shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.08.2017 г.
ekip7-small-2017-8-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Венелин Узунов: Лесно е да омаскариш някого, ако търсиш политически дивиденти
11 February 2008 - Политика
 

В четвъртък бе създадена Временна парламентарна анкетна комисия за изясняване причините и условията, при които соченият за наркотрафикант Будимир Куйович е продължил да пребивава в България с фалшив документ за самоличност, издаден от компетентните органи. На първото си заседание комисията изиска справка от Инспектората на МВР за незаконното издаване на паспорт на Куйович.

Продължава...
 
Две жени пострадаха при катастрофи
11 February 2008 - Kрими
 

В петък около 15 часа в Исперих „Рено", управлявано от С.К. /21/ от Вазово, поради движение с висока скорост, блъска десетгодишно момиче, пресичащо пътното платно. След инцидента, шофьорът е избягал. След няколко часа издирвателни действия, той е открит и му е съставен акт по Закона за движение по пътищата.

Продължава...
 
Предаде се последният кмет ерген в областта
11 February 2008 - Оживление
 

И последният ерген сред общинските кметове в Разградска област се предаде. В петък в тесен семеен кръг на "Габъра" лознишкият градоначалник Айхан Хашимов се врече в женитба на Виктория от Сейдол. Дори и семантиката на имената на двамата млади Айхан /лунен принц/ и Виктория /победа/ говори в полза на бъдещото съжителство.

Въпреки обявения "тесен кръг" годежът бе почетен от много познати и приятели на Айхан случайно или нарочно поканени.

Продължава...
 
Ахтер ВЕЛИЕВ:Френска фирма оглежда терен за завод в Завет
11 February 2008 - Интервю
 

Г-н Велиев, вече повече от 100 дни сте кмет на Завет. Какво е свършил екипът Ви до момента, върху какво работите?


Пишем проекти за общината. Преди седмица бях в София, внесох първите три разработки. Едната е по програма ФАР - за водопроводна мрежа и асфалтиране на улици в ромските махали. В Предприятието за управление на дейности по опазване на околната среда /ПУДООС/ към МОСВ са внесени два проекта. Единият е за реконструкция и подмяна на водопроводна мрежа в село Прелез.

Продължава...
 
28 години Христо Цветков командва зарята в региона
11 February 2008 - Оживление
 

От няколко години около празниците, с които в момента изобилства нашият календар, на смрачаване, а не рядко и в по-късните часове Разград се превръща в истински Бейрут. От всички краища на града всеки вади каквото има и произвежда изстрели. По Коледа и Нова година може да се чуят дори автоматични откоси и истински взривове.

Психолози обясняват въпросното явление или с отпускането на сиромашките ни души по празниците, или с примитивен мачизъм. Така или иначе, от години кметовете на Разград издават по Коледа забрани за пиратките. Разбира се, това само обостря страданието.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4471 4472 4473 4474 4475 4476 4477 4478 4479 4480 Следваща > Последна >>

Резултати 22361 - 22365 от 22586
Advertisement