shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.05.2017 г.
ekip7-small-2017-5-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Преди да бъде задържан Йордан Панчев стана жител на Варна
24 May 2017 - Новини

Петима от шестимата осъдени по 20-годишното дело за убийството на футболиста Добри Добрев все още са на свобода. Нещо повече – Йордан Панчев вече е с официален постоянен и настоящ адрес във Варна. От понеделник регистрацията му е на бул.„Владислав Варненчик“ в морската столица. Това е принудило прокуратурата в Разград, която преди дни получи присъдата от Апелативния съд, да я изпрати за изпълнение обратно, но на Окръжната прокуратура във Варна.

Продължава...
 
Осем директори и учители получиха приза „Неофит Рилски“
24 May 2017 - Новини

Осем директори и учители от Разградска област получиха почетното отличие „Неофит Рилски“ за високи постижения в педагогиката и принос в развитие на образованието.

Съвременните будители, които събуждат интереса на децата към знанието, получиха своите награди в навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Продължава...
 
Жълт картон за ръководството на „Общински пазари – Разград“
24 May 2017 - Новини

За първи път през демократичното си съществуване Общински съвет – Разград не освободи от отговорност ръководството на общинска фирма за дейността му през предходна година. Това стана на вчерашното заседание на местния парламент, на което беше обсъдена и гласувана докладна записка за одобряване на годишните финансови отчети на търговските дружества със 100% общинско участие.

Продължава...
 
Ще ремонтират 3 църкви и 10 джамии в Лудогорието
24 May 2017 - Новини

Два църковни храма в област Разград ще бъдат възродени за нов духовен живот, съобщиха от областната администрация. Това стана възможно след оказана методическа помощ на Архиерейското наместничество в град Разград от експерти от областната администрация при изготвянето на мотивирани искания за извършване на неотложни рестварационни дейности със средства от Дирекция „Вероизповедания“ към Министерския съвет на Република България.

Продължава...
 
Разград ще е домакин на заседание на РСР на Северен централен район
24 May 2017 - Новини

Разград ще е домакин на заседание на Регионалния съвет за развитие (РСР) на Северен централен район (СЦР) през юни. Това стана ясно по време на работна среща в понеделник между областния управител на Разград и председател на РСР на СЦР Гюнай Хюсмен и секретаря на Регионалния съвет Юзлям Камберова.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 21949
Advertisement