shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 11.12.2017 г.
ekip7-small-2017-12-11.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Който играе – печели...
11 December 2017 - Спорт

Поредният успешен сезон за „Лудогорец“ в евротурнирите осигури на клуба минимум 5.5 млн. евро само от разпределението на наградните фондове. Българският първенец постигна целта си да вземе поне точка срещу „Хофенхайм“ като гост и се класира за фазата на преките елиминации в Лига Европа.

Продължава...
 
Нова порция уволнения в Община Разград
07 December 2017 - Новини

Случайно или не, но ден след заседанието на Общинския съвет в Разград, на което беше сменен председателят, кметът Валентин Василев е предприел действия за освобождаването на четирима служители.

Продължава...
 
Д-р Камелия Станева с пети мандат като директор на Здравната каса
07 December 2017 - Новини

Д-р Камелия Станева спечели пети мандат като директор на Районната здравноосигурителна каса в Разград. Тя беше обявена за победител в конкурса за ръководната длъжност и вчера беше в столицата, за да подпише трудовия си договор.

Продължава...
 
Най-малките пациенти украсиха коледната елха в болницата
07 December 2017 - Новини

До магията на Коледа се докоснаха най-малките пациенти на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Разград, които украсиха елхата във фоайето на лечебното заведение.

В духа на предстоящото Рождество Христово осем дечица преобразиха зеленото дръвче с цветни играчки и гирлянди с помощта на техните родители и медицинските сестри от отделението по педиатрия.

Продължава...
 
Деца от ОУ "И.Тургенев" пуснаха писма до Дядо Коледа
07 December 2017 - Новини

По инициатива на "Български пощи" вчера във фоайето на централния клон на институцията в Разград се проведе предпразнично тържество с първокласници от ОУ "Иван Тургенев". Десетките гостенчета бяха посрещнати от Снежанка, а малко по-късно се появи и самият Дядо Коледа, пред когато те изпяха няколко песнички.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 23441
Advertisement