shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2017 г.
ekip7-small-2017-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разградска поетеса Станка Николова с нова книга
17 August 2017 - Култура

Разкъсвана между Австралия и България, Станка Николова издаде третата си стихосбирка - „Водно огледало“. Книгата съдържа 91 стихотворения , които до едно се отразяват във водното огледало на душата й. Признателна на родината на кенгуруто за това, че я е приютила и е дала нов пълноценен живот на децата й, Станка Николова си остава българка, която има нашата душевност, която носи България и родния Разград в себе си.

Продължава...
 
Администрация, любов моя...
17 August 2017 - Искам думата

Всички знаем, че днес сме наследници на командно-административната система на тоталитарното общество. Дотам се бяха слели партия, държава и бюрокрация, че обществото бе почти циментирано и не можеше да мърда наникъде. Още малко и съвсем щеше да се разшири административно-командната система и да не останат хора, за да бъдат управлявани и командвани. Цялото общество щеше да се състои от бюрократи от различно ниво и тип.

Продължава...
 
Моите спомени за гимназиалната духова музика
17 August 2017 - История

С интерес проследих няколкото последователни публикации на вестник „Екип 7 за духовата музика на Разградската гимназия, в която свирех в периода 1961-1965 година /б.р. автори на предишните две публикации бяха Росен Лицов и Продан Кръстев и техните спомени бяха за духовата музика през 50-те и 70-те години на миналия век/.

Продължава...
 
Ще санират още два блока в жк "Орел"
17 August 2017 - Новини

Община Разград обяви обществена поръчка за санирането на още две жилищни сгради в жк "Орел" - блоковете 5 и 6, по Националната програма. Тя обхваща проектирането, изпълнението на строително-ремонтните дейности и извършване на авторски надзор по време на работата.

Продължава...
 
Разградчани се обучаваха за привличане на евросредства
17 August 2017 - Новини

Вчера заинтересовани представители на местната общност в Разград се обучаваха в Областния информационен център (ОИЦ) за това как се кандидатства с проекти за европейско финансиране..

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 22586
Advertisement