shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Три фирми искат да ремонтират част от общински път
26 June 2017 - Новини

 

 

Три фирми желаят да ремонтират 2.7 км от общински път - от разклона за Самуил на главния път Разград – Шумен до началото на село Мортагоново. Това стана ясно в петък, когато комисия с председател арх. Петър Сергев отвори офертите на участниците в конкурса за възлагане на обществената поръчка, която е с прогнозна стойност 285 675 лева без ДДС.

 

Продължава...
 
Мюсюлманите в областта празнуват Рамазан байрам
26 June 2017 - Новини

 

 

След едномесечно постене от изгрев до залез, в неделя започва големият мюсюлмански празник Рамазан байрам, познат и като Шекер. В навечерието на празника се раздава зекят ал-Фитр /милостиня, чийто размер се определя от Главното мюфтийство/ и се коли агне или яре.

 

Продължава...
 
Ще изготвят проект за Общ устройствен план на община Исперих
26 June 2017 - Новини

 

 

Община Исперих обяви обществена поръчка с предмет: „Изработване на проект за Общ устройствен план на община Исперих, включващ екологична оценка и Оценка за съвместимост“, която е на прогнозна обща стойност 182 884.61 лева.

 

Продължава...
 
Създават Наблюдателна комисия към Общински съвет – Разград
26 June 2017 - Новини

 

 

Създаването на Наблюдателна комисия към Общински съвет – Разград ще гласуват съветниците на предстоящото си заседание. Предметът на работа на новия обществен орган ще бъде упражняване на контрол на местата за лишаване от свобода; подпомагане на ресоциализацията на лишените от свобода, включително чрез иницииране на социални услуги на територията на общината;

 

Продължава...
 
Бележки от джентълмените на сполуката за българските земи и Разградско от XVIII-XIX век
26 June 2017 - История

 

 

„Заклети“ пътешественици (Globetrotter, Globe-trotter). Как ви звучи това? Почти като „заклети счетоводители“, нали? Да, ама не съвсем. Защото се отнася до една група хора, надмогнали на хала си и на материалното си благополучие и поели по света и посветили живота си на неговото опознаване. Какво представлява интригуващата английска дума globetrotter, която няма точен аналог на български?

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 22224
Advertisement