shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.11.2017 г.
ekip7-small-2017-11-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Правилата, с които запушиха устата на неудобните съветници – незаконни
22 November 2017 - Новини

Административният съд отмени като незаконосъобразни промените в Правилника за организацията и дейността на Общински съвет – Разград, които бяха приети в края на 2016 година след бурни скандали.

С въпросните текстове ръководството на местния парламент въведе санкции, забрани и ограничения във времето за изказване на съветниците и така на практика си осигури „здравословна тишина“ по време на сесии. Председателят на ОбС-Разград Надежда Радославова пък се сдоби с двама заместници, също със солидни заплати, от уж опозиционни политически сили – ДПС и Кауза Разград, което бе гаранция за подковано бъдещо мнозинство.

Продължава...
 
Пожарникар №1: Няма да закриваме участъка в Завет
22 November 2017 - Новини

Пожарната в Завет няма да бъде закрита , а всички издадени до момента заповеди за ликвидирането на районни и участъкови служби в страната ще бъдат отменени. Това дойде да съобщи вчера лично на жителите на общината директорът на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов.

Продължава...
 
Кола мина на червено, блъсна се с камион
22 November 2017 - Новини

Тежка катастрофа на светофарите до 16-етажните блокове в Разград затрудни движението вчера в сутринта.

„Форд Ескорт“ с търговищка регистрация, идвайки откъм „Металик“, минал на червено и се сблъскал с хладилен камион. Водачът на товарния автомобил се е движел в посока от „Билла“ към Горското и в този момент преминавал на зелена светлина.

Продължава...
 
БСП: Община Разград се управлява на автопилот
22 November 2017 - Политика

С анализ на двугодишното управление на ГЕРБ в община Разград местната структура на БСП обяви началото на предизборната си кампания. В пресконференцията в понеделник участваха депутатът и бивш кмет Денчо Бояджиев, общинският лидер на партията Добрин Добрев и общинските съветници Елка Неделчева и Стоян Димитров.

Продължава...
 
1000 лева събра от благотворителен концерт „Федерацията на жените“
22 November 2017 - Новини

„Да дарим надежда“, това бе насловът на концерта, организиран от Федерацията на жените със съдействие на Народно читалище „Развитие 1869“, посветен на Деня на семейството.

В началото на събитието бяха наградени всички 27 победители в седмото издание на конкурса „Да на красотата“. Призовете на участниците в надпреварата връчи заместник-кметът на Община Разград Галина Георгиева.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 23276
Advertisement