shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.06.2018 г.
ekip7-small-2018-6-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Дебют на Николай Николов в националния рали крос шампионат
24 June 2009 - Спорт

 

Дебютантът Николай Николов, Величка Димитрова и Даниел Димитров участваха онзи ден в първия кръг от тазгодишния рали крос шампионат от календара на Българската федерация по автомобилен спорт в село Мадан, област Монтана. Механик им бе Пламен Стоянов, баща на 18-годишния Николай. Карето автомобилни хора са от сервиз „Никрис“ към Автомобилен спортен клуб „Абритус“ в Разград.

В първото си официално състезание Николай зае в генералното класиране 28-мо място от общо 36 участници в клас „Хоби 3“ /до 1800 кубика/.

Продължава...
 
Започват приемни изпити за Спортното училище
24 June 2009 - Спорт

 

Трета година ще бъдат приемани ученици в спортното училище, което след 12-годишна пауза стана пряк приемник на съществувалото 25 години спортно училище „Хан Аспарух“. Само ще щриховаме богатото спортно наследство на тази школа за високоразрядни спортисти. За четвърт век училището е подготвило 5 заслужили майстори на спорта – трима борци и двама лекоатлети, 60 майстори на спорта по седем вида спорт – борба /свободен и класически стил/, колоездене, лека атлетика, вдигане на тежести, стрелба с лък и спортна стрелба.

Продължава...
 
Шевролет-влак мина през жп гара Разград
22 June 2009 - Новини

 

Уникалната подвижна лазерна лаборатория, която от няколко години сканира в детайли цялата железопътна инфраструктура в България, в петък премина по жп линията Разград – Самуил. Гигантският американски автомобил „Шевролет Силверадо“ се движи както по пътя, така и по железните релси. Последното става със специално приспособление, което повдига гумите и спуска железни колела, като на влаковете. Колата, чиято цена е 190 000 щатски долара, е подарък за нашата страна от международните омиротворителни сили КейФОР през 2002 г. Тя е оборудвана с мощен скенер и по принцип е предназначена за обследване на тунели и мостове, поясни нейният водач Стефан Младенов от София.

Продължава...
 
Издирван крадец загина в катастрофа
22 June 2009 - Kрими

 

Фатално завърши историята на 31-годишен крадец от Дряновец. Васил Василев загина при катастрофа в четвъртък, часове след като беше обявен за общодържавно издирване заради кражба на огромно количество амониева селитра и автомобил.

Младият мъж е работел в склад за изкуствени торове на фирма „Бондър“ ЕООД в гаровата промишлена зона на Разград. В деня на инцидента той поискал от шефа си ключовете от личното му „БМВ“ под предлог, че му се налага да кара свои близки и повече не се върнал.

40-годишният собственик на склада се усъмнил, че нещо не е наред и много скоро установил, че от стоката му липсват цели 34 тона амониева селитра. Незабавно бизнесменът подал сигнал в полицията, откъдето колата и Васил Василев били обявени за общодържавно издирване.

Продължава...
 
Полигамен партиец се оказа кандидат-депутат, иска да го заличат в РИК
22 June 2009 - Политика

 

Полигамен партиец се оказа един от кандидат-депутатите в Разградски избирателен район. Водачът на листата на „Българска лява коалиция“ и мажоритарен кандидат Пламен Иванов е регистриран и в Търговище, но там фигурира в листата на политическо движение „Социалдемократи“. 48-годишният софиянец е изпратил искане до Районната избирателна комисия /РИК/ – Разград неговата кандидатура тук да бъде заличена. Мотивите му са, че не е подписвал документите, с които е регистриран. Подобно искане в РИК е постъпило и от самото ръководство на коалицията.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4281 4282 4283 4284 4285 4286 4287 4288 4289 4290 Следваща > Последна >>

Резултати 21436 - 21440 от 24920
Advertisement