shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.07.2019 г.
ekip7-small-2019-7-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Прокуратурата ще оспорва новия данък МПС в Разград
19 July 2019 - Институции

Окръжната прокуратура е изготвила протест срещу решението на Общинския съвет в Разград, с което в края на януари тази година бяха гласувани новите данъци за автомобили.

Оспорването става факт, след като от държавното обвинение са намерили за основателни претенциите на съветниците от „Кауза Разград“ Калоян Монев и Божинел Христов, независимата Милена Орешкова, Иво Димитров от групата на Реформаторския блок и Стоян Димитров от БСП.

Продължава...
 
Община Разград ще тегли заем от над 6 000 000 лева
19 July 2019 - Новини

Краткосрочен общински дълг в размер до 6 262 071 лева се готви да тегли Община Разград от „Фонд за органите на местно самоуправление в България – ФЛАГ“ ЕАД, е видно от докладната записка на кмета Валентин Василев, която ще бъде гласувана на заседанието на Общинския съвет на 30 юли.

Продължава...
 
Шефовете на държавни стопанства поискаха лаборатория за проби в Разградско
19 July 2019 - Новини

Мерките срещу разпространение на африканска чума по свинете и снабдяването на населението с дърва за огрев обсъждаха в сряда на работна среща с областния управител Гюнай Хюсмен и заместника му Нурие Црънгалова директорите на горски и ловни стопанства в региона. Инж. Пламен Колев от ДГС-Разград, инж. Тони Димитров от ДГС- Сеслав и инж. Кирил Колев от ДЛС „Воден - Ири Хисар“ представиха резултатите от дейността си в двете насоки.

Продължава...
 
В Стражец сметта в контейнерите...ферментира
19 July 2019 - Искам думата

Живея и работя в чужбина. Летния си отпуск прекарвам в родното село Стражец. Вече близо две седмици контейнерите за битови отпадъци на нашата улица „Марица“ стоят препълнени и навсякъде около тях е осеяно с боклуци, които кучетата допълнително разнасят.

Продължава...
 
Обсъждаха как се вземат евросредства за управление на отпадъците
19 July 2019 - Институции

Екипът на Областния информационен център (ОИЦ) ‒ Разград организира среща с ръководители и експерти, отговарящи за околната среда от общинските администрации в региона, представители на областната управа и подпомагащи бизнеса организации.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 28155
Advertisement