shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.08.2018 г.
ekip7-small-2018-8-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Тържествено отбелязаха 90-годишнината от рождението на Пенчо Кубадински
17 September 2008 - Новини

Вчера в Разград тържествено бе отбелязана 90-годишнината от рождението на бившия член на Политбюро на ЦК на БКП Пенчо Кубадински. На проявите, организирани от инициативен комитет с председател депутата Венелин Узунов, присъстваха синът Пламен със съпругата си, дъщерята Боряна, както и племенникът на влиятелния преди 1989 г. висш партиен функционер. В ранния следобед всички те се поклониха пред паметната плоча на Пенчо Кубадински в родния му град Лозница.


Продължава...
 
Живко Кръстев с втора награда от Девин
17 September 2008 - Култура

Талантливият незрящ Живко Кръстев от Исперих и този път се представи достойно в голяма изява на хора в неравностойно положение. Той бе поканен да участва във Втория музикален фестивал на хора с увреждания „Надмощие на духа“ в Девин, Смолянско. Главен организатор на събитието бе фондация „Старт“. Във феста участваха три състава от Русия, един от Гърция и над двадесет индивидуални изпълнители от България. В журито бе и кметът на Девин Здравко Василев.


Продължава...
 
Проектът за млякото – без мляко
17 September 2008 - Новини

От днес децата от начален курс в Разградска община ще получават безплатни закуски по проекта за топлото мляко. Тази година цената на сутрешната порция ще е 35 стотинки, което ще лиши хлапетата от млечната напитка. За посочената ниска цена те ще получават четири вида сандвичи, предимно студени, и няколко вида тестени закуски. Филийка с пастет или лютеница, питка с извара или кренвирш или мекица ще е седмичният асортимент за учениците от първи до четвърти клас.


Продължава...
 
РАЗГРАД/ен/ двор ли е „историческото” настояще?
17 September 2008 - Новини

Този „мъченик” е обобщен и синтезиран образ на голям процент от средностатистическата човекопанелна единица /е, не знам колко процента/. Той е продукт на щедрите и безкрайни обещания за благоденствие, достоен живот, светло бъдеще и т.н. Продукт на безкрайния преход. Той продължава да мечтае и въпреки всичко успява да оцелява с надеждата това да се случи. И така ден след ден, доживя времето, в което „…миналото е ненужно, настоящето - историческо, а бъдещето - светло - само за управляващите и семействата им” / виж lubamanolova.info /.


Продължава...
 
Доктори в Спешното отказаха преглед на дъщеря ми
17 September 2008 - Новини

Сериозно се замислям дали да не спра да финансирам здравната каса с личните си вноски, след като не получих адекватна и навременна помощ от Спешен център-Разград, заяви за в.“Екип 7“ Бюлент Кяшифов от с.Бели Лом.

Младият арендатор и бизнесмен усетил цялата тежест и несъвършенство на здравната ни система след като в петък вечерта завел дъщеря си в Спешен център-Разград.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4771 4772 4773 4774 4775 4776 4777 4778 4779 4780 Следваща > Последна >>

Резултати 23876 - 23880 от 25396
Advertisement