shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.03.2017 г.
ekip7-small-2017-3-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Отбелязаха Деня на социалния работник в Разград
22 March 2017 - Новини

С редица обществени и културни прояви в Разград отбелязаха Световния ден на социалната работа и на социалния работник. Едно от първите събития в програмата беше благотворителна – изложба базар с изделия, изработени от потребители на социалните услуги. На щандове, разположени пред Общинския културен център, вчера се продаваха великденски сувенири и картички, играчки, плетива, кошнички от шишарки и кулинарни изкушения.

Продължава...
 
Две дами са новите попълнения в Окръжна прокуратура – Разград
22 March 2017 - Новини

Две дами ще попълнят щата на Окръжна прокуратура – Разград, след като са получили почти отлични общи оценки на конкурса за повишаване в длъжност и преместване. Това става ясно от публикувано на страницата на Висшия съдебен съвет класиране на кандидатите за обявените две свободни места в институцията.

Продължава...
 
Засякоха шофьор, извършвал нелегални международни превози
22 March 2017 - Новини

Шофьор, който е извършвал нелегални международни превози, беше засечен при съвместна акция на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и областен отдел „Автомобилна администрация“-Разград.

Продължава...
 
Пиян шофьор с дрога в колата опита да избяга от полицията
22 March 2017 - Новини

28-годишен мъж от град Исперих опита да осуети полицейска проверка в понеделник около 22.30 часа. Управляваният от него „Опел Корса“ трябвало до спре до входа на градския парк в града след подаден сигнал от полицейски патрул. Вместо това обаче водачът И.И. обърнал посоката на движение, за да избегне проверката.

Продължава...
 
Ученик от Самуил с първа награда от конкурса „Вдъхновители“
22 March 2017 - Новини

15-годишният Нехсат Хасан от СУ „Св.св. Кирил и Методий“ в село Самуил спечели първа награда от Националния конкурс „Вдъхновители“. Творческата надпревара се организира от БНТ с подкрепата на Министерството на образованието и науката. В конкурса участваха над 120 ученици от цялата страна.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 21473
Advertisement