shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.01.2017 г.
ekip7-small-2017-1-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Нови шефове на полицията в Исперих и Кубрат
16 January 2017 - Новини

Нови началници имат от края на миналата седмица районните управление на полицията в Исперих и Кубрат.

С министерска заповед за временно изпълняващ длъжността в Исперих начело застава главен инспектор Константин Иванов Костов.

Продължава...
 
В Кубратска община здраво замириса на избори
16 January 2017 - Новини

Все повече в Кубратска община „замирисва“ на избори. Както е известно, за 19 февруари 2016 г. са насрочени предсрочните избори за кмет на общината. За участие в тях, до крайния срок - 14 февруари, в ЦИК са се регистрирали: ГЕРБ, АБВ, Българска нова демокрация, Обединени земеделци, Движение за равноправен обществен модел, Български демократичен център, ДПС и БСП.

Продължава...
 
Осмокласник от Кубрат върна изгубено дамски портмоне
16 January 2017 - Новини

Искам всички да разберат за благородната постъпка на мой съученик - Ревин Мустафов Исмаилов, ученик от 8 „в“ клас на СУ „Христо Ботев“ в град Кубрат. Докато се разхождал, той намерил дамско портмоне с много лични документи и карти, включително и за банкомат.

По снимките Ревин разпознал, че портмонето е на известна бизнесдама от нашия град.

Продължава...
 
Община Кубрат търси фирма за зимно поддържане на пътищата
16 January 2017 - Новини

Община Кубрат обяви обществена поръчка с предмет „Зимно поддържане на общинската пътна мрежа и снегопочистване на уличната мрежа в населените места по 14 обособени позиции“. Дейностите обхващат разчистване и третиране против заледяване на общинските пътища и улиците в общинския център от сняг, като се уточнява, че то ще се извършва при необходимост по всяко време на денонощието.

Продължава...
 
Не се свенете да изразите уважение към Дулинко Дулев
16 January 2017 - Искам думата

Въобще не ми е работа да се намесвам в решенията на еди-каква си комисия на високо общинско ниво, която раздава правото някому да се нарече почетен гражданин. Нито съм институция някаква, нито пък личност, която може да влияе с препоръки и оценки. Пък и никой не ми ги е искал, защото самият аз за Разград съм „Господин Никой”.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 20998
Advertisement