shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.07.2017 г.
ekip7-small-2017-7-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Почна масово напускане на лекари от разградската болница
21 July 2017 - Новини

Започна масово напускане на лекари и медицински сестри от МБАЛ „Свети Иван Рилски“, след като беше сменено ръководството на областната болница. Оставките си хвърлиха началници на отделения и медицински работници, които отказаха да работят с новоизбрания директорски състав.

Продължава...
 
Гери-Никол ще е гвоздеят в програмата за селищния празник на Завет
21 July 2017 - Оживление

Хитовата певица Гери-Никол ще е гвоздеят в тазгодишната програма за селищния празник на Завет. Множество други музикални и спортни прояви очакват още гостите на сбора, който ще се проведе в края следващата седмица.

Първото събитие е в петък, 28 юли, от 9.00 часа на градския стадион, където ще се проведе състезание по колоездене. В същия час, но в спортната зала в Завет, ще започне и турнир по футбол за мъже. Новооткритото съоръжение ще е и домакин на волейболните състезания за жени и мъже, които са насрочени съответно от 16.00 и 17.00 часа.

Продължава...
 
73 разградчани се включиха в подписка за беседката до автомивка „Гатко“
21 July 2017 - Новини

В броя от 12 юли „Екип 7“ писа за желанието на живeeщите в района около автомивка „Гатко“ да бъде възстановена демонтираната през миналата година покрита беседка на кладенеца. Както вече съобщихме, вместо постройката да бъде ремонтирана, както се надяваха хората, по нареждане от Община Разгад един ден тук идва бригада, която бързо събаря навеса. Дотогава дълги години това място е ползвано за отдих, особено през летните месеца.

Продължава...
 
Танцьорите от „Хорце“ закичиха с капанска китка кмета на град Авриг
21 July 2017 - Новини

16 танцьори от втория концертен състав на ДТШ „Хорце“ към Центъра за работа с деца в Разград се завърнаха от първото си международно участие във фестивала „Цветята на Олд“, който се проведе в румънския град Авриг.

Ръководителите на формацията Румен и Жулиета Иванови разказаха, че връзката с организаторите на форума е осъществила Виолета Фратева, която е била техен преводач и екскурзовод по време на престоя.

Продължава...
 
38 попълнени и 9 закрити паралелки след седми клас
21 July 2017 - Новини

38 попълнени и 9 закрити паралелки след седми клас в държавните и общински училища в Разградска област, това е равносметката от реализацията на план-приема за учебната 2017/2018 година. Още на първо класиране, поради липса на достатъчно кандидати, бяха закрити осем паралелки в СУ „Христо Ботев“ в Разград, ПГХТБТ „Мария Кюри“, ПГО „Станка Николица Спасо-Еленина“, ПГТС „Христо Смирненски“, СУ „Христо Ботев“ в Кубрат, СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ в Завет, СУ „Христо Ботев“ в Лозница и Професионалната гимназия в Кубрат.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 22396
Advertisement