издаден сертификат за цял живот, разказва директорът на езиковата Пейчо Георгиев.

Притежателите на ценния сертификат пък ще имат шанса да бъдат приети като студенти в близо петдесет престижни университети в целия свят, без да държат изпити по английски.

Първата пробна сесия за сертифициране в ГПЧЕ вече е проведена. Като резултат – двама възпитаници на гимназията са приети в престижни висши учебни заведения в Англия.

Кандидатите за сертифициране трябва да платят такса от 210 лева и да се явят на изпити. А щом ги преминат успешно, ще имат важен безсрочен документ, доказващ пред света, че английският им е безупречен.

На сертифициране могат да се явяват ученици от всички учебни заведения от града и региона, както и възрастни със самочувствие за отлично владеене на езика на Шекспир.


Галина МАРИНОВА