shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 9.11.2018 г.
ekip7-small-2018-11-9.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Вместо до Пловдив, счупен автобус ни дотътри само до Петолъчката
22 December 2008 - Новини

 

Преди няколко дни преживях кошмарно, злополучно пътуване по дестинацията Разград – Пловдив с автобус на фирма „Муртаза Ферад“. На около двадесет километра след Котел, рейсът се счупи. Шофьорът не можа да каже дали ще отстрани повредата и дали всички пътници ще продължим да пътуваме. Спомена само, че от Разград ще бъде изпратен автобус, на който хората да бъдат прехвърлени и извозени до Пловдив.

Продължава...
 
Организират курсове за шивачки в „Маги-Ка“
22 December 2008 - Новини

 

Тридесет безработни ще минат курс, за да придобият професионална квалификация „шивач“. Ще ги учи организацията ЕТ „Певик Ваян – Виктория Георгиева“ по проект на шивашката фирма „Маги-Ка“, спечелен по Оперативната програма „Развитие на човешките ресурси“.

Курсът ще трае седем месеца, през които безработните ще получават стипендия от 100 евро.

След като усвоят тънкостите на занаята, двадесет от безработните ще бъдат наети от „Маги-Ка“ на трудов договор на изпитателен срок, а дванадесет от най-добрите ще останат на работа минимум година.

Продължава...
 
Живи фазани и пуйка – в коледната томбола на кмета
22 December 2008 - Новини

 

По станала вече традиция, в Кубрат се проведе празнична среща на кмета на общината Ремзи Халилов с кметове на села, общински съветници, ръководители на фирми, учреждения, учебни заведения и бизнесмени. Коледарска група от малки танцьори към читалището в града, водена от Здравко Вутов, пожела здраве и късмет на всички.

Продължава...
 
Татяна Костова: Искам да запазим ентусиазма си
22 December 2008 - Интервю

 

След двегодишно чакане, отдел „Закрила на детето“ в Разград вече има свой началник. Това е Татяна Костова, която поема поста след спечелен конкурс.

В системата Костова е от 2001 година, където работи като психолог. Таня е семейна, има дъщеря на три годинки.


Продължава...
 
Коледно парти за децата от Ресурсен център – Разград
22 December 2008 - Оживление

 

В навечерието на един от най-светлите християнски празници – Коледа, Ресурсен център за деца със специални образователни потребности навърши скромните две годинки. Рождения си ден те решиха да отбележат, като зарадват своите възпитаници с весело коледно парти. За доброто настроение се бяха погрижили ресурсните учители, които подготвиха специална празнична програма, изпълнена с жизнерадостни детски игри, съобразени с възможностите на децата.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4771 4772 4773 4774 4775 4776 4777 4778 4779 4780 Следваща > Последна >>

Резултати 23876 - 23880 от 26089
Advertisement