shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
ГЕРБ иска зам.-председателския пост в РИК
13 May 2009 - Политика

 

Официално възражение срещу нарушаването на принципа за обективност и експертност при определяне на ръководството на Районната избирателна комисия /РИК/ за парламентарните избори изпрати до ЦИК – София областната структура на политическа партия ГЕРБ в Разград. В документа, подписан от областния ръководител на партията Тодор Димитров се посочва, че от името на ПП ГЕРБ е направено писмено предложение за назначаването за член на РИК от квотата на партията - опитния юрист Петър Таракчиев, като едновременно се предлага същият да бъде назначен за заместник-председател на РИК.

Продължава...
 
Цвети – между сънищата и изгубените мечти
13 May 2009 - Новини

 

Цветомира е едва на 12 години. За крехката си възраст обаче, е преживяла толкова много мъка, колкото малцина възрастни могат да понесат.

Когато е едва на една годинка, Цвети изпраща баща си във вечния му път и заживява единствено с майка си. Принудена от обстоятелствата да се грижи за оцеляването на детето си, майката Пламена дълго, но безрезултатно търси работа в Разград. Младата жена емигрира в Италия - установява се в Милано и се хваща като домашна прислужница. Цвети е оставена на грижите на баба си Росица – нейна майка, във високите 16-етажните блокове на Разград.

Продължава...
 
Кубратски ученици доминираха в Букурещ
13 May 2009 - Новини

 

На проведения в Букурещ международен панаир на науката участваха над 80 младежи от различни училища в столицата на Румъния. Сред тях единствени от България бяха ученици от СОУ „Хр.Ботев“ в Кубрат. Това се дължи на съществуващите приятелски връзки между местното СОУ „Йон Барбу“ и кубратското училище. Катедрата по физика на румънското школо домакинства на проявата. Панаирът се проведе в три направления: „Реален експеримент, Виртуален експеримент и Екологичен проект“.

Продължава...
 
„Феникс” - със специална награда за цялостно представяне в Бургас
13 May 2009 - Култура

 

Над 800 деца танцуваха три дни в Бургас в конкурс, част от националния календар на Министерството на образованието и науката. Сред тях имаше танцьори от хореографски училища, гимнастици от спортни училища, деца на балетни педагози, професионални танцьори... но разградските момчета и момичета от „Феникс” ги сложиха в джоба си. Общо девет награди спечелиха те с танците си в стил модерен балет, хип-хоп и брейк- денс.

Продължава...
 
„Еми денс“ с много награди от Бургас
13 May 2009 - Култура

 

От 8 до 10 май в Бургас се проведе XI национален конкурс за класически,характерен, съвременен танц и фрий-денс. Целта на конкурса е да подкрепи даровитите деца в областта на танцовото изкуство, да разшири възможности за творчески изяви и културни контакти.

Председател на журито и тази година беше професор Хикмет Мехмедов – хореограф на балета на Бургаската опера.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4681 4682 4683 4684 4685 4686 4687 4688 4689 4690 Следваща > Последна >>

Резултати 23416 - 23420 от 26590
Advertisement