shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.10.2017 г.
ekip7-small-2017-10-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Завет не си дава пожарната
19 October 2017 - Новини

Завет скочи срещу проекта на МВР за закриването на местния участък на пожарната.

В сряда на свое заседание Общинският съвет в града прие и официално становище, в което се противопоставя на предстоящата оптимизация.

„Отчитайки волята на населението на община Завет, предвид наличието на хиляди декари обработваема земеделска земя и реализацията на голям обем земеделска продукция, подлежаща на съхранение, както и наличието на многобройни пожари на територията на общината, Общинският съвет – Завет изразява несъгласие със закриването на Участък „Пожарна безопасност и защита на населението”- се казва в позицията.

Продължава...
 
Започва голямото преброяване на кучетата в Лудогорието
19 October 2017 - Новини

До 30 ноември общинските кметове в Лудогорието трябва да създадат организация чрез селските кметове за установяването на общия брой на кучетата в населените места. Обобщената справка от преброяването трябва да се представи до 5 декември в Областна администрация - Разград. На база на тези данни ще бъдат раздадени пропорционално 2400 чипа, които в момента се съхраняват в Областната дирекция по безопасност на храните.

Продължава...
 
Тръгна автобусът до Дряновец и Балкански
19 October 2017 - Новини

След прекъсване на автобусната линия Разград-Дряновец-Балкански, от вчера тя е отново възстановена, съобщи кметът на Разград Валентин Василев. Той благодари за проявеното търпение на жителите на двете села. Общественият превоз на пътници по автобусната линия от общинската транспортна схема е автобус на ЕТ „Муртаза Ферад“.

Продължава...
 
Обявиха класирането в конкурса "Да на красотата"
19 October 2017 - Новини

Вчера бяха отчетени резултатите от конкурса „Да на красотата“, който се прави съвместно с Федерация на жените – Разград. Председател на комисията е Галина Георгиева-Маринова – зам.-кмет на Община Разград, която благодари на всички участници, които са се включили тази година. Над 70 адреса са посетени на два етапа – през юли и в края на септември по предварителна заявка за участие на кандидати в конкурса.

Продължава...
 
Кметът на Разград инспектира ремонта на улиците
19 October 2017 - Новини

Кметът на община Разград д-р Валентин Василев и зам.-кметът Ердинч Хасанов инспектираха рехабилитацията на улици в Разград и в населените места на общината. Приключиха ремонтните дейности в селата Раковски, Липник, Киченица, Просторно, Побит камък, Дянково, Мортагоново, Ушинци, Пороище, Радинград, Недоклан, Ясеновец, Черковна и Островче.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 22993
Advertisement