shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Инж. Тодор ТОДОРОВ: Основното се състои в подробностите
16 November 2009 - Интервю

 

Инж. Тодор Тодоров придоби популярност през тази година като автор на два макета – този на училище „Васил Левски”, изработен за честването на 100-годишнината на училището, и този на старата община в Разград, който на 12 октомври бе изложен във фоайето на местната администрация. До момента той има в творческата си биография над 30 макета, 20 релефни картини и многобройни миниатюри и диорами с различен сюжет.

Продължава...
 
„Разград 2000“ взе силата на „Силата“ в Мъдрево
16 November 2009 - Спорт

 

В 14-я кръг на „В“ Североизточна футболна група беше лудогорското дерби между „Скрита сила“ и лидера „Разград 2000“. На стадиона в Мъдрево в мрачния следобед дойдоха повече от 1000 души публика. Над 400 - с два автобуса и десетки коли се изсипаха запалянковците от Разград. Интересното беше, че червени и сини фенове от Разград с песни, тъпани и факли без да изхвръкне никаква искрица помежду им подкрепяха любимия отбор. В ложата под съблекалните седнаха кметове на всички околни села, депутатът д-р Хасан Адемов, шефът на ОС на БФС Стефан Райчев беше в компанията на шефа на зоналния съвет на БФС-Варна Благой Калфов.

Продължава...
 
През декември пети турнир по футбол за съдии „Христо Цанков“
16 November 2009 - Спорт

 

На 19 декември /събота/ в спортна зала „Лудогорец“ в Разград ще се проведе петият традиционен турнир по футбол на малки врати за футболни съдии „Христо Цанков“, стана ясно тия дни. Състезанието е съгласувано със съдийската комисия на БФС-София. Проявата е изцяло под егидата на ОС на БФС-Разград с председател Стефан Райчев.

В турнира ще се включат осем отбора от София, Пловдив, Велико Търново, Русе, Варна, Бургас и Разград, заяви Райчев. Отборите ще бъдат разделени в две групи и ще играят всеки срещу всеки. За победителите ще има купи, медали, флагчета. Ще бъдат излъчени - най-добър вратар, най-добър защитник и нападател.

Продължава...
 
Учредиха комисия за развитие на младежта и спорта
16 November 2009 - Спорт


В петък в Разград бе конструирана постоянна областна комисия за развитие на младежта и спорта. За нейното учредяване тук пристигна Иван Дончев – представител на Министерството на физическото възпитание и спорта, който подпомага и консултира инициативите на Русе, а вече и на Разград.

Нашата задача е да стигнем до нещо работещо и ефективно за децата и тяхното физическо развитие, каза на срещата Дончев. Той запозна представителите на общините с мерките и програмите на държавата, чрез които могат да се финансират спортни прояви в клубните форми или в училище.

Продължава...
 
Спортното министерство набира проекти от клубовете за 2010 година
16 November 2009 - Спорт

 

В последния работен ден от предходната седмица в Разград се проведе среща с председателите на спортните клубове от общината. Инициатор бе главният експерт от Министерството на физическото възпитание и спорта /МФВС/, отговарящ за Разградска област г-н Иван Дончев, който със заповед на министър Свилен Нейков е оторизиран освен за Русенска, да отговаря и за нашата област.

За съжаление за срещата имаше малко представители от спортните клубове, което не е в техен интерес и то в присъствието на Валери Бойчев - експертът по спорта в общината.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4681 4682 4683 4684 4685 4686 4687 4688 4689 4690 Следваща > Последна >>

Резултати 23411 - 23415 от 27943
Advertisement