shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.03.2017 г.
ekip7-small-2017-3-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Отбелязаха 10 години от създаването на клуб „Театрали“
24 March 2017 - Новини

Със сонети, стихотворения и класически изпълнения на пиано отбелязаха десетгодишния юбилей от създаването на училищния клуб „Театрали“ към ППМГ „Акад. Никола Обрешков“. По време на събитието в Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“ водещите припомниха как през далечната 2007 година математици и биолози поставят откъс от „Тартюф“ на Молиер.

Продължава...
 
Жена забрави телефона си в книжарница, оттам я издириха, за да й го върнат
24 March 2017 - Новини

Жена забрави телефона си на щанд в книжарница „Атлас“ в Разград, въпреки че GSM-ът имал парола, работещите там проявили находчивост и успели да се свържат с нейна приятелка, за да й го върнат.

 

Миналата седмица Дарина Вълчева отишла да направи копия на няколко документа при фотографа Антон Анастасов, който предлага копирни услуги в книжарницата.

Продължава...
 
Студенти от Разград участваха във форума „Дни на кариерата“
24 March 2017 - Новини

Студенти от Филиал – Разград участваха във форума „Национални дни на кариерата – добра кариера, добър живот“, който се проведе в Русенския университет „Ангел Кънчев“. Това е най-голямото кариерно изложение в България, което дава възможност на младите хора да се срещнат с работодатели от национални и международни компании.

Продължава...
 
Ученици от ПГИ „Р. Шуман“ влязоха в дебрите на данъците и осигуровките
24 March 2017 - Новини

С презентации на данъчно-осигурителни теми, изнесени от ученици от ХІ а клас на ПГ по икономика „Р. Шуман“ в Разград приключи първата фаза на проекта „Твоят час“, който е съвместна инициативана гимназията и местния офис на НАП.

Продължава...
 
Куп медали за ученици от СУ „Христо Ботев“ от математически турнир
24 March 2017 - Новини

Златни, сребърни и бронзови медали завоюваха възпитаниците на Средно училище „Христо Ботев“ в Разград от Международния турнир „Математика без граници“. Това разказа главният учител Лидия Ганева, която се занимава с организацията на състезанието на училищно ниво. Тя заяви, че техни възпитаници участват за трета поредна година в турнира, който се провежда в три дистанционни кръга – есенен, зимен и пролетен.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 21473
Advertisement