shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.02.2018 г.
ekip7-small-2018-2-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Набиха и ограбиха германеца Мехмед на пътя
04 February 2009 - Kрими

 

64-годишен мъж от Дянково, който е с немско гражданство, беше ограбен на пътя в понеделник вечерта. Потърпевшият е подал жалба за инцидента около 21.45 ч. в РУ на МВР в Исперих. Пред дежурните полицаи той обяснил, че половин час по-рано между Исперих и Драгомъж, близо до разклона за Свещари, бил нападнат от неизвестни, след като спрял собствения си “Фолксваген Голф”.

Продължава...
 
ТВ „СКАТ“ едностранно прекратила договора си с „Кейбъл Тел“
04 February 2009 - Новини

 

Десетки обаждания в редакцията с гневния въпрос: „Защо, по дяволите, телевизия „СКАТ“ изчезна от пакета на „Кейбъл Тел“?“ ни накара да потърсим отговора от извора. Шефът на разградския офис на „Кейбъл Тел“ в Разград инж.Симеон Симеонов бе кратък и лаконичен: „На 19 януари по електронната поща получих съобщение от централата, че програмата „СКАТ“ едностранно е прекратила договора с „Кейбъл Тел“, заради което трябваше да я изключим от програмния пакет“.

Продължава...
 
Прегласуваха оттеглените докладни на зам.-кмета Л.Цонев
04 February 2009 - Институции

 

В понеделник се проведе извънредно заседание на комисията по управление на общинска собственост, приватизация и следприватизационен контрол към Общински съвет – Разград. То имаше за цел да разгледа наново докладните записки, които зам.-кметът Любомир Цонев оттегли в знак на несъгласие със сериозното орязване на план-сметките, касаещи дейността най-вече на фирма „Шеле“, в сравнение с първоначалния вариант, предвиден в проекта за решение в неговата докладна. Емоционалното му решение бе взето на заседанието на местния парламент на 27 януари.

Продължава...
 
След дъжд газим кал, а в жега – прахоляци
04 February 2009 - Новини

 

Всеки ден след дъжд газим кал, а в жега – прахоляци. От Община Разград и от кметството все ни лъжат, обещават и пак лъжат, че нещо ще се направи. Но ето, от трийсетина години единственото свършено тук са бордюрите.

Това заявиха пред вестника живущи на малката уличка „Арда“ в село Гецово. Хората ни поканиха да се уверим, че проблемът им е реален.

Продължава...
 
Гл.инсп. Славчо ИВАНОВ, шеф на РСПБС-Разград: На първия си пожар евакуирах каче с кисело зеле!
04 February 2009 - Интервю

 

Честито! Очаквахте ли тази награда и какво означава тя за Вас?

 

Не, не очаквах да спечеля наградата „Пожарникар на годината“, понеже тази година беше сравнително спокойно в нашия район. В същото време някои колеги от София и други места в страната участваха активно в провеждането на Световното първенство по пожароприложен спорт за пожарникарите и спасителите, което се проведе в столицата. Очаквах те да бъдат номинирани. Иначе, аз възприемам това признание като награда не толкова за изминалата годината, колкото за целия ми съзнателен професионален път. Но не е заради спасителната операция в Цар Калоян, както излезе в публичното пространство. Просто след награждаването ме питаха за случаи, които са оставили дълбока диря в съзнанието ми и аз споменах Цар Калоян. Явно телевизиите са имали архивни кадри от там и затова така се представиха нещата.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4281 4282 4283 4284 4285 4286 4287 4288 4289 4290 Следваща > Последна >>

Резултати 21436 - 21440 от 23939
Advertisement