shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.07.2017 г.
ekip7-small-2017-7-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Четиризвезден хотел ще има в бизнес зона „Перистър“
19 July 2017 - Новини

Четиризвезден пететажен хотел ще бъде най-новата инвестиция в бизнес зона „Перистър“ в Разград . Това става ясно от докладната записка на зам.-кмета Галина Георгиева за учредяване на безсрочно възмездно право на строеж върху 2500 метра разгърната застроена площ в обособен терен от 9361 кв.м. Според документа, който ще бъде гласуван от Общинския съвет на 27 юли, бъдещият хотелски комплекс ще бъде с вътрешен и външен басейн, СПА център, фитнес, паркинг за гости с минимум 40 места и зелени игрища за посетители.

Продължава...
 
„ЛУКОЙЛ“ дискриминира Исперих с горивата си
19 July 2017 - Новини

Всички знаем, че живеем в условия на пазарна икономика. Учудващото, ако изобщо някой вече може да бъде учуден от монополистите е, че предлаганите стоки са на различни цени в една и съща верига. В случая става дума за „ЛУКОЙЛ“. В направените снимки през последния уикенд в рамките на 1 час ясно се виждат цените на горивата в Разград и в Исперих.

Продължава...
 
Осъдиха условно участник в телефонни измами, прибрал плячка за над 19 000 лева
19 July 2017 - Новини

27-годишен мъж от русенското село Полско Косово беше осъден условно за участие в телефонни измами.

Срещу Христо Данчев Георгиев беше повдигнато обвинение за това, че на 27 октомври миналата година в Разград, като помагач, в съучастие с неизвестни извършители, с цел да набави за себе си и за тях имотна облага, умишлено ги улеснил да заблудят две възрастни жени.

Продължава...
 
Ще търсят нов наемател за ресторанта в Клуба на дейците на културата
19 July 2017 - Новини

Нов наемател ще търси Община Разград за ресторанта и градината на Клуба на дейците на културата. От началото на този месец заведението, което бе по-известно като Винарната, тъй като функционираше като част от Винарна изба „Абритус“, вече не работи.

Продължава...
 
Близо 300 деца от Разградска област са отпаднали от училище
19 July 2017 - Новини

Близо 300 са децата, отпаднали от училище, от които половината са в чужбина с родителите си, съобщи началникът на Регионалното управление на образованието в Разград Атанас Дончев. Той посочи, че това е приблизителният брой на децата, които не посещават училище и предстои да се събере актуална информация за техния реален брой. За тази цел в изпълнение на решение на Министерски съвет беше създаден нов областен координационен механизъм за взаимодействие между институциите, които заедно ще работят за обхващане и задържане на децата в образователната система.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 22396
Advertisement