shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.01.2017 г.
ekip7-small-2017-1-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Властта в Цар Калоян продължава натиска върху инакомислещите
18 January 2017 - Искам думата

Снегът, който наваля обилно и в нашия град, създаде трудности. След като се успокои времето, реших да посетя имота си, който е в очертанията на града. Плащам си редовно данък сграда и смет, но след като видях, че улицата е почистена само около 20 метра, а другите 30 метра, които заема от улицата моя имот, са оставени непочистени.

Продължава...
 
„Екип 7“ спретна импровизирана изложба на художника Данаил Цонев
18 January 2017 - Оживление

Без да навлизаме в излишни подробности, ще споменем само, че в далечните, много далечни възрожденски времена първо цариградските и браилски български вестници пръскали просвещение и свяст сред народа ни по времето на „присъствието“.

Продължава...
 
За бразилците в „Лудогорец“
18 January 2017 - Искам думата

Неотдавна в. „Меридиан МАЧ“ съобщи, че „Лудогорец“ е трети в Европа по броя на бразилците в отбора. Те са 10. Това ме наведе на мисълта да напиша нещо за тях.

Присъствието на бразилците в отбора е много полезно. То по-скоро е чудесно. Та Бразилия е първа световна сила във футбола. Нашите бразилски момчета са отлични футболисти. Не само за нашите мащаби, а вече и за Европа. Те са много скромни и възпитани. Не ходят по нощни заведения.

Продължава...
 
Шампионът без колодрум завъртя 28... години!
18 January 2017 - Оживление

Шампионът ни без колодрум Мирослав Минчев вчера завъртя 28, но не обиколки, а години.

Почти толкова – 21, са и златните медали, които талантливият млад състезател е донесъл на града ни, въпреки че условия за подготовка няма.

Мирослав е поставил осем национални рекорда на спринтовите дисциплини в България, в това число шест на 1000 метра и два на 200 метра.

Продължава...
 
Бивш състезател на ШК„Абритус“ води в супертурнира във Вайк-ан-Зее
18 January 2017 - Спорт

В холандския град Вайк-ан-Зее се провежда 79-то издание на традиционния шахматен фестивал Tata Steel Chess. В главния супертурнир играят 14 от най-силните шахматисти на съвремието, начело със световния шампион от Норвегия Магнус Карлсен. Всъщност това е най-силният шахтурнир в света.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 20998
Advertisement