брой от 23.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Пуснаха поляците побойници
21 June 2017 - Новини

 

Двамата полски туристи, които в неделя по обяд нанесоха побой на служител на бензиностанцията в Цар Калоян, вече са на свобода. 25-годишният Кристиян Валигура и 17-годишният Матеуш Заяч ще бъдат съдени по бързото производство за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Именно това, че не могат да бъдат подведени под отговорност по по-тежката квалификация – за средна телесна повреда, стана причина и Районната прокуратура в Разград да не поиска удължаване на срока на задържането им под стража.

Продължава...
 
Пет фирми искат да проектират ремонта на ул. „Странджа“ в Разград
21 June 2017 - Новини

 

 

Вчера комисия с председател арх. Петър Сергев започна отваряне на офертите на фирмите-кандидати за възлагане на обществената поръчка с предмет „Изготвяне на инвестиционен проект за реконструкция на ул. „Странджа“ и прилежащите й кръстовища в Разград и авторски надзор по време на строително-монтажните работи“ с обща прогнозна стойност 30 162 лева без ДДС.

 

Продължава...
 
Общински съветници заседаваха в Дома за стари хора
21 June 2017 - Новини

 

 

Общинските съветници от ПК по социална политика, трудова заетост и здравеопазване на Общински съвет – Разград проведоха заседание в Дома за възрастни хора. Това се случи по инициатива на председателя на на ОбС Разград Надежда Радославова и председателя на комисията Янка Георгиева. На заседанието присъстваха и вносителите на докладните д-р Валентин Василев – кмет на Община Разград и заместниците му – Галина Георгиева и Ердинч Хасанов.

 

Продължава...
 
Актьори от „Импулс“ с награди от театрален фестивал в Русе
21 June 2017 - Новини

 

 

Двама актьори от МТФ „Импулс“ в Разград спечелиха индивидуални награди от XXI Национален театрален фестивал на училищните театри „Климент Михайлов“, който се проведе в Русе.

Младите любители на сценичното изкуство, с ръководител Веселин Керемедчиев, представиха спектакъла „Женско царство“ от Стефан Костов.

 

Продължава...
 
Млади историци с награди от конкурс за Първата световна война
21 June 2017 - Новини

 

 

Трима ученици от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ бяха отличени в Националния ученически конкурс „България и Първата световна война. Места на памет“. Възпитаниците на елитната гимназия получиха своите награди преди дни в Добрич, където се проведе научна конференция по темата. Във форума участваха млади историци от цяла България – Варна, Шумен, Пловдив, Русе, Исперих, Разград, Тутракан, Монтана, Тервел, които представиха своите разработки пред публиката.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 22207
Advertisement