shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 17.01.2018 г.
ekip7-small-2018-1-17.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
2008 година – в резюме
05 January 2009 - Новини

 

4 януари – В Разградска област беше обявено бедствено положение, след като средната височина на снежната покривка достигна 30 см/кв.м, а скоростта на вятъра 22 м/сек. Заради големите навявания, голяма част от междуселищните пътища в Лудогорието останаха затворени.


4 януари - С шест дисциплинарни наказания завърши вътрешна проверка в ОД „Полиция“-Разград, разпоредена от тогавашния министър Румен Петков заради издадените фалшиви документи на сръбския наркобос Будимир Куйович. До приключване на дисциплинарното производство, от длъжност беше отстранен зам.-директорът на ОДП-Разград Тодор Димов.

Продължава...
 
Росен Лицов на 65 години
05 January 2009 - Новини

 

Хич не му е лесно на журналиста, уважаеми читатели, да пише за някого, когото не познава достатъчно. Още по-трудно е да пише за някой, когото познава добре, а направо си е живо предизвикателство, когато неговият обект на описване е познат не само на читателите на вестника, но и на целия град! За извън града и неговите околности да не говорим!

А кой не знай Росен Лицов, кой не е чувал за него?

Продължава...
 
Исперихчанка сътвори миниселце с идиличен дух
05 January 2009 - Оживление

 

Дърво, плоскости, мъх, листа... лепило, железни нерви, въображение и любов.

Това е разковничето за изделията на 24-годишната Ивелина Колева от Исперих, превърнало се в изкуство.

Ивелина е майка на двама сина, на по две и пет годинки. Малкото си свободно време поделя между любимото си занимание – фризьорството, и приложното творчество. Темата, която предпочита, е идилични селски къщи със загатващи елементи от някогашния бит и култура на нашите предци.

Продължава...
 
Награди за най-изявените боксьори
05 January 2009 - Спорт

 

И БК „Олимпия“ постави точка на състезателната 2008 г. Точно преди Нова година спортистите и техните треньори са събраха в бар „Сидни“. Момчета и момичетата от създадения преди 7 години клуб получиха специалните поздрави от председателя на УС Ивайло Витанов. Шефовете на боксовата федерация също почетоха спортистите ни като им изпратиха поздравителен адрес, подписан лично от Марин Димитров. Събралите се благодариха на спомоществователите на клуба - „Алфа хим“ ООД и директора на селскостопанската гимназия Стоян Минчев.

Продължава...
 
Живко КАСПАРОВ, шеф на АСК „Абритус“: Сребърната купа на Пламен Стоянов е безспорен успех за Разград
05 January 2009 - Интервю


Г-н Каспаров, честита сребърна купа на пилота на АСК „Абритус“ Пламен Стоянов – събитието си заслужава специално внимание?


Да, така е. Радостен съм, че нашата федерация по автомобилен спорт оцени по достойнство представянето на Пламен Стоянов в тазгодишния шампионат по рали крос. Трудът, който полагат през последните няколко години всички членове на АСК „Абритус“, е възнаграден. Второто място на Пламен в генералното класиране е безспорен успех. Такова нещо не се е случвало откакто в Разград се провеждат кръгове по рали крос. От 12 години насам неизменно домакинстваме по такива състезания. Този факт безспорно дава положително отражение върху израстването на пилотите ни.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4281 4282 4283 4284 4285 4286 4287 4288 4289 4290 Следваща > Последна >>

Резултати 21421 - 21425 от 23678
Advertisement