shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2017 г.
ekip7-small-2017-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Близо 660 деца участваха в три общински кръга на конкурса „БУКЕТ“
22 February 2017 - Новини

658 изявени деца и младежи от Разград, Лозница и Цар Калоян участваха в общинските кръгове на Националния конкурс „БУКЕТ“. Изданието се организира за трета поредна година под патронажа на почетния председател на ДПС Ахмед Доган.

Продължава...
 
Репортери търсят колесницата на императора Траян Деций
22 February 2017 - Новини

Вчера бе последното събитие от цикъла „В музея сме“, с който разградското училище „В. Левски“ отбеляза патронния си празник тази година.

Продължава...
 
„Ремонтът“ на спортната зала бавно, но славно унищожава клуба по карате
22 February 2017 - Новини

Едно обещание на бившия кмет Денчо Бояджиев вече е изпълнено - Разград има закрит плувен басейн. Каня всички бивши и настоящи общинари да се изкъпят в клуба по карате в спортна зала „Абритус“, само трябва да затварят добре вратата, да не изтече водата навън. Ще им подаря по една хавлия с йероглифи - да имат да се избършат, и по едни червени шорти. Така председателят на СК „Будо-карате киокушинкай“ сенсей Цецо Христов саркастично илюстрира състоянието на общинското помещение, което ползва под наем.

Продължава...
 
Боян Бонев и Габриела Вангелова със злато от турнир в Стара Загора
22 February 2017 - Спорт

В Стара Загора се проведе турнир по стрелба с лък „Загорски стрелец“ за мъже, жени, младежи и девойки. Стреляха рекорден брой участници - 101 от всички клубове в страната. Интересът към турнира бе голям по няколко причини - идеалните условия за провеждане на състезанието, които дават възможност за изява, предстоящото в началото на март Европейско първенство на закрито във Франция и възможността за проверка преди ДЛОП за мъже, жени и младежи в Габрово на 17 март.

Продължава...
 
Дежурен бой над „белите“ и вече с 10 точки разлика на върха! „Славия“-„Лудогорец“ 0:2
22 February 2017 - Спорт

„Лудогорец“ показа класа и без много усилия отнесе с 2:0 „Славия“ в мач, който продължи два дни. Срещата започна в неделя от 15 часа на стадион „Васил Левски“ в София, но заради силен снеговалеж, от нея се състояха само 12 минути. В доиграването ден по-късно разградчани нямаха особени проблеми със столичния тим.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 21257
Advertisement