shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разградчани - шести в държавното първенство с втория си отбор
01 December 2008 - Спорт

 

В петък във Варна се проведе държавното отборно първенство по тенис на маса за "Б" група - мъже, зона Североизточна България. В състезанието взе участие вторият мъжки отбор на СКТМ "Лудогорец", съставен само от разградски състезатели - Михаил Стоянов, Любен Гълъбинов и Метин Ахмедов. На състезанието се явиха общо 9 отбора от региона, разделени в две групи - едната с пет, другата с четири отбора. Нашите попаднаха в групата със СКТМ "Варна", СКТМ "Надежда"-Сф и СКТМ "Роко II".

Продължава...
 
Левскари обзаведоха клубната база с мощна визуална система и сателит
01 December 2008 - Спорт

 

В събота в заведение „Сидни“ проведе извънредна сбирка фенклубът на „Левски“ в Разград. Причините бяха две. Едната, че любимият им син софийски гранд игра последния си шампионатен мач за есента. А втората - сефтето на новия LCD телевизор, купен от фенклуба. Разградските левскари неведнъж са се изявявали, когато става реч за събиране на помощи. Сега те решиха да си помогнат сами за облагородяването на новата клубна база. А какво е тя без един широкоформатен висококачествен телевизор, DVD уредба и сателитна система за прихващане на всички важни мачове по света. И ето, не мина и месец и идеята стана реалност.

Продължава...
 
Частник пълни дупките по пътя Дянково - Разград
28 November 2008 - Новини

 

Не разбирам защо не може нормално да стигнеш от Дянково до Разград, пътят е осеян с огромни дупки, караш като на слалом. Ами в тъмното или по време на дъжд? Служебният транспорт на фирмата непрекъснато се троши. А всичките ми работници са от Дянково.

Простата сметка показа, че е по-евтино да купя пет тона асфалт, отколкото непрекъснато да плащам за ремонт по сервизите. Така обясни пред „Екип 7“ авангардната си идея да закърпи дупките собственикът на фирма „Lor Tex“ Камил Йозтург.

Продължава...
 
Николов - невинен
28 November 2008 - Новини

 

„Невинен“ и по двете обвинения присъди в 16.00 ч. вчера състав на Окръжен съд-Разград по делото за „Диамант“ срещу бившия СДС-депутат Никола Николов. Магистратите отхвърлиха като неоснователен и иска от 10 564 лв., който предприятието заведе срещу него за нанесени вреди. Отменена беше и мярката за неотклонение „парична гаранция“ от 1000 лв.

Продължава...
 
Емил КОШЛУКОВ: И общинските съветници да декларират имуществото си
28 November 2008 - Политика

 

Общинските съветници да публикуват в интернет своите имуществени декларации. Също като депутатите, министрите, кметовете, и местните депутати са длъжни да се отчитат – да се знае с какво влизат във властта и с какво излизат.

Това обяви в сряда в Разград председателят на „Новото време“ Емил Кошлуков.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4861 4862 4863 4864 4865 4866 4867 4868 4869 4870 Следваща > Последна >>

Резултати 24331 - 24335 от 26373
Advertisement