shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.07.2018 г.
ekip7-small-2018-7-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Живко Кръстев с втора награда от Девин
17 September 2008 - Култура

Талантливият незрящ Живко Кръстев от Исперих и този път се представи достойно в голяма изява на хора в неравностойно положение. Той бе поканен да участва във Втория музикален фестивал на хора с увреждания „Надмощие на духа“ в Девин, Смолянско. Главен организатор на събитието бе фондация „Старт“. Във феста участваха три състава от Русия, един от Гърция и над двадесет индивидуални изпълнители от България. В журито бе и кметът на Девин Здравко Василев.


Продължава...
 
Проектът за млякото – без мляко
17 September 2008 - Новини

От днес децата от начален курс в Разградска община ще получават безплатни закуски по проекта за топлото мляко. Тази година цената на сутрешната порция ще е 35 стотинки, което ще лиши хлапетата от млечната напитка. За посочената ниска цена те ще получават четири вида сандвичи, предимно студени, и няколко вида тестени закуски. Филийка с пастет или лютеница, питка с извара или кренвирш или мекица ще е седмичният асортимент за учениците от първи до четвърти клас.


Продължава...
 
РАЗГРАД/ен/ двор ли е „историческото” настояще?
17 September 2008 - Новини

Този „мъченик” е обобщен и синтезиран образ на голям процент от средностатистическата човекопанелна единица /е, не знам колко процента/. Той е продукт на щедрите и безкрайни обещания за благоденствие, достоен живот, светло бъдеще и т.н. Продукт на безкрайния преход. Той продължава да мечтае и въпреки всичко успява да оцелява с надеждата това да се случи. И така ден след ден, доживя времето, в което „…миналото е ненужно, настоящето - историческо, а бъдещето - светло - само за управляващите и семействата им” / виж lubamanolova.info /.


Продължава...
 
Доктори в Спешното отказаха преглед на дъщеря ми
17 September 2008 - Новини

Сериозно се замислям дали да не спра да финансирам здравната каса с личните си вноски, след като не получих адекватна и навременна помощ от Спешен център-Разград, заяви за в.“Екип 7“ Бюлент Кяшифов от с.Бели Лом.

Младият арендатор и бизнесмен усетил цялата тежест и несъвършенство на здравната ни система след като в петък вечерта завел дъщеря си в Спешен център-Разград.


Продължава...
 
Реджеб Раимов – Бродягата: Сърцето ми е в индийските филми и песни
17 September 2008 - Оживление

От двайсетина години всеки в България вече може да слуша свободно музика от всякакъв жанр, но чалгата в последно време като че ли „превзе“ голяма част от младото поколение. Не минават панаири и сборове без нея. Но поколението, живяло по времето на Тодор Живков продължава да държи на диското, сръбската и гръцка музика и филмите от епохата на социализма. Тези хора имаха шанса да гледат и най-хитовите индийски продукции, които тогава пълнеха киносалоните. За някои тези филми и до ден-днешен са любими, продължават да си ги гледат за десетки пъти, без да им омръзват.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4721 4722 4723 4724 4725 4726 4727 4728 4729 4730 Следваща > Последна >>

Резултати 23646 - 23650 от 25165
Advertisement