shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.08.2018 г.
ekip7-small-2018-8-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Д-р Надие Карагьозова участва в курс за превенция на агресията в училище
14 August 2018 - Новини

Как изглежда агресията днес през погледа на учениците, родителите, педагозите и специалистите – тези въпроси бяха на фокус във втория модул на организирания от сдружение „Професионален форум“ квалификационен курс за работещите в педагогическите и образователни организации,

Продължава...
 
Интелектуалецът Юксел Чаушев пое по своя последен път
14 August 2018 - Новини

Напусна ни актьорът и режисьорът Юксел Чаушев.

Кончината му дойде ненадейно - малко след като в прекрасно настроение чества семеен празник с най-близките си.

Той е роден на 16 октомври 1939 година в село Острово. Завършва актьорско майсторство в класа на проф. Владимир Трендафилов и постъпва на работа в Разградския театър.

Продължава...
 
Юношите на СК „Спринт“ - шампиони на България
14 August 2018 - Спорт

В Пловдив се проведе републиканското първенство по колоездене на писта за юноши старша възраст /до 18 години/, в което участваха и млади състезатели от СК „Спринт“. В дисциплината „Отборен спринт“ възпитаниците на треньора Мирослав Минчев - Теодор Спасов, Сейхан Ниязи и Февзи Аларън се справиха блестящо и станаха шампиони на България.

Продължава...
 
Световната купа по волейбол блясва в Разград
14 August 2018 - Оживление

Най-желаният волейболен трофей ще бъде показан в Разград на 18 август, преди най-големите звезди на световния волейбол да влязат в битка за него от 9 до 30 септември. Жителите на Разград и областта ще имат шанса да се докоснат до купата за шампиона от световното първенство за мъже благодарение на специалния „Трофи тур“, организиран от Българската федерация по волейбол и партньора й „Лидл България“.

Продължава...
 
Aвтори от Разградско включени в двуезична антология
14 August 2018 - Новини

Селвер Алиева и Пламен Панчев са авторите от Разградско, включени в двуезичната антология „Съвременна българска поезия“. Книгата е публикувана от издателство „Алп“ - град Бурса.

Съставител и преводач е Ахмет Емин Атасой, който през май представи в Разград своята поетична книга „Премълчаното на два езика“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 25396
Advertisement