shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.10.2017 г.
ekip7-small-2017-10-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
С приза „Златен лист“ се окичиха самодейците от ААФ „Капанци“
19 October 2017 - Оживление

Самодейците от Ансамбъл за автентичен фолклор „Капанци“ в село Гецово спечелиха най-големия приз „Златен лист“ от Националния фестивал на старата градска песен и фолклор „Листопад на спомените“ – Варна. Това съобщи ръководителят на формацията – Веселина Димова.

Продължава...
 
От Гецово започнаха срещите на областния управител с хората в селата
19 October 2017 - Новини

От село Гецово започнаха срещите с обществеността, които областният управител Гюнай Хюсмен ще организира във всички населени места в област Разград.

Срещата се проведе в местното читалище по покана на кмета Емил Гиздов. Заедно с областния управител на въпросите на местните хора отговаря и заместникът му Нурие Црънгалова.

Продължава...
 
Старши комисар Румен ГАНЕВ: Честен богат полицай няма...
19 October 2017 - Интервю

„Вътрешна сигурност“ на МВР арестува 5 гранични полицаи за трафик на нелегални емигранти“, „Арестуваха корумпирани полицаи за връзки с наркодилъри“, „Арестуваха полицейски началници в Плевен“, „Арестуваха полицейски шеф заради схема за телефонни измами“.

Продължава...
 
"Лудогорец" свали "Брага" и поведе в групата
19 October 2017 - Спорт

Стават чудеса! С отлична тактика и много задружна игра „Лудогорец“ победи с 2:0 „Брага“ в Лига Европа. Така разградският тим сложи нова голяма тухла в българската футболна история: за пръв път наш отбор победи като гост португалски в европейските турнири.

Продължава...
 
Единият от задържаните полицаи е от Разград
18 October 2017 - Новини

 

 

Разградчанинът Александър Цонев е един от двама полицаи от софийското 7-мо Районно управление, които в неделя вечерта бяха задържани при спецоперация на дирекция „Вътрешна сигурност“ на МВР и Специализираната прокуратура.

27-годишният оперативен работник и колегата му Еджевит Осман вече са с повдигнати обвинения за разпространение на дрога и получаване на подкупи. Двамата са били разузнавачи именно по линия на наркотиците.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 11 - 15 от 22993
Advertisement