shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Областният управител подари инвалидна количка на мъж от Ножарово
16 December 2018 - Новини

С подарък за възрастен човек със заболяване, което затруднява придвижването му, започна изнесената приемна на областния управител Гюнай Хюсмен в село Владимировци, община Самуил.

66-годишният Исмет Ахмед от село Ножарово е с 90% инвалидност след прекарани инфаркт и инсулт. Дълги години е работил като фелдшер, хората от близките населени места го уважават и споменават само с добро, той и сега продължава да помага на хората.

Продължава...
 
Масовата приватизация – излъгани надежди и... малък лъч светлина
16 December 2018 - История

През далечната вече 1996 година ни обещаха да станем съсобственици на предприятия и да печелим от дивидентите. Близо три милиона българи се хванаха на тази лъжа, като си купиха по 25 000 инвестиционни бона за 500 тогавашни лева. На хората щедро им бе обещано да получат малък дял от раздържавяващите се предприятия, да купуват и продават техни акции и да участват в управлението им.

Продължава...
 
Феиз Османов – от борбата до тънкостите на кулинарното изкуство
16 December 2018 - Новини

30-годишният Феиз Османов от Разград доказа на своите връстници, избрали да емигрират, че и в България, та дори и в Разград човек също може да успее и да живее нормално. Достатъчно е да е отдаден на това, което прави и да е коректен към клиентите и работодателите си.


Продължава...
 
Учениците на Кубрат участваха в международна среща в Турция
16 December 2018 - Новини

Седем ученици от СУ „Христо Ботев“ – Галена Даниел, Мартин Тодоров, Арзу Недретова, Виктория Вескова, Зеррин Алкин, Синем Сали и Сечил Камбурова, и учителите им Леман Хамдиева, Биляна Димитрова и Майя Радева, представиха достойно България и училището си в Истанбул. Домакин и главен организатор на събитието, което се проведе от 3 до 9 декември, бе елитната турска гимназия „Джаалоглу“.

Продължава...
 
Девет награди спечелиха деца от Лудогорието
16 December 2018 - Новини

Девет награди извоюваха деца от Лудогорието на Националния конкурс „От Коледа до Васильовден“, организиран от Националния дворец на децата и включен в Националния календар на Министерството на образованието и науката за изяви по интереси на децата и учениците.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 26419
Advertisement