shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.09.2018 г.
ekip7-small-2018-9-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Сметище или сборище на наркомани?
07 October 2009 - Новини

 

Всевъзможни отпадъци, включително и органични, покриват цялото пространство под моста до бензиностанция „OMV“ в Разград. Вонята е непоносима.

Но най-смущаващото е наличието на голям брой спринцовки.

Разхвърляни парцали пък свидетелстват за използването на мястото за подслон.

Свърталище на наркомани или нерегламентирано сметище? Задаваме този въпрос публично с идеята компетентните органи да се самосезират и си свършат работата.

Продължава...
 
Сигналът за Дома в Просторно бил преднамерен, антинаградата „Златен катинар“ - незаслужена
07 October 2009 - Новини

 

Публикации в местни и централни медии, засягащи пряко администрацията в Разград, бяха основната тема на вчерашната пресконференция на кмета Денчо Бояджиев, заместничката му Кина Дякова и секретаря Петя Стефанова.

Във връзка с изнесените смущаващи свидетелски данни за случващото се в Дома за деца и младежи с умствена изостаналост в Просторно , гледната точка на отговорния орган - Общината, изрази Кина Дякова. Още в началото тя заяви, че отразеното е едностранчиво, тъй като не е взето мнението на администрацията и на други проверяващи органи и продължи:

Продължава...
 
21-годишен би момчета до транспортната гимназия
07 October 2009 - Kрими

 

250 лева глоба наложи Разградският районен съд на 21-годишен побойник от Самуил.

Около 9.00 ч. в понеделник близо до Гимназията по транспорт в Разград младежът и негов приятел от село Раковски нанесли побой на 17-годишно момче от село Йонково. Малко по-късно същия ден, в района на същото училище, побойникът от Самуил предизвикал скандал с 19-годишен младеж от село Ясеновец. Последвал побой с удари с ръце и крака по цялото тяло на потърпевшия.

Продължава...
 
Върховният съд гледа делата срещу кмета и общинските ни съветници
07 October 2009 - Институции

 

На последна инстанция – във Върховния административен съд /ВАС/, бяха разгледани в понеделник делата за конфликт на интереси срещу кмета на Разград Денчо Бояджиев, общинската съветничка от БСП Янка Георгиева и колегата й от „Атака“ Георги Димитров. За същия ден беше насрочено и делото срещу социалдемократа и председател на Постоянната комисия по бюджет и финанси Добрин Добрев. То, обаче, се отложи за другия месец, тъй като съветникът изпратил болничен лист, че е възпрепятстван от бъбречно заболяване. В същото време се оказа, че е оттеглил пълномощията на адвоката си, който единствен можеше да се яви като законен негов представител.

Продължава...
 
Разградските мажоретки бяха на Европейски шампионат
07 October 2009 - Новини

 

С молба и от страниците на „Екип 7“ да предадем специалните благодарности към момичетата за представянето им в Хърватска ни посрещнаха вчера в Центъра за работа с деца ръководителката на Градския мажоретен състав Емилия Борисова и директорката на Центъра Даниела Куртева. Чаровните разградски госпожици участваха в четиридневния Европейски мажоретен шампионат в Сплит.

В надпреварата редом с тях имаше още участнички от 11 държави.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4281 4282 4283 4284 4285 4286 4287 4288 4289 4290 Следваща > Последна >>

Резултати 21421 - 21425 от 25671
Advertisement