shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.04.2019 г.
ekip7-small-2019-4-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Ветераните на „Лудогорец“ се класираха на финал
22 April 2019 - Спорт

„Лудогорец“ се класира на финала на държавното първенство за ветерани, след като в края на миналата седмица отстрани лидера на зона Северозапад „Пъстрина 2012“ /Николово/. Гостите от Монтана отстъпиха на зелените с 5:6 след инфарктни дузпи на Гнездо на орли.

Домакините, водени от Станимир Йорданов и Валентин Станчев, дръпнаха с 2:0 още преди почивката с точни попадения на Марин Петров и Христо Господинов.

Продължава...
 
„Бързи, смели, сръчни“ - за трета година се проведе в Разград
22 April 2019 - Спорт

Много емоции и оспорвани битки предложи третото поредно областно състезание „Бързи, смели, сръчни“ за ученици от 1 до 4 клас, проведено залата на ОУ „В. Левски“ в Разград. Включиха се общо 20 отбора, по десет в двете възрастови групи, с 240 участника от цялата област. И тази година инициативата на ОК „Спорт в училище – Разград“, СКЛА „Лудогорец“ и РУО – Разград бе подкрепена финансово от БАСУ , а за всички участници „Млин - 97“ АД – Разград осигури солети от собственото си си производство.

Продължава...
 
Медали за младите борци от областта в Одрин и Ловеч
22 April 2019 - Спорт

На международен турнир по борба за деца, момчета и кадети в Одрин, Турция, Разградска област беше представена от СКБ „Лютви Ахмедов“, ученици от Спортното училище, водени от треньора Нермедин Якуб. Освен домакините в турнира участваха 7 отбора от България и младите борци от Македония.

Продължава...
 
Деца получиха 600 торбички с лакомства срещу предадени чували с отпадъци
22 April 2019 - Новини

Стотици разградски деца се включиха в тазгодишната инициатива „Бонбони за смет“. На 20 април, срещу всеки чувал с отпадъци, кметът Валентин Василев и заместничката му Галина Георгиева раздаваха торбички с лакомства на няколко места в града: в квартал „Орел“, до сградата на Общината, в градинката до хотел „Централ“ и в градинката до обръщалото на „Водна централа“.

Продължава...
 
Училищна конференция за българския принос в науката
22 April 2019 - Новини

Областна ученическа конференция на тема „Известни български учени и техните постижения“ бе организирана от клуба по Гражданско образование към НПТГ„Шандор Петьофи“ в Разград със съдействието на РУО – Разград, областния управител и работодатели.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 27435
Advertisement