shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Жандармерията - по терлици...й сложиха края
13 May 2009 - Новини

 

На софийски камион вчера следобед беше натоварен инвентарът на нароченото за закриване Зонално жандармерийско подразделение в Разград. Вещите бяха изнесени тихомълком пред очите на служителите, които не знаеха какво точно става. Пред екипа ни те заявиха, че все още „няма нищо официално“ и че засега обещаното им преназначаване е само на думи.

Сложете един черен кръст на снимката и толкова, предложиха ни жандармеристите.

Продължава...
 
Криминалистите ни – вече с мобилна лаборатория
13 May 2009 - Новини

 

С нов мултиван и модерна мобилна криминалистична лаборатория се сдоби ОД на МВР – Разград. И двата автомобила са марка „Фолксваген Транспортер“ и ще се ползват от оперативните дежурни групи криминалисти, съобщиха от пресцентъра на полицията. Оборудването на колите позволява по-бързо фиксиране и изземване на веществени доказателства и по-качествени огледи на местопроизшествия.

Продължава...
 
Партията на Янев влиза във втората РИК
13 May 2009 - Политика

 

Областният управител Наско Анастасов ще предложи на ЦИК Районната избирателна комисия за парламентарните избори да има същото ръководство като тази за евровота. Така начело и на втората РИК ще застане адвокат Стоян Димитров от „Коалиция за България“. Секретарското място е на ДПС и Нергин Хамдиев, а постът на зам.-председател е на НДСВ и Мариела Райкова.

Спорен момент в консултациите отново създаде зам.-председателското място в РИК. За него и този път претендираха ГЕРБ и НДСВ.

Продължава...
 
ГЕРБ иска зам.-председателския пост в РИК
13 May 2009 - Политика

 

Официално възражение срещу нарушаването на принципа за обективност и експертност при определяне на ръководството на Районната избирателна комисия /РИК/ за парламентарните избори изпрати до ЦИК – София областната структура на политическа партия ГЕРБ в Разград. В документа, подписан от областния ръководител на партията Тодор Димитров се посочва, че от името на ПП ГЕРБ е направено писмено предложение за назначаването за член на РИК от квотата на партията - опитния юрист Петър Таракчиев, като едновременно се предлага същият да бъде назначен за заместник-председател на РИК.

Продължава...
 
Цвети – между сънищата и изгубените мечти
13 May 2009 - Новини

 

Цветомира е едва на 12 години. За крехката си възраст обаче, е преживяла толкова много мъка, колкото малцина възрастни могат да понесат.

Когато е едва на една годинка, Цвети изпраща баща си във вечния му път и заживява единствено с майка си. Принудена от обстоятелствата да се грижи за оцеляването на детето си, майката Пламена дълго, но безрезултатно търси работа в Разград. Младата жена емигрира в Италия - установява се в Милано и се хваща като домашна прислужница. Цвети е оставена на грижите на баба си Росица – нейна майка, във високите 16-етажните блокове на Разград.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4631 4632 4633 4634 4635 4636 4637 4638 4639 4640 Следваща > Последна >>

Резултати 23196 - 23200 от 26373
Advertisement