shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.07.2018 г.
ekip7-small-2018-7-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
ПД „Социалдемократи“ в Разградско се развежда с Камов
13 March 2009 - Политика

 

Заради несъгласие с безпринципната политика на централното ръководство, оглавявано от Николай Камов и без да чакат да бъдат изгонени по конюнктурни и лични интереси, структурите на ПД „Социалдемократи“ /ПДС/ в Разградски регион напускаме движението, обяви вчера дългогодишният областен лидер Наско Анастасов. Той заяви, че единството на ПДС в Лудогорието ще се запази, но под каква точно форма ще съществува движението ще се реши през идната седмица.

Продължава...
 
Делото срещу Гюнай Хюсмен пак тръгна, сега в Търговище
13 March 2009 - Kрими

 

Почти две години, след като бившият кмет на Исперих Гюнай Хюсмен беше осъден от състав на Разградския окръжен съд за престъпление по служба, делото срещу него тръгна отново. Този път в Окръжния съд в Търговище.

Обвинението срещу него и този път е по чл.282 от Наказателния кодекс за това, че „през периода март-септември 1996 г., като длъжностно лице, заемащо отговорно служебно положение, с цел да набави на себе си и други хора облага е нарушил задълженията си, не е изпълнил други и е превишил властта си, от което са настъпили значителни вредни последици.

Продължава...
 
Разградска делегация гостува в Армаа
13 March 2009 - Новини

 

На официално посещение в град Армаа, Северна Ирландия, днес заминава тричленна делегация от Община Разград, водена от кмета Денчо Бояджиев. Освен него в групата са включени председателят на Общинския съвет Стоян Стоянов и Сабрие Мустафова от отдел „Международна дейност“.

Продължава...
 
48 са на хемодиализа, крачката до нея е малка
13 March 2009 - Новини

 

Бъбречните заболявания са безсимптомни, опасни и лечими. Така започна вчерашната пресконференция завеждащият диализния център в МБАЛ „Свети Иван Рилски“ д-р Евгений Стаменов. Повод за неговото изявление бе днешният Световен ден на бъбрека.

Най-младият пациент на доктора е едва 23-годишен мъж. Че е с бъбречна недостатъчност, той не е подозирал никога до мига, в който на строеж във Варна, където е работил, му прилошава. Още на следващия ден момчето се озовава до диализния апарат, благодарение на който сега живее.

Статистиката на бъбречните заболявания е ужасяваща.

Продължава...
 
Осем гурбетчии искат да им се плати лечение в чужбина
13 March 2009 - Новини


Осем гурбетчии са поискали от Районната здравноосигурителна каса в Разград да им възстанови разходи по оказана медицинска помощ в чужбина през миналата година.

Разходите са направени в Белгия, Дания, Германия, Австрия, Франция и Чехия, като заболяванията на пациентите и получените медицински услуги попадат в категорията спешни състояния – получен припадък, счупена тазобедрена става, възпаление на ръка, кръвоизлив, счупване на лакътна кост и попадане на чуждо тяло в окото.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4471 4472 4473 4474 4475 4476 4477 4478 4479 4480 Следваща > Последна >>

Резултати 22381 - 22385 от 25165
Advertisement