shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Христо ГЕОРГИЕВ, управител на „Шеле“-Разград: В този си вид разделното сметосъбиране е безсмислено
13 November 2009 - Интервю

 

Г-н Георгиев, наближава зимният сезон. Готово ли е „Шеле“ да се справи с почистването на улиците?


Традиция в България е все нещо да не ни достига. В общи линии обаче може да се каже, че сме готови. Заредили сме материали, автомобилите и греблата са подготвени. Освен това актуализирахме договорите, с които допълнително наемаме фирми. С това се гарантира до голяма степен, че те няма да се откажат в последния момент. Останаха само още няколко села с непотвърдени миналогодишни договори. Чакаме още един автомобил за зимно почистване, който от управлението обещаха да ни изпратят.


Продължава...
 
Спрян за проверка шофьор: Не знам на какви светлини карам
13 November 2009 - Новини

 

Знаете ли според закона на какви светлини трябва да карате в момента? С този въпрос беше спрян за проверка в сряда водач на „Фиат Брава“ от полицай Валентин Владимиров от група „Пътен контрол“ на РУ на МВР-Разград.

На габарити, отвърна шофьорът, мъж над 50 години. И не позна. Отговорът беше: „На къси светлини“. И не само това. Водачът призна, че не знае на какви кара в момента.

Всъщност полицай Владимиров вдигна STOP-палката, тъй като фиатът се движеше само на габаритни светлини. За нарушението шофьорът от Цар Калоян получи фиш за глоба от 20 лв.

Продължава...
 
Петима делегати от Разград на конгрес на ПП „Български социалдемократи“
13 November 2009 - Политика

 

Петима делегати от Разград ще участват в работата на 48-я редовен конгрес на политическа партия „Български социалдемократи“, който ще се проведе утре в София. Групата се води от областния председател на структурата и член на националния й Политическия съвет Севдалин Стоянов. Той съобщи за „Екип 7“, че основната интрига на форума ще бъде изборът на председател. Според него се очаква сериозен дебат за действията на настоящия лидер и депутат от „Коалиция за България“ Георги Анастасов, които в определени случаи противоречали на официалната позиция на партията.

Продължава...
 
45 000 лв. влезли в бюджета на Разград от антикризисните мерки
13 November 2009 - Новини

 

45 000 лв. допълнителни приходи от местни налози са постъпили в хазната на Разград от юни до септември чрез антикризисните мерки за финансова стабилизация на общината, бе съобщено на извънредно заседание на бюджетната комисия към Общинския съвет. Парите, които продължават да постъпват, са от разкриването на някои допълнителни пера. Шефът на общинска дирекция „Местни данъци и такси“ Пешо Димитров уточни някои от тях. След ревизия на базата данни са изчистени грешно въведените от имотните декларации градски зони, което пряко влияе върху размерите на данък сгради и такса смет.

Продължава...
 
Исус Христос се яви на художника Стоян Вълчев
13 November 2009 - Новини

И при социализма човек имаше право да си вярва в каквото си иска. Стига да не вдига дандания около себе си и да ходи редовно на манифестациите, където да демонстрира вярата си в светлото социалистическо бъдеще!

Днес едни вярват в Господа или в Аллаха, в Мохамеда или в Исуса, други вярват в по-съвършените от Господа и Аллаха - Сергей Станишев, Иван Костов, Яне Янев, Ахмед Доган, Волен Сидеров… И особено – в Бате Бойко.

Трети в нищо не вярват и губят!

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4681 4682 4683 4684 4685 4686 4687 4688 4689 4690 Следваща > Последна >>

Резултати 23426 - 23430 от 27943
Advertisement