shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 25.06.2018 г.
ekip7-small-2018-6-25.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Едни „неизвестни“ люде от Разград, които бяха съветски агенти
22 June 2018 - История

В случая става дума за няколко души. Всички са учили в Разград. Обвързани са през различни периоди със Съветския съюз и съветското разузнаване, повече от интересна е съдбата им.

Първият е Радослав Николов Габровски (1900-1978), който е роден в Разград. Завършил е разградската гимназия през 1918 г. През 1920 г. е войник в Телеграфния полк в София.

Продължава...
 
За бога, г-да общинари, помогнете ни, искаме тишина и спокойствие!
22 June 2018 - Искам думата

Пиша във връзка с това, че преди време направиха две метални пейки под спалнята и терасата ми една до друга. И ето как от едно уж хубаво и полезно нещо започнаха проблемите...

Живея на адрес „Грънчарска“ №24, блок „Морави“, вход „Д“ и точно под спалнята ми от Общината сложиха две метални пейки (приблизително 150 см едната).

Продължава...
 
„Паркстрой“ да не косят само в центъра - и в периферията живеят хора...
22 June 2018 - Искам думата

Санирахме по европейски блоковете си, но сега се опасяваме да оставим вратите и прозорците на апартаментите си отворени, за да не се напълнят стаите с влечуги от избуялата трева пред входовете ни, оплака се пред ,,Екип 7“ разградчанинът Евгени Драганчев.

Продължава...
 
Жоао Пауло: Имаме велик треньор, нашата цел е да ставаме по-добри
22 June 2018 - Спорт

„Още е началото на подготовката и на повечето от нас ни липсва физическата подготовка. Ще се опитваме с всеки изминал ден да приемаме по-добре идеите на треньора и да подобряваме нивото си“, заяви футболистът на „Лудогорец“ Жоао Пауло след мача с „Вакер“.

Пауло заяви, че е доволен от назначаването на Пауло Аутори начело на „Лудогорец“.

Продължава...
 
Пауло Аутори: Какво да им коментирам на съперниците, целта ни е да влезем в групите на ШЛ!...
22 June 2018 - Спорт

„Все още се намираме в прекалено ранна фаза на нашата подготовка. Работим както върху новата ни концепция, така и върху физическото им състояние. Аз съм доволен от представянето им днес. Заложих на два различни отбора, да ги смесим, за да се запозная и аз по-добре с техните качества“, каза мениджърът на „Лудогорец“ Пауло Аутори след контролата с „Вакер“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 24936
Advertisement