shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.02.2019 г.
ekip7-small-2019-2-18.png

Търсене

Вход






Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Разградските отбори доминираха в масовото участие на областното по бадминтон
18 February 2019 - Спорт

При масово участие се проведе областното първенство по бадминтон от тазгодишните ученически игри. Общо 17 отбора в двете възрастови групи се състезаваха в спортната зала на УСШ „Р. Бухтев“ в Разград. Участниците демонстрираха завидни умения в този вече двадесет годишен спорт за областта, а някои отбори приятно изненадаха с доброто си представяне.

Продължава...
 
Баскетболът влезе в Център „Емилиян“ благодарение на „Вълци-Разград“
18 February 2019 - Спорт

Първа тренировка за децата в Център за социална рехабилитация и интеграция „Емилиян“ проведе екипът на баскетболен клуб „Вълци-Разград“. С много емоции деца и треньори се впуснаха в играта, упражниха основни движения, взаимодействаха си в екипи и дори участваха в състезание, което донесе положителен заряд на всички присъстващи. Последва размяна на подаръци, усмивки и обещание за нова тренировка.

Продължава...
 
Представиха любовни стихове и новата книга „Квинтесенцииди“ на Иван Димитров
18 February 2019 - Култура

Миналата седмица в РБ „Проф. Боян Пенев“ се проведе поредното издание на проекта „Любов – най-нужната илюзия…“, по идея на Дачо Господинов. Този път освен любовни стихове, разградският поет-прозаик и синдикалист Иван Димитров представи на публиката най-новата си книга с доста странното, но точно заглавие „Квинтесенцииди“.

Продължава...
 
Младежите на БЧК обучиха над 900 свои връстници в Разградско за Свети Валентин
18 February 2019 - Новини

Доброволци от седемте клуба на Българския младежки червен кръст в Разградска област проведоха информационна кампания „Бъди влюбен безопасно“.

Инициативата бе по повод Свети Валентин и се реализира в партньорство с „TUXIDO“.

Младите червенокръстци се срещнаха с повече от 900 свои връстници и ги информираха за превенцията на полово предавани инфекции, включително ХИВ/СПИН.

Продължава...
 
Момчил НЕКОВ: Махат преференциите заради липса на личности
18 February 2019 - Новини

В петък в Лудогорието гостува депутатът от Групата на Прогресивния алианс на социалистите и демократите в Европейския парламент Момчил Неков. За тези, които са забравили, това е младежът, който на предишните евроизбори бе под №15 в листата на БСП /която също беше №15/ и поради голям брой преференции успя да измести водача Сергей Станишев и да влезе в европарламента.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 26888
Advertisement