shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
За 5 години и похарчени 837 400 лева - спортна зала няма
14 January 2019 - Новини

Три години са били необходими на строителните групи от Великобритания и Франция да прокопаят 50-километровия тунел под Ла Манша и да се срещнат под пролива. За още три години и половина успяват да изградят железопътните линии в него и влаковете да тръгнат.

Далеч по-сложно от това да се построи транспортна връзка с подобни мащаби и то под морското дъно, се оказа реновирането на спортна зала „Абритус“ в Разград.

Продължава...
 
Две номинации за почетен гражданин на Разград
14 January 2019 - Новини

На 28 януари за 25-ти път официално ще бъде честван Денят на Разград. На този ден преди 141 година градът е освободен от османско иго по време на Руско-турската война.

По традиция, чието начало е поставено през 1994 година, празникът се чества с разнообразни инициативи. Една от най-значимите от тях е удостояването с най-високото местно звание „Почетен граждани на Разград“.

Продължава...
 
Прокуратурата оспори задължителната такса за детските градини в Заветско
14 January 2019 - Новини

Да бъде отменена постоянната такса за детските градини в община Завет иска прокуратурата.

В протест до Административен съд-Разград /РАС/ се настоява да бъдат отменени като незаконосъобразни разпоредбите на Приложение № 2, раздел ІІІ, т. 1 и т. 2 от Наредба № 9 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на Община Завет, приета с решение на Общински съвет – Завет.

Продължава...
 
Пожар изпепели къщата на възрастна жена в Исперихско
14 January 2019 - Новини

Насред зима възрастна жена от исперхското село Китанчево остана без дом.

По обяд в събота пламва пожар от печката на твърда гориво, с която 69-годишната Анифе Юсуфова се отоплявала. За кратко време огънят се пренася в непочистения комин и пламъците обхващат целия имот.

Продължава...
 
Дойде време за предизборни обещания, пък още старите не са изпълнени
14 January 2019 - Искам думата

Според публикувания неотдавна в „Екип 7“ отчет на кмета на Разград постигнатите показатели в сравнение с минали години са огромни.

Пропуснал е обаче няколко големи „постижения“, затова ще ги спомена аз.

„Подобри“ се инфраструктурата в града ни и особено в квартал Орел. Няма ги вече дупките по пътищата и тротоарите, не виждате ли?

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 26590
Advertisement