shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.09.2018 г.
ekip7-small-2018-9-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Полицаи към първолаци: Вече може да звъните и на 112
01 October 2008 - Новини

 

За седма поредна година по инициатива на ОД на МВР-Разград вчера стартираха традиционните срещи на служители на полицията с първокласници. Кампанията започна с посещение в СОУ „Христо Ботев“, където най-малките ученици са 59. На първокласниците беше представен младши полицейски инспектор Христо Христов, който отговаря за района на училището им. На срещата присъстваха още Женя Калчева и Тезджан Бошнакова от Детска педагогическа стая, както и говорителят на ОД на МВР Деко Найденов.

Продължава...
 
Оформя се ново мнозинство като предишното старо?
01 October 2008 - Политика

 

Сериозни индикации за прегрупиране на политическите сили в Общинския съвет в Разград проличаха на вчерашното му първо заседание от есенната сесия. По наши наблюдения, в

няколко поредни важни гласувания се очертаха контурите на може би зараждащо се ново мнозинство в 33-местния разградски парламент. То включва основно групите на БСП /7 съветника/, ДПС /8/, Коалиция „Социалдемократи за Разград“ /3/, „Зелена България“ /2/, като неформално към него често се включва и независимият Румен Адрианов.

Продължава...
 
Данъчни инспектори в акция за „скрити“ имоти по селата
01 October 2008 - Новини

 

Инспектори от отдел „Местни данъци и такси“ почнаха акция по издирването на недекларирани недвижими имоти във всички села на територията на Разградска община. Обект на проверка ще бъдат „скрити“ дворни места, които ако са маломерни, са освободени от данъци, но не и от такса битови отпадъци. Издирват се и бивши стари къщи, превърнати сега в палати, за което се дължат съответните налози. Целта на временното изнасяне на работните места на инспекторите в селата е увеличаване на събираемостта, но и улесняване на хората, които могат да си платят данъците и таксите без да се налага да пътуват до Разград.

Продължава...
 
Ученичка от Исперих написа най-хубавото есе за Независимостта
01 October 2008 - Новини

 

Седмокласничката Златина Пламенова Здравкова от ОУ „Христо Ботев“ - Исперих се завърна с първа награда за есе от Велико Търново. Момичето бе отличено от Министерството на образованието заради участието си в първия етап на Националния ученически конкурс, посветен на 100-годишнината от обявяването на Независимостта на България.

Златина се върна в родния град изключително впечатлена, с много снимки, грамоти и незабравими преживявания.

Продължава...
 
Защо „Газоснабдяване – Разград“ престана да ни ухажва
01 October 2008 - Новини

 

Спомняте си, уважаеми читатели, особено вие, които инвестирахте да се отоплявате с газ, каква мощна рекламна кампания водеше газоснабдителното предприятие в Разград. Във всеки жилищен вход се разлепяха цветни плакати с примамливи обещания за комфорт и ниски цени, за безплатно включване на пенсионери, разсрочено плащане и бърза възвръщаемост на инвестициите. Пощенските кутии бяха пълни с листовки със същото съдържание, а на рождения си ден дружеството правеше огромни купони с нашумели звезди и балони.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4811 4812 4813 4814 4815 4816 4817 4818 4819 4820 Следваща > Последна >>

Резултати 24056 - 24060 от 25649
Advertisement