shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.02.2018 г.
ekip7-small-2018-2-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Анастасий ДОНЧЕВ: Залагаме на една чисто разградска бизнес идея, пък каквото отсъди Времето!...
16 February 2018 - Искам думата

 

 

На предстоящата сесия на Общинския съвет в Разград ще се разглежда докладна записка за учредяване в Бизнес зона „Перистър“ на право на строеж на биотехнологично фармацевтично предприятие на „Биотехфарм“ ООС с управител Анастасий Дончев. За това инвестиционно намерение „Екип 7“ публикува предварителна информация в броя си от 14 февруари. Днес предлагаме на нашите читатели повече подробности за тази идея, предоставени ни от управителя на фирмата.

 

Продължава...
 
Изпълнителите на водния цикъл в Исперих обещаха ремонт на ремонта
16 February 2018 - Новини

 

 

При изключително голям интерес във вторник вечерта в залата на община Исперих се проведе обещаното от кмета Бейсим Руфад общоградско събрание, свързано с разбитата в резултат от водния цикъл пътна инфраструктура в града.

 

Продължава...
 
Хамкане на халва и кукерски игри в ОУ „Никола Икономов“
16 February 2018 - Новини

 

 

Кукери с автентични костюми съживиха обичая за прогонване на злите сили в Основно училище „Никола Икономов“ в Разград. Децата се потопиха в духа на народните традиции и обичаи за Сирни Заговезни, които представиха техните връстници от ДТШ „Хорце“, с ръководители Румен и Жулиета Иванови.

 

Продължава...
 
Обсъдиха проекта за Общ устройствен план на община Разград
16 February 2018 - Новини

 

 

Кметът на Разград д-р Валентин Василев откри вчерашното обществено обсъждане на Общия устройствен план на община Разград и Доклада за екологична му оценка.

Община Разград има сключен договор с „Национална агенция за териториално устройство“ ООД - София за изработването на проекта и доклада. На 13 май 2016 година е подписано и споразумение с МРРБ за финансово подпомагане изработването на Общ устройствен план на общината (ОУПО).

 

Продължава...
 
Разградчани си избраха Цар на виното за 2018-та - Цоньо Цонев
16 February 2018 - Новини

 

 

В разградско заведение „Капитан Блъд“ 17 винопроизводители представиха 38 вина, от хубави по-хубави - 22 червени, 11 бели и 6 розета. Това бе 18-то поредно състезание, организирано от Сдружението на дребните винопроизводители в Разград, за определяне на най-хубавото вино, произведено от гроздовата реколта през 2017 г.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 21 - 25 от 23939
Advertisement