shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.05.2017 г.
ekip7-small-2017-5-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Още нещо в памет на някои големи учени от Разградския край
24 May 2017 - История

От Разград и района са излезли стотици научни работници, за които освен всичко друго можем да кажем и това, че са прославили с делото си родния си край у нас и в чужбина. За мнозина е писано много, за други – по-малко, някои пък – особено от по-старата генерация учени – са съвсем непознати за младите поколения. Иска ми се днес, на 24 май, да припомня съвсем накратко за няколко разградчани, оставили особено значими следи в различни клонове на българската наука.

Продължава...
 
Здравко Душков прославя „Лудогорец“ в САЩ
24 May 2017 - Оживление

Известният и суперенергичен спортен деятел, общественик, ентусиаст и наш кореспондент Здравко Душков, който е на посещение в САЩ, наред с другите си лични и служебни ангажименти развива бурна дейност за популяризирането на „Лудогорец“ зад океана.

Продължава...
 
ГЕРБ обеща да почне през юни ремонт на пътя Разград-Търговище
22 May 2017 - Новини

Подобряването на пътната инфраструктурата в Разградски регион ще е основният ми приоритет в работата ми през този мандат, заяви в петък на първата си пресконференция народната представителка от ГЕРБ Десислава Атанасова. Тя уточни, че именно това е била основната тема по време на предизборната кампания и затова заедно с областния управител Гюнай Хюсмен и кмета на Разград Валентин Василев ще работят активно за изпълнение на този поет ангажимент.

Продължава...
 
ВАС потвърди отмяна на обществена поръчка за 200 000 на Община Разград
22 May 2017 - Новини

Върховният административен съд потвърди решението на Комисията за защита от конкуренция, с което на 17 януари тази година, заради установени нарушения, бе отменена възложена от Община Разград обществена поръчка.

До ситуацията се стигна, след като ощетен от класирането кандидат подаде жалба до Комисията срещу противоречащи със закона действия на възложителя, които са опорочили процедурата за избор на изпълнител.

Продължава...
 
250 танцьори от 11 клуба участваха във фестивала „Капанска китка“
22 May 2017 - Оживление

В събота в Разград се проведе VІІІ издание на националния фестивал на клубовете и школите, изучаващи български народни хора „Капанска китка“. Организатори на уникалната за страната проява са Община Разград, Народно читалище „Бузлуджа 2010“ и Танцов клуб „Абритус“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 16 - 20 от 21949
Advertisement