shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2017 г.
ekip7-small-2017-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
БСП май си направи харакири с налагането на Денчо Бояджиев
20 February 2017 - Новини

След непрозрачното задкулисно слагане на Денчо Бояджиев на първо място в листата за предстоящите парламентарни избори, в редиците на БСП в Лудогорието настана объркване, суматоха и най-вече възмущение от лицемерието на представящата се за реформаторка партийна лидерка Корнелия Нинова, която навсякъде заявяваше, че ще се залага на нови лица.

Продължава...
 
Масов гроб на кучета откриха в Лъвино
20 February 2017 - Новини

След като преди две седмици прокуратурата започна разследване за убийството на над 30 кучета в Исперих, нов случай на зверство срещу четириноги разтърси близкото село Лъвино.

В събота по обяд 40-годишният Танер Закир се натъкнал на масов гроб на кучета в септична шахта на бившето ТКЗС в селото. Зловещата находка се изпречила на пътя му, докато обикалял да издирва собственото си куче, което изчезнало преди четири дни.

Продължава...
 
Уволниха зам.областния управител Виолета Тодорова
20 February 2017 - Новини

Със своя заповед служебният премиер проф. Огнян Герджиков освободи от длъжност заместник областния управител Виолета Тодорова, съобщиха вчера от областната управа. Заповедта, в която не се посочват конкретни мотиви за уволнението, е получена в петък, 17 февруари. До вчера все още нямаше получена заповед за назначаване на нов зам.областен управител.

Продължава...
 
Ахмед Ахмедов води листата на ДПС, Димитър Димитров на патриотите
20 February 2017 - Новини

Зам.-председателят на ДПС, досегашен депутат и бивш кмет на Цар Калоян Ахмед Ахмедов ще бъде водачът на листата на движението в 18-ти Разградски избирателен район. Останалите седем имена в листата ще бъдат обявени днес.

Продължава...
 
Вчера Кубрат избира кмет
20 February 2017 - Новини

Вчера се проведоха частичните избори за кмет на община Кубрат. 16 276 избиратели имаха възможност да дадат предпочитанията си за един от петима кандидати: Красимир Великов от ГЕРБ, независимият Орхан Бедиханов, Нина Цонева от местна коалиция „Време за промяна“, Ганка Иванова от БСП и Алкин Неби от ДПС.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 21257
Advertisement