shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.05.2019 г.
ekip7-small-2019-5-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
За първи път демонстрации на айкидо в Разград
02 October 2009 - Спорт

 

Днес за първи път в Разград ще се проведе демонстрация по айкидо. Първият сеанс ще бъде в 12 ч. в училище „Н.Икономов“, а вторият – в селскостопанската гимназия от 13.30 ч. Демонстрациите ще изпълни сенсей Тодор Гетов - IV дан. С него идват още четирима състезатели от българската айкидо федерация.

Този японски спорт не е непознат за разградчани.

Продължава...
 
Стартира учебната година в УСШ „Руси Бухтев“
02 October 2009 - Спорт

 

В четвъртък в парка беше открита новата учебно-тренировъчна година на УСШ „Руси Бухтев“-Разград. На нея присъства главният експерт по физическо възпитание в РИО на МОН Николай Миланов, шефът на спорта в Община Разград Валери Бойчев, учители от школата, много родители.

Директорът на УСШ Ганка Николова приветства събралите се деца, като им пожела усърдие и успехи на предстоящите състезания.

Продължава...
 
В Общината груби и арогантни* Наградиха ги
30 September 2009 - Новини

 

Община Разград получи антинаградата „Златен катинар“ за институция, която не само че не дава информация на поискалите я, но и се отличава с грубо и арогантно отношение. „Признанието“ беше обявено в понеделник от директора на програма „Достъп до информация“ Гергана Жулева на церемонията по връчването на годишните награди за принос в областта на свободата на информация. Събитието е ежегодно и се провежда по повод на 28 септември – Международния ден на правото да знам.

Антинаградата „Златен катинар“ се дава в категорията за институция, която не изпълнява задълженията си по Закона за достъп до обществена информация и нарушава правата на гражданите по него.

Продължава...
 
Наско Анастасов е новият общински съветник на ГЕРБ
30 September 2009 - Политика

 

Наско Стоилов Анастасов е най-новото попълнение в 33-членния Общински съвет - Разград. Вчера 53-годишният бизнесмен положи клетва като общински съветник от квотата на ГЕРБ. Той зае мястото на д-р Валентин Василев, който преди повече от месец бе назначен за областен управител. От десет години Наско Анастасов се занимава с частен бизнес, преди това 20 г. е бил офицер в Българската армия.

Това е втората подмяна в състава на групата на управляващата партия. Преди това съветник стана първата резерва в листата на ГЕРБ за общински съветници Огнян Обрешков. Той пък влезе в местния парламент, след избора на Тодор Димитров за депутат.

Продължава...
 
Д-р Георги Кулишев предложен за член на борда на МБАЛ „Св. И.Рилски“
30 September 2009 - Институции

 

Д-р Георги Кулишев да бъде предложението на Община Разград за член на Съвета на директорите на МБАЛ „Св.Иван Рилски“ АД , бе решено на вчерашното заседание на местния парламент. Преди гласуването бяха номинирани общо пет кандидатури – соченият предварително за фаворит д-р Иво Бакърджиев, д-р Анатолий Стойнов, д-р Николай Колев, д-р Михаил Гигов.

В крайна сметка надделя д-р Кулишев, който е общински съветник от ГЕРБ и началник на отделението по анестезиология и интензивно лечение в разградската болница.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4681 4682 4683 4684 4685 4686 4687 4688 4689 4690 Следваща > Последна >>

Резултати 23421 - 23425 от 27619
Advertisement