shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Почват нова програма - буфер по време на кризата
09 March 2009 - Новини

 

Министерството на труда и социалната политика започва да реализира национална програма “Нова възможност за заетост”. Нейната цел е да ограничи безработицата и да осигури нова заетост на регистрирани в бюрата по труда лица, останали без работа в резултат от икономическата криза в страната. Тези лица могат да ползват всички предоставяни от бюрата по труда услуги, но и включване в различни форми за обучение за възрастни и осигуряване на заетост за период не по-малък от девет месеца.

Продължава...
 
Почва приемането на заявления за матурите
09 March 2009 - Новини

 

От понеделник абитуриентите започват да подават заявления до директорите на училища, за да се явят на държавните зрелостни изпити. Документите се приемат от 16 до 27 март.

До 15 май ще бъдат обявявани списъците с разпределението на зрелостниците по училища и зали.
Графикът за тазгодишните матури гласи, че задължителният изпит по български език и литература ще се изтегли напред и ще се проведе на 17 май, а два дни по-късно ще бъде второто препитване с императивен характер.

Продължава...
 
От днес възстановяват безплатните закуски
09 March 2009 - Новини

 

От днес децата от начален курс в Разградска община отново ще получават безплатна закуска. На топли и студени сандвичи, питка с извара, сирене или кренвирш ще могат да разчитат отново учениците от първи до четвърти клас.

Доставките на порциона бяха преустановени на 12 февруари. Причината за това бе в спрените плащания от Министерството на финансите, наложи се Общината да поддържа храненето на вересия, обясни шефът на фирмата-доставчик „Ученическо и столово хранене“ Светльо Неделчев.

Продължава...
 
Лозница пак събира спецове по уеб дизайн и интернет програмиране
09 March 2009 - Новини

 

Младежите, любители на високите технологии, са поставени пред поредното си предизвикателство. За трета поредна година в Лудогорието ще се проведе националното състезание по уеб дизайн и интернет програмиране. Негов организатор е разградчанинът Тихомил Кулев, а домакинства отново Община Лозница.

Състезанието ще се проведе в три поредни дни - от 3 до 5 април. В него могат да участват ученици от осми до последен клас от всички училища в страната.

Продължава...
 
Росица Илиева и Мария Радионова с по две купи от женската надпревара
09 March 2009 - Спорт

 

В неделя на пистата на техническия център на СБА-Разград за четвърти пореден път се проведе дамско автомобилно състезание с приложен характер. То беше посветено на 8-ми март. Организатори са АСК „Абритус“ и СБА-Разград. По 400-метрово трасе, включващо слалом, паркиране в гараж - странично и назад за време, се пуснаха 17 дами с различни марки автомобили. Те бяха разделени в 4 класа според мощността на машините.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4721 4722 4723 4724 4725 4726 4727 4728 4729 4730 Следваща > Последна >>

Резултати 23626 - 23630 от 26373
Advertisement