shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 23.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
 
Начало
E.on. надписва двайсеторно сметка на разградчанка
13 April 2009 - Новини

 

В края на миналата седмица силно разтревожена и притеснена жена потърси помощта на “Екип 7”. Разбира се, да я защитим от монополист. И за кой друг, освен за E.on. става реч. Ето нейната история.

На 7 април Елена Иванова получава пощенско известие от споменатия монополист в което я уведомяват, че дължи на дружеството сумата от 950.85 лв. Когато г-жа Иванова отива да се поинтересува като как тъй има такава сметка след като никой не осигурил присъствието й при отчитане на електромера, нито пък е направен протокол за установяване на въпросната дължима сума, от електроразпределителното дружество типично в техен стил не намират за необходимо да й обяснят.

Продължава...
 
И край „Орел“ искат църква
13 April 2009 - Култура

 

В срядата след Великден читалище „Напредък“ в Разград ще събере хората от кварталите „Орел“, „Добровски“ и „Керемедчилика“ с богоугодни помисли. Инициативен комитет е решен най-после да постави въпроса за изграждането на църква в южната част на Разград.

В кризисни финансови времена трябва да сторим така, че духът ни да се съхрани, казват хората от района. Те настояват за свой си храм, за да могат в него да припалват свещ или да потърсят духовен пристан.

Продължава...
 
СДС се подреди, листата повежда Иво Димитров
13 April 2009 - Политика

 

Областният лидер на СДС Иво Димитров повежда листата на партията за предстоящите избори. Това решиха вътрешните избори на сините, състояли се на Лазаровден в събота.

Втората позиция разградската структура на СДС отреди за Пламен Пашев - прокурист на „Хан Аспарух“ АД - Исперих, следван от бившия кандидат за кмет на Разград и бизнесмен Милен Минчев. Списъкът продължава с областния секретар на партията Мариела Йорданова от Кубрат, шефа на СДС - Самуил Никола Хадживасилев и бившия син съветник от Разград Николай Колев.

Продължава...
 
Ще казват по телефона какви услуги предлагат институциите
13 April 2009 - Новини

 

Проект „Система за информационен интегритет на предоставяните услуги от държавната администрация в Северен централен район, включващ областите Русе, Велико Търново, Силистра, Габрово и Разград” беше представен на кръгла маса в Разград в петък.

Участие в срещата взеха представители на държавната администрация и на териториалните поделения на различните министерства и ведомства - РЦЗ, РИО, РУСО, РИОКОЗ, РЗОК и други.

Продължава...
 
Пиян се наръга с нож, едва прескочи трапа
13 April 2009 - Kрими

 

35-годишен мъж от Осенец едва прескочи трапа, след като в четвъртък вечер се самонарани с нож. Пенчо Пенчев се наръгал на хладното оръжие, падайки от конска каруца. Инцидентът е станал пред селската кръчма. Пенчо опитал да слезе от талигата, но паднал и се нанизал на ножа, който висял на кръста му. По всяка вероятност мъжът не е успял да реагира адекватно, тъй като е бил пиян – на маса с приятели седнал още по обед.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4721 4722 4723 4724 4725 4726 4727 4728 4729 4730 Следваща > Последна >>

Резултати 23646 - 23650 от 26644
Advertisement