shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 28.04.2017 г.
ekip7-small-2017-4-28.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Десет състава участват в първия фестивал за танцов театър в Разград
28 April 2017 - Новини

Десет театрални и танцови състава от страната участват в първото издание на фестивала „Театър в движение“, който се провежда в Разград, съобщи Виолета Антонова – главен експерт в общинската дирекция „Култура спорт и туризъм“. Тя посочи, че това е първият форум на танцовия театър, който се организира в България по инициатива на община Разград и ТТФ „Пулс“. Фестивалът няма конкурсен характер, целта му е да стимулира творческия импулс на младите артисти и да ги запознае с най-новите тенденции в съвременното танцово изкуство.

Продължава...
 
Семинар за превенция на наркоманиите се проведе в Разград
28 April 2017 - Новини

Директори на учебни заведения, координатори на училищни превантивни клубове, представители на институции и родители участваха в двудневен семинар за превенция на употребата на наркотици сред младите хора. Форумът под наслов „Механизми и добри практики за развитие и реализиране на местни политики и дейности в областта на превенцията. Училищни превантивни клубове“ се проведе на 26 и 27 април в Разград.

Продължава...
 
Злоупотребяват с паркоместата за хора с увреждания в Разград?
28 April 2017 - Новини

В Разград на местата за паркиране на автомобили, ползвани от хора с увреждания, нерядко спират и коли на здрави и прави шофьори и тенденцията е към увеличение на броя на тези нарушения. Смятам, че е наложително контролните органи да обърнат внимание на този факт, който ощетява истински нуждаещите се и да засилят проверките до отстраняване на това явление. Това заяви на редакционния телефон наш читател, който не пожела да си съобщи името.

Продължава...
 
Община Исперих кандидатства за V етап на водния цикъл
28 April 2017 - Новини

Община Исперих ще кандидатства пред Министерството на околната среда и водите за безвъзмездна финансова помощ за изпълнение на проект „Изграждане на част от V етап на канализационната мрежа на град Исперих“, става ясно от докладната записка на кмета Бейсим Руфад, която ще бъде гласувана на заседанието на местния парламент утре.

Продължава...
 
Осъдиха условно технически ръководител за загинал при трудова злополука
28 April 2017 - Новини

Условна присъда постанови Окръжен съд-Разград по делото за фаталната трудова злополука, при която 43-годишен строителен работник загина на изграждащата се площадка за изгаряне на опасни отпадъци в Източната промишлена зона.

Инцидентът стана на 9 март миналата година по време на изкопни работи за прекарването на водопровод. Тогава земна маса се свлече, затрупа Идириз Курдов от Мортагоново в рова и той почина на място.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 21751
Advertisement