shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
 
Начало
ДАМС осигури спортните пособия по проекта „Спортувай с нас“
24 April 2009 - Спорт

 

Три училища, включени в проекта „Спортувайте с нас”, на ОК „Спорт в училище-Разград“, който е по програмата на ДАМС „Спорт за децата в свободното време 2009”, в сряда получиха планираните спортни пособия за бадминтон. Това са ОУ „Н.Икономов“ – Разград, СОУ „Хр.Ботев“ – Лозница и ПУИ „Д-р П.Берон“ – Кубрат. В присъствието на Музаффер Хамид – гл.експерт от ДАМС, на директорите и учителите по физическо възпитание и спорт, спортните пособия бяха връчени от координатора на проекта Николай Миланов.

Продължава...
 
Съветник от „Атака“ организира подписка за ремонт на улица в ромската махала
22 April 2009 - Новини

 

Общинският съветник от „Атака“ в Разград Иво Хаджииванов и съседката му Сениха Татарибрямова връчиха вчера на зам.-кмета Любомир Цонев /тъй като кметът Денчо Бояджиев е в отпуск/ протестна подписка срещу трагичното състояние на настилката и осветлението по ул.„Никола Пенев“. Своите подписи са положили 150 живущи в блоковете с номера от 44 до 48. Те настояват за основен, а не козметичен ремонт на отсечката, която е осеяна с дупки. Мотивът им е, че след като всяка пролет дупките се запълват с асфалт, при следващите дъждовете отново се появяват в своя „блясък“.

Продължава...
 
Вдигат заплатите на шефове в общински дружества
22 April 2009 - Новини

 

Заплатата на управителя на „Обреден дом – Разград“ ЕООД Стоян Рачев да бъде увеличена от сегашните 660 лв. на 890 лв. с дата 1 януари 2009 г. предлага в своя докладна записка общинският съветник от ДПС Иво Бориславов. На вчерашното заседание на бюджетната комисия той уточни, че и досегашният размер на възнаграждението на шефа на това общинско дружество е негово предложение, но базирано на неточни данни от местната администрация. Сегашната сума всъщност се изравнявала с парите, които получавал предишният шеф на Обредния дом Евгени Драганов.

Продължава...
 
21-годишен загина в катастрофа в Исперих
22 April 2009 - Kрими

 

Млад мъж загина на място, а други петима бяха ранени в четири катастрофи през дните около Великден. Най-тежкият пътнотранспортен инцидент стана около 2.30 ч. в събота по улица “Искър” в Исперих. 21-годишен шофьор се заби с „Фиат Типо“ в дърво, вдясно по посока на движението си. При удара на място загина возещият се на предната седалка П.М., също на 21 години. Водачът на автомобила е настанен в исперихската болница с контузни рани и временна опасност за живота.

Младежите не са ползвали предпазни колани. По случая е образувано досъдебно производство за причиняване на смърт в транспорта, съобщиха от полицията.

Продължава...
 
Заветските ученици – най-добрите млади спасители
22 April 2009 - Новини

 

Областният етап от X републиканско ученическо състезание „Защита при бедствия и аварии” се проведе в базата на аварийно-спасителния отряда в Разград в петък. Участие в него взеха седемте отбора-победители в общинските състезания.

По време на състезанието беше проверено нивото на придобитите през основния курс на обучение знания, умения и навици за действие при бедствия и аварии.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4721 4722 4723 4724 4725 4726 4727 4728 4729 4730 Следваща > Последна >>

Резултати 23616 - 23620 от 26664
Advertisement