shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.06.2018 г.
ekip7-small-2018-6-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
30-годишен се обеси със синджир
26 June 2009 - Kрими

 

30-годишен мъж от самуилското село Кривица беше намерен обесен във вторник вечерта. Към 20.00 ч. на трупа на Нурай Ахмед се натъкнал собственият му баща.

Тялото на младия мъж висяло на дърво в градината на къщата с увит около врата му синджир.

При извършения оглед следи от насилие не са открити, а близките отказват да бъде извършена аутопсия, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Разград.

Продължава...
 
„Сън в лятна нощ“ - на басейна в Кубрат
26 June 2009 - Култура

 

Преди известно време в СОУ „Христо Ботев“ в Кубрат бе създаден театрален клуб. В него участват ученици от паралелките с изучаване на английски език . Ръководят го преподавателката по английски Нина Цонева и доброволецът от Корпуса на мира Глен Бриджвънд, който работи в училището.

Първата пиеса, която бе поставена, бе част от комедията „Сън в лятна нощ“ на Уилям Шекспир. Целта бе да се види и доколко учениците са овладели родния език на класика. Пиесата бе представена на плувния комплекс, който пък бе естествен декор за спектакъла. На премиерата бяха съученици и родители на актьорите.

Продължава...
 
Откриха разширението на Общината и Дневен център за възрастни с увреждания
26 June 2009 - Новини

 

В присъствието на трима депутати, кметове на населени места, общински съветници и граждани в сряда в Кубрат бяха открити разширението на административната сграда на общинската администрация и Дневен център за възрастни с увреждания.

Лентата пред Общината прерязаха д-р Хасан Адемов, д-р Нигяр Сахлим, Даут Осман и кметът Ремзи Халилов. Разширението представлява двуетажна сграда с обща застроена площ от 310 квадратни метра. Има подземни гаражи за служебните автомобили. На първия етаж е обширното фоайе с фронт-офиса за административно обслужване на населението и шест работни кабинета за служители, които най-често работят пряко с гражданите.

Продължава...
 
Нона ЙОТОВА: Съжалявам за колегите си от „Вип Брадър“
26 June 2009 - Интервю

 

В сряда вечерта, навръх Еньовден, Белите нощи се спуснаха над древния Абритус край Разград. В незабравимо шоу във вила „Урбана“ в резервата концерт-спектакъл „Ще потъна в очите ти“ изнесе Нона Йотова. Програмата бе допълнена с изпълненията на танцьорите Виолета Марковска и Атанас Месечков. Огнените танци бяха дело на Петя Божинова.


Продължава...
 
Нови въпроси към вещото лице отложиха делото за „Подем“
26 June 2009 - Kрими

 

За 6 и 7 октомври отложи вчера състав на Окръжен съд-Разград делото срещу Иван Стойчев за „Подем“. Новото отсрочване се наложи, заради допълнителни въпроси, на които ще трябва да отговори вещото лице по съдебно-икономическата експертиза. За целта ще бъдат направени насрещни проверки на девет фирми, с които Стойчев е работил в качеството си на директор на „Подем“. Целта е да се установи има ли запазени счетоводни документи за извършвани сделки със зърно между тях в периода 1992-1993 г. и ако има - да бъдат изследвани.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4281 4282 4283 4284 4285 4286 4287 4288 4289 4290 Следваща > Последна >>

Резултати 21426 - 21430 от 24936
Advertisement