shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Общината иска от клубовете заявките им за бюджет 2009 г.
09 January 2009 - Спорт

 

Спортният отдел на Община Разград стартира подготовката на бюджета на клубовете за новата 2009 г. До председателите на 18-те регистрирани в ДАМС организации бяха разпратени подробни указания.

Да припомним, че през последните два месеца на 2008 г. на две сбирки, в които участва и кметът Денчо Бояджиев, шефовете на спортните клубове обсъдиха инструкция за условията, реда и критериите за финансово подпомагане.

Продължава...
 
Газова блокада!
07 January 2009 - Новини


"Топлофикация" се готви да минава на мазут


Спирането на доставките на природен газ за България вчера изправи пред невиждано досега изпитание многобройните ползватели и в Разградско. Към обяд в областния център и в Исперих и Кубрат, които също отчасти са газифицирани, налягането спадна критично и подаването на синьо гориво автоматично спря.


 

Продължава...
 
Иво ДИМИТРОВ, областен председател на СДС в Разград:Покажете договора с „ГАЗПРОМ” и си ходете!
07 January 2009 - Новини

 

Разград е оставен сам на себе си в леден обръч. От вчера нямаме газ и парно. Хиляди наши съграждани, децата ни, родителите ни мръзнат. Не знаем какво ще стане с нас утре, ще ходят ли на училище децата ни.

Бизнесът е пряко ударен от спрените доставки и работните ни места са застрашени.

На фона на тази ужасна картина чухме БСП министърът на икономиката Петър Димитров да съветва компаниите да влязат в положението на некадърното му правителство и да ограничат потреблението на газ. Сиреч, да спрат работа. Като не произвеждат, как ще плащат заплати? Министърът, който иначе минава за икономист, не казва.

Продължава...
 
ТВ „Лудогорие“ пак спря
07 January 2009 - Новини

 

Телевизия „Лудогорие“ преустановява работа най-малко за месец. До края на януари зрителите на медията ще бъдат лишени от сутрешния магазинен блок и вечерната порция новини.

Причината каналът да спре не е финансова, категоричен бе собственикът му Ахмед Кулиджи. Предвиждаме редица промени в програмата на новините. Отчитаме факта, че организацията куца и че крайният продукт не е такъв, какъвто сме желали. Нашата амбиция е да отразяваме живота от населените места, които покриваме – Разград, Русе, Тутракан, Сливо поле, Вятово, Цар Калоян и Иваново, а засега сме се концентрирали само в Разград, каза Кулиджи.

Продължава...
 
Обявиха обществена поръчка за ремонта на галерията
07 January 2009 - Новини

 

Обществена поръчка за реконструкцията и обновяването на Художествена галерия "Проф. Илия Петров" и къщата музей "Анание Явашов" е обявена в един от последните за 2008 г. броеве на "Държавен вестник", видя „Екип 7“.

Както неколкократно вече сме писали, двата културни обекта ще бъдат реновирани с пари от проект по Оперативна програма "Регионално развитие".

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4861 4862 4863 4864 4865 4866 4867 4868 4869 4870 Следваща > Последна >>

Резултати 24301 - 24305 от 26590
Advertisement