shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.10.2017 г.
ekip7-small-2017-10-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Децата от „Хорце“ с две награди от фестивала „Мисионис пее и танцува“
18 October 2017 - Новини

 

Танцьорите от ДТШ „Хорце“ към Центъра за работа с деца се завърнаха с две награди от второто издание на Детско-юношески фолклорен фестивал „Мисионис пее и танцува“ в Търговище.

В надпреварата се включиха над 450 участници от цялата страна, които се състезаваха в категориите – „Вокални групи, хорове, камерни формации и групи за автентични песни“, „Индивидуални изпълнители“ и „Детско-юношески танцови състави“.

Продължава...
 
Деца от деветте ученически превантивни клуба участваха в пътуващ семинар
18 October 2017 - Новини

 

 

37 членове и ръководители на сформираните училищни превантивни клубове в 9 училища в община Разград участваха в пътуващ семинар, който премина през София и Габрово. Целта бе обмяна на опит, повишаване на информираността и мотивацията на учениците-лидери на превантивни кубове, изграждане на умения за работа с връстници и в екип. Семинарът се организира от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ и на Общинския съвет за наркотични вещества в /ОбСНВ/.

 

Продължава...
 
Разградски ученици посетиха Военния университет във Велико Търново
18 October 2017 - Новини

 

 

Във връзка със задължителната военна подготовка, ученици от деветите и десетите класове на ПГТС „Христо Смирненски“ в Разград посетиха Националния военен университет „Васил Левски“ във Велико Търново.

Младите хора разгледаха изложеното въоръжение и техниката на Строевия плац и наблюдаваха генерална репетиция на тържествения ритуал по полагане на клетва от курсантите и първокурсниците на Военния университет.

 

Продължава...
 
Започнаха проверки на язовирите в област Разград
18 October 2017 - Новини

 

 

Назначена със заповед на областния управител Гюнай Хюсмен междуведомствена комисия за обследвания на техническото и експлоатационното състояние на язовирните стени започна работата си от община Исперих.

 

Продължава...
 
Учителка от ПТГ „Шандор Петьофи“ участва в конференция в Абу Даби
18 October 2017 - Новини

 

 

Преподавателката по английски език в ПТГ „Шандор Петьофи“ в Разград Светла Йорданова участва в Световна конференция за образование, която се проведе в Абу Даби.

Учителският форум „Кудва“ се организира под патронажа на Негово Височество Шейх Мохамед бин Зайед ал Нахян, коронован принц на Абу Даби. Срещата на учители от цял свят премина под егидата на Службата по образованието към Кралския двор в столицата на Обединените арабски емирства

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 22993
Advertisement