shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.10.2018 г.
ekip7-small-2018-10-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Кметът на Разград и заместниците му се срещнаха с колегите си в Авджълар
10 October 2018 - Новини

Делегация, начело с кмета на община Разград д-р Валентин Василев и с участие на двамата заместник-кметове Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, участва в среща на бивши и настоящи борци с български произход, която се проведе в края на миналата седмица в Авджълар, Република Турция.

Продължава...
 
Ще има ли случай „Своге“ и край Разград?
10 October 2018 - Искам думата

Този въпрос си задават почти всички, използващи осемкилометровата пътна отсечка от разклонението от жп прелеза на исперихския път към гара Разград. Движението по него стана особено натоварено след като преди три години положиха много тънък асфалт по пътя, което все пак си бе нещо.

Продължава...
 
С пропуск на Община Разград да не би паркирането да е позволено навсякъде?
10 October 2018 - Искам думата

Лек автомобил „Нисан“ с поставен на предното стъкло пропуск на Община Разград в понеделник, поради липса на друго свободно място в района, беше паркиран направо върху зелените площи зад поликлиниката.

Продължава...
 
Николай Галинов е петият най-добър културист в света
10 October 2018 - Спорт

Абсолютният ни държавен и европейски шампион по културизъм при младежите Николай Галинов Пенчев се нареди пети сред най-добрите в този спорт в света.

В края на миналата седмица разградчанинът участва в най-престижния турнир за аматьори „Мистър Олимпия“, за да се бори за влизане в професионалните листи, като стигна до финала на състезанието.

Продължава...
 
Мс Иво Владимиров със златен медал в Шабла
10 October 2018 - Новини

В Тюленово се проведе деветото издание на международния турнир „Шабла опен“, в който играха 42 шахматисти от страната и чужбина. И тази година ШК „Абритус“ - Разград имаше свои състезатели. В битките над черно-белите квадрати на брега на морето се сражаваха майсторите на спорта Иво Владимиров и Росен Русев и инж. Йордан Йорданов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 25824
Advertisement