shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Директорът на НАП – Разград се включи в Маратона на четенето
20 April 2018 - Новини

Навръх рождения си ден директорът на разградския офис на НАП Цанка Тъмнишка стана част от Националната кампания „Маратон на четенето“. Повече от 10 години служителите на приходната агенция в Разград споделят пред библиотечните специалисти своите любими автори и произведения.

Продължава...
 
Чиновници много, а животът все по-труден
20 April 2018 - Искам думата

Пролетта пак дойде. Едни се радват, че са успели да издържат през зимата на недоимъка и че отново могат да посрещат утрото на едни непредсказуеми дни на бъдещето, а други на изобилието и охолството, което сегашната власт им донесе.

Ние, българите, както винаги бързаме.

Продължава...
 
123 са участниците в конкурса за хумор и сатира в Кубрат
20 April 2018 - Оживление

123 автори от цялата страна са изпратили творби за участие в единадесетото издание на Националния конкурс за хумор и сатира в Кубрат. 90 от тях са изпратили писмени творби, а 33 – карикатури, като петима участват и в двата раздела. В тазгодишното издание на конкурса се включват и седем творци с авторски книги. Най-много са участниците от София – 25, от област Разград – 13 и от Варна – 12.

Продължава...
 
Нов образователен проект насърчава иновативните учители
20 April 2018 - Новини

Новият образователен проект „Teaching Alpha“ ще насърчава и стимулира педагозите, които прилагат иновативни практики в училищата. Идеята е дело на амбициозни и успешни млади хора, сред които разградчанинът Владислав Драмалиев и Георги Василев. Двамата са учили заедно в Американския университет в Благоевград и ги свързва приятелството и общата визия за развитие на образованието, което трябва да подготвя децата за живота в XXI век.

Продължава...
 
Протече покривът на читалището в Гецово
20 April 2018 - Новини

Покривът на построената през 1960 година сграда на НЧ "Просвета 1883" в Гецово се нуждае от спешен ремонт, алармира председателят на читалищното настоятелство Милен Станчев. Той уточни, че досегашните течове са решавани с частични "закърпвания" на компрометираните участъци. Сега обаче, след топенето на снега и валежите нещата се усложнили значително. Водата се стичала точно на сцената и в залата и най-вече в участъка на балкона.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 24373
Advertisement