shadravan.jpg abonament1.png
 
 


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Отборът на Разград по роботика – с голямо международно отличие
20 March 2019 -

След като преди три месеца ученици от клуба по роботика „QWERTY“ към ОУ „Васил Левски“ - Разград участваха в престижен конкурс в Русия и влязоха в Топ 6 на света, сега солидно международно отличие получиха и по-малките му възпитаници.

Признанието този път дойде от Световната олимпиада по роботика „WRO Hellas“, която се проведе през уикенда в един от вътрешните олимпийски стадиони в Атина, Гърция.

Продължава...
 
Само две присъди на разградските съдии са отменени от ВАС за година
20 March 2019 -

За цялата изминала година Апелативен съд-Варна е отменил само две присъди, постановени от Окръжен съд-Разград. Това стана ясно в понеделник от годишния отчет на РОС, гости на който бяха председателят на ВАС Ванухи Аракелян и заместникът й Янко Янков.

Броят на отменените актове Янков определи като пренебрежимо малък и посочи, че работата на институцията остава традиционно на много добро ниво.

Продължава...
 
Първият печат на Разградската гимназия намерен в Садина
20 March 2019 -

Неочаквано, но приятно се изненадал директорът на Езиковата гимназия Пейчо Георгиев в Разград от едно телефонно обаждане – от Румен Борисов, бизнесмен от Шумен, който има наследническа къща в поповското село Садина.

Докато един ден тъща му си копаела в градината, в мотиката ѝ издрънчал малък метален предмет. След почистването се оказало, че това е печат на Разградската реална мъжка гимназия, наследник на която е днешната ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“.

Продължава...
 
Второ място за разградски ученик от международно състезание по английски
20 March 2019 -

С участието на 100 деца от 7 балкански страни - Албания, Македония, Черна гора, Сърбия, Румъния, Косово и България, се проведе състезанието „Balkan Voices“ в Американския университет в Благоевград. Всеки от участниците бе подготвил оратория за някакъв социален проблем.

Продължава...
 
Съсипват Разградската филхармония?
20 March 2019 -

Имаше един филм „Ликвидаторът“ - фирма, която иска да намали разходите за заплати, наема външно лице на ръководна длъжност. Новият човек няма емоционални връзки с мястото и с хората и им прилага унижения и тормоз, докато нужният процент служители напуснат.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 27132
Advertisement