shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.03.2018 г.
ekip7-small-2018-3-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Строят най-модерната кравеферма в Североизтока
19 March 2018 - Новини

Най-модерната кравеферма в Североизточна България ще бъде построена до края на годината в землището на Дянково. Неин собственик е 40-годишният Хасан Хасан, който е родом от селото. Стойността на инвестицията е 2 000 000 лева - собствени средства и банков кредит.

Градежът на кравефермата, която е вдясно на пътя Разград - Дянково, започна преди около два месеца от работници на разградската фирма "Антора".

Продължава...
 
Инвестиция за 100 000 лева в бизнес зона "Перистър"
19 March 2018 - Новини

Още една инвестиция предстои да се случи в бизнес зона "Перистър", става ясно от докладната записка на зам.-кмета на Разград Галина Георгиева, която касае учредяването на право на строеж върху имот с площ 1300 кв.м. Заявлението за инвестиционно намерение е подадено от управителя на известната разградска строителна фирма "САВ" ООД - Светослав Петров.

Продължава...
 
Прокуратурата в Кубрат ще протестира присъдата на Ергин Хасан
19 March 2018 - Новини

Районната прокуратура в Кубрат ще внесе протест срещу присъдата на възпитателя от ВУИ-Завет. Това съобщиха в петък от пресцентъра на Апелативната прокуратура във Варна.

Припомняме, че в четвъртък следобед Районният съд в Кубрат призна Ергин Хасан за виновен, че е извършил измама в особено големи размери, представляваща особено тежък случай.

Продължава...
 
В Разград се проведе първата регионална среща на социалните услуги
19 March 2018 - Новини

В петък в хотел „Cartoon“ кметът на Разград Валентин Василев откри форум „Първа регионална среща на социалните услуги в общината. Партньорство между държавната и местна власт при предоставянето на социални услуги и подкрепа престижа на социалните работници“. Събитието бележи откриване на Седмицата на социалната работа в община Разград, във връзка със Световния ден на социалната работа и социалния работник.

Продължава...
 
Пороище остана без кмет
19 March 2018 - Новини

Без кмет от известно време е Пороище. Титулярът на поста Живка Петрова, която спечели изборите през 2015 година, е излязла по майчинство. Хората от селото обаче не знаят има ли изобщо човек, който да я замества и кой е той, тъй като на няколко пъти не откривали никого в кметството. Обърнаха се към „Екип 7“ с молба ние да поискаме информация по случая.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 24128
Advertisement