shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Разградски джудисти – с шест медала от „Купа Варна 2019“
14 June 2019 - Спорт

На 8 юни зала „Конгресна“ на Двореца на културата и спорта бе домакин на Международния турнир по джудо за деца „Купа Варна 2019“. Събитието бе част от календара на „Варна - Европейски град на спорта 2019“ и се организира от СК „Десант“ и Общината.

Състезанието се провежда за трета година, но се нарежда сред най-силните надпревари за деца в този спорт през годината.

Продължава...
 
Предстои 36-то издание на Купа „Разград“
14 June 2019 - Спорт

На 15-16 юни на спортния комплекс по стрелба с лък ще се проведе 36-то издание на Купа „Разград“. Това е най-дълголетният турнир в страната в този спорт и се провежда под егидата на Община Разград.

Очакват се около 60 деца от клубовете у нас да проверят своите възможности преди Държавното първенство в София следващата седмица, както и да с е преборят за атрактивния награден фонд.

Продължава...
 
Утре стартира „Диамантена футболна лига - Разград 2019“
14 June 2019 - Спорт

Обезлюдяването на селата, главно откъм млади хора, намали отборите в областната група, но в ответ се организират много футболни турнири - на малки врати в зала през зимните месеци и на трева на хандбални врати през летните.

Млади хора, които стопанисват стадион „Диамант“/до бившия Стъклозавод/, организират на него „Диамантена футболна лига - Разград 2019“. Лигата ще се проведе на обновеното тревно игрище в два полусезона, като схемата на игра ще бъде 5+1 играча и е отворена за всички желаещи да участват отбори.

Продължава...
 
Утре в Езерче – турнир в памет на олимпийския шампион Димитър Добрев
14 June 2019 - Спорт

Ежегодно Община Цар Калоян, съвместно с кметството в с.Езерче и съдействието на СКБ „Езерче“, провеждат турнир по борба в чест на олимпийския шампион Димитър Добрев, който е роден там. На 1 април тази година почина. Утре състезанието ще е за 21 поредна година, започва от 9 часа в местността Куругьол в Езерче.

Продължава...
 
Големият хирург и човек д-р Тодор Каравасилев, който даде много за Разград
14 June 2019 - История

Пиша тези редове, защото познавах д-р Каравасилев – големия лекар и човек, който нито е роден, нито е погребан в Разград, но направи толкова много за града и хората тук.

На 26 юни се навършват 22 години от кончината му. Това е повод да си спомним за човека, който даде толкова много от себе си за обществото. Завидното му чувство за отговорност, неговият труд бе възнаграден особено високо – с обичта и признателността на хората. Той винаги намираше време за всичко. Всеотдаен общественик, баща, незабравим приятел и истински професионалист. Има една дума в българския език, която най-добре му приляга – призвание.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 27849
Advertisement