shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Награди за хората, развили бадминтона в Разград
13 December 2018 - Спорт

С изиграването на срещите по бадминтон приключи тазгодишният Коледен учителски турнир в Разград. Пред общо 23 отбора на откриването бяха наградени хора, допринесли за развитието на спорта бадминтон, което започна преди 20 години с учредяването на спортния клуб. Възпоменателни медали от Българската федерация по бадминтон получиха Пейчо Георгиев, Николай Миланов, Красимир Кръстев, Венко Русев, Цветан Танев и Росица Мотева.

Продължава...
 
Кметът на Лозница награди спортната десетка на общината
13 December 2018 - Спорт

На церемония в Лозница кметът Севгин Шукри награди десетте най-добри спортисти на общината за 2018 година.

Десетката се води от родения през 2005 година борец Хюсеин Хюсеинов, който през годината има две трети места на държавни първенства, трето място на международен турнир в Молдова и три първи места на турнири у нас.

Продължава...
 
ПГСТ „Хр.Смирненски“ - Разград участва в национален конкурс
13 December 2018 - Новини

Зам. областният управител Евгени Драганов, зам-кметът Ердинч Хасанов и други официални лица гостуваха вчера в ПГ по транспорт и строителство „Христо Смирненски“ в Разград. Поводът бе участието на гимназията в Националния конкурс „Коледари – с блага вест и здраве“, който е част от програмата „Култура за всички деца“, в подкрепа на Национален център за лечение и рехабилитация на деца с онкологични заболявания.

Продължава...
 
Разград става част от Дунавския туристически район
13 December 2018 - Новини

След приемането на новия Закон за туризма и Концепцията за туристическо райониране на България предстои да заработят и самите туристически райони, които са общо девет.

В дневния ред на предстоящото заседание на Общинския съвет е внесена докладна записка на кмета Валентин Василев, от която става ясно, че Разградска община е включена в Район Дунав с център град Русе. Той се състои от 67 общини, което го прави най-големият – 21% от територията на страната и 16% от населението.

Продължава...
 
Ръководството на Разград бе на тържество с потребителите на социални услуги
13 December 2018 - Новини

Потребители на дванадесет социални услуги от община Разград отпразнуваха заедно своето коледно тържество в залата на Ученическо и столово хранене. Гости на събитието бяха кметът Валентин Василев, заместниците му Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, председателят на Общински съвет в Разград Надежда Радославова, общинският съветник Радиана Димитрова, директори на институции.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 26395
Advertisement