shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.07.2018 г.
ekip7-small-2018-7-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Незаконно сметище набъбва в Разград
18 July 2018 - Новини

В североизточната част на Разград, над стръмната улица с паветата, някога е имало цехове на ТПК "Зора" и други предприятия. Днес част от ламаринените постройки все още се ползват като бази на фирми. Другите сгради са съборени. Освободените от тях пространства обаче са превърнати в нерегламентирани сметища, които от ден на ден стават все по-обемни.

Продължава...
 
Започнаха разкопките в Абритус
18 July 2018 - Новини

Започна 25-ият сезон на археологическите проучвания на територията на късноантичния град Абритус, съобщи ръководителят на разкопките и директор на Регионален исторически музей - Разград Галена Радославова. Тя уточни, че сектор 3, в който сега се работи - покрай северната крепостна стена, точно пред кула 9 и западно от крайната североизточна кула 10, се проучва за шеста поредна година.

Продължава...
 
Шефът на разградската пожарна се пенсионира
18 July 2018 - Новини

В спомени, шеги и закачки и заобиколен от колеги – така мина последната „смяна“ на най-дългогодишния началник на Районната пожарна служба в Разград.

Ден след като окръгли 60, в понеделник главен инспектор Славчо Иванов събра на почерпка второто си семейство, разбира се, в сградата на пожарната, за да останат всички на пост.

Продължава...
 
126 нарушения повече са засекли служителите на „Пътна полиция“
18 July 2018 - Новини

126 нарушения повече в сравнение с предходната седмица са засекли служителите на „Пътна полиция“, съобщават от ОД на МВР - Разград.

По данни на дирекцията в периода от 9 до 15 юли в областта са констатирани 478 случая на неспазване на Закона за движение по пътищата.

Продължава...
 
Китайски цигулар и унгарски виолончелист свирят утре в Разград
18 July 2018 - Оживление

Международният фестивал „Алегра“ стъпва за първи път на разградска сцена с безплатен симфоничен концерт, който ще изнесат виртуози, покорили световните сцени и обещаващи млади музиканти. Събитието ще се проведе утре /19 юли/ от 19 часа в залата на Общинския културен център, съобщи неговият организатор Петър Найденов, който е соло-контрабасист на Люцернския симфоничен оркестър и преподавател във Висшето училище за музика в Цюрих.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 25165
Advertisement