брой от 23.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Половин Разград се срина без ток вчера
23 June 2017 - Новини

 

 

Освен горещините, първите дни на тазгодишното лято поднесоха и друга, още по-голяма неприятност за жителите на Разград – липсата на ток. Първите прекъсвания на ел. захранването бяха в сряда, 21 юни. От централата на „Енерго – Про“ във Варна обясниха това с ремонт на въздушен електропровод 110 кВ. Това е наложило предприемането на оперативни превключвания, за да не останат клиенти без ток по време на ремонтните дейности. „Тези манипулации са свързани с кратки смущения на електрозахранването, но чрез тях се избягва трайно прекъсване на електричеството“, обясниха от електропреносното дружество.

 

Продължава...
 
Учениците от Спортното и Автото – последни на матурите
23 June 2017 - Новини

 

 

ПГТС „Христо Смирненски“ и Спортното училище в Разград имат най-ниски резултати от държавните зрелостни изпити, показват официалните данни, изнесени от Регионалния инспекторат по образованието.

Възпитаниците на двете учебни заведеният имат общ бал от матурите 3.07, с който се нареждат на дъното на класацията по успех в областта. Добрата новина е, че въпреки високият процент на слаби оценки в тези учебни заведения, сега завършващите имат среден успех над 3.00 за разлика от предходни години.

 

Продължава...
 
Велосипедист е с опасност за живота, помете го кола
23 June 2017 - Новини

 

 

63-годишен велосипедист е в тежко състояние, след като в сряда около 19.00 часа беше блъснат от автомобил по бул. „Априлско въстание“ в Разград, преди отбивката за Пчелина.

Пейко Белчев от Благоево се прибирал с колело към селото, когато бил застигнат и пометен от „Опел Вектра“. В резултат от удара мъжът е настанен в кома, с черепно-мозъчна травма и опасност за живота в Отделението по анестезиология и интензивно лечение на областната болница.

 

Продължава...
 
В понеделник младежки хепънинг ще каже „Не на дрогата“
23 June 2017 - Новини

 

 

На 26 юни от 17 часа пред Общински културен център в Разград ще бъде организиран младежки хепънинг под мотото „Не на дрогата! Има и друг път!“. В проявата ще вземат участие деца от Музикална школа „Илия Бърнев“, ЦПЛР-Център за работа с деца,Танцова формация към ОУ „Васил Левски“, Айкидо-клуб Разград със свои демонстрации, ще има още демонстрации с алкоочила, забавни снимки с рамка, на която е изписано посланието, викторина с награди и пускане на балони с послания.

 

Продължава...
 
Полицията: Внимание! Започна сезонът на катастрофите!
23 June 2017 - Новини

 

 

Започна сезонът на катастрофите, бъдете внимателни и спазвайте правилата за безопасност, апелираха от полицията. Изнесоха и смущаващи данни за регистрираните през миналото лято пътнотранспортни произшествия. Черната статистика сочи, че само от 1 юни до 31 август 2016 година по пътищата на страната са станали 2283 тежки катастрофи, при които са загинали 223 души, други 2975 са бил ранени.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 22207
Advertisement