shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.02.2019 г.
ekip7-small-2019-2-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Нискокачествените чужденци на „Верея“ сензационно препънаха „Лудогорец“
18 February 2019 - Спорт

Последният в класирането „Верея“ поднесе огромна изненада, като стигна до нулево равенство срещу шампиона „Лудогорец“ в първия мач от първенството за 2019 г.

Отборът от Стара Загора претърпя пълно преобразяване през зимата, от стария състав се останаха само трима. Новият е изцяло чуждестранен – играчи от ниска класа, повечето от които никога не са играли професионален футбол.

Продължава...
 
Населението намалява, чиновниците – не
14 February 2019 - Новини

С наближаване на следващото преброяване на населението в България през 2021 година въпросът за промяна на броя на общините ще става все по-актуален, смятат от Института за пазарна икономика /ИПИ/. В едно от последните изследвания на института на тази тема се посочват някои от причините, които в бъдеще могат да повлияят на този процес.

На първо място е констатацията, че продължаващият спад на населението в редица райони в страната води до фрапантни съотношения между размера на общинските администрации и обслужваното от тях население.

Продължава...
 
Апелативният съд реши: д-р Мичев остава в ареста
14 February 2019 - Новини

Апелативният съд във Варна е потвърдил постоянна мярка „задържане под стража“ за д-р Бранимир Мичев. Жалбата на хирурга срещу определението на Окръжен съд-Разград от 7 февруари, с което той бе оставен в ареста, е разгледана вчера и е оставена без уважение.

Това съобщи на сайта си Окръжна прокуратура-Разград.

Продължава...
 
275 деца не достигат за запълване на местата в гимназиите в областта
14 February 2019 - Новини

Комисията по заетост към Областния съвет за развитие в Разград обсъди и утвърди предложението за Държавния план-прием в профилираните и професионалните гимназии в средните и обединени училища на територията на Област Разград за учебната 2019/2020 г.

Предложението бе представено от началника на Регионалното управление на образованието-Разград Ангел Петков.

Продължава...
 
Конкурс за Васил Левски в Исперих
14 February 2019 - Новини

В Исперих се проведе конкурс за рецитация на стихотворение, посветено на Васил Левски на тема "Ти беше свободен човек, Апостоле" , по повод на 146 години от неговата гибел.

Конкурсът бе организиран от Профилирана гимназия "Васил Левски" и Народно читалище "Съзнание 1891" в лудогорския град.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 26888
Advertisement