shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.05.2019 г.
ekip7-small-2019-5-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Внимавайте за лошо качество на дървата за огрев
02 October 2009 - Новини

 

Некоректни търговци доставят на социално слаби хора дърва с лошо качество или в по-малко от договореното количество, алармира директорът на Регионална дирекция „Социално подпомагане“ Периха Акифова. Тя предупреди хората да внимават при получаването на твърдото гориво, защото регионалната дирекция не може да проверява подобни сигнали. Договорът за доставката е двустранен – между лицето и избрания от него търговец на твърдо гориво, затова социалните служби не могат да се намесват при спорове.

Продължава...
 
Стефан Бончев - цветната история на разградската телевизия
02 October 2009 - Новини

 

Малко са хората, които цял един живот работят едно и също. А като прибавим и факта, че го правят в едно затънтено лудогорско градче като Разград, то постижението на Стефан Богословов Бончев е направо уникално. От 40 година той ремонтира телевизорите на Разград, та до днес. Излишно е да казваме, че е първият и в черно-бялата, и в цветната телевизия. И това го превръща в живата история на този занаят с всичките му кусури и романтика на растежа и развитието. За това време той е обучил много специалисти, които сега майсторят из цялата страна, та и извън нея. Да не говорим за хилядите весели и не чак толкова весели истории, свързани с професията майстор на развалени телевизори:

Продължава...
 
ШК „Абритус“ бойкотира шахматния турнир на братя Юзеирови в Славяново
02 October 2009 - Спорт

 

Вчера Управителният съвет на ШК „Абритус“ - Разград реши да призове своите членове да не участват в открития шахматен турнир на 31 октомври – 1 ноември 2009 г. в село Славяново.

Според анонсите състезанието се организира от известните вече братя Юзеирови. Условията са изключително благоприятни. То е обявено като изцяло безплатно – без турнирна такса, с осигурени храна и нощувки. Наградният фонд също е примамлив – 1600 лв. Гарантират се 10 награди, като първата, втората и третата са съответно 600, 400 и 200 лв. От участниците се изисква само да си носят шахматните часовници.

Продължава...
 
Две загуби в първия ден
02 October 2009 - Спорт

 

Със загуби започнаха държавния шампионат “Купа България” за жени и школници домакините от Разград. Непосредствено след официалното откриване на ринга се качи възпитаничката на БК “Олимпия” Мартина Маринова. Нейна съперничка беше боксьорка от Търговище. Нашeто момиче не издържа на вихреното темпо на връстничката си и свали гарда. Реферът два пъти й отброи нокдаун и прекрати срещата.

По-късно на ринга се качи и Мирослав Иванов.

Продължава...
 
Надежда Изворова на голям международен турнир в Сараево
02 October 2009 - Спорт

 

Днес от София за Сараево – столицата на Босна и Херцеговина, тръгва националният отбор по лека атлетика за юноши и девойки до 20 год. Там утре вечерта той ще стартира в Международния турнир на приятелството. Състезание е организирано от НАТО и по традиция в него вземат участие представители от над 10 държави. Радващото е, че в отбора на България са включени двама представители от Разград. 16-годишната ученичка от ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ Надежда Изворова ще бяга в коронната си дисциплина 800 м гладко бягане. Това си право да стартира в толкова престижен турнир Надя заслужи с много силния си резултат от 2.17 мин., който постигна няколко пъти в годината.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4681 4682 4683 4684 4685 4686 4687 4688 4689 4690 Следваща > Последна >>

Резултати 23416 - 23420 от 27619
Advertisement