shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Награди за най-изявените боксьори
05 January 2009 - Спорт

 

И БК „Олимпия“ постави точка на състезателната 2008 г. Точно преди Нова година спортистите и техните треньори са събраха в бар „Сидни“. Момчета и момичетата от създадения преди 7 години клуб получиха специалните поздрави от председателя на УС Ивайло Витанов. Шефовете на боксовата федерация също почетоха спортистите ни като им изпратиха поздравителен адрес, подписан лично от Марин Димитров. Събралите се благодариха на спомоществователите на клуба - „Алфа хим“ ООД и директора на селскостопанската гимназия Стоян Минчев.

Продължава...
 
Живко КАСПАРОВ, шеф на АСК „Абритус“: Сребърната купа на Пламен Стоянов е безспорен успех за Разград
05 January 2009 - Интервю


Г-н Каспаров, честита сребърна купа на пилота на АСК „Абритус“ Пламен Стоянов – събитието си заслужава специално внимание?


Да, така е. Радостен съм, че нашата федерация по автомобилен спорт оцени по достойнство представянето на Пламен Стоянов в тазгодишния шампионат по рали крос. Трудът, който полагат през последните няколко години всички членове на АСК „Абритус“, е възнаграден. Второто място на Пламен в генералното класиране е безспорен успех. Такова нещо не се е случвало откакто в Разград се провеждат кръгове по рали крос. От 12 години насам неизменно домакинстваме по такива състезания. Този факт безспорно дава положително отражение върху израстването на пилотите ни.

Продължава...
 
През януари Янко Русев презентира ордена си „Стара планина“ в Разград
05 January 2009 - Спорт

 

От гостуването на двамата олимпийски шампиони по вдигане на тежести на разградските левскари на 27 декември се родиха две нови интересни инициативи. Янко Русев, който бе провъзгласен за почетен член на фенклуба, ни върна жеста. Вече е ясно, че през януари президентът на България Георги Първанов ще го награди с орден „Стара планина“ по случай неговата 50-годишнина и многобройните му спортни успехи.

Продължава...
 
Тодор АЛЕКСИЕВ, председател на ФК „Разград 2000“: Започва тотално подмладяване на отбора
05 January 2009 - Интервю

 

Г-н Алексиев, каква е оценката УС на ФК „Разград 2000“ за представянето на четирите отбора в есенните първенства?

 

Трите подрастващи формации на „Разград 2000“ - деца, юноши младша и старша, се представиха според възможностите си. Юношите старша възраст са втори в групата, а децата и юношите младша заемат съответно пето и девето място. УС обаче оценява играта на мъжкия тим като слаба. Независимо, че сме шести в есенното класиране, мотивацията на играчите не бе на нуждата висота. Вина за това имат както треньорът, така и състезателите.

Продължава...
 
ОК "Спорт в училище-Разград" изпрати една успешна година
05 January 2009 - Спорт

 

През 2008 г. ОК "Спорт в училище-Разград" реализира най-успешните си проекти от своето съществуване, което през 2009-та ще навърши първите си 5 години. Председател на областния клуб е Николай Миланов - старши експерт по ФВС в РИО-Разград. Той направи за читателите на “Екип 7” равносметка на организираните и реализирани спортни инициативи през изминалата 2008 год.

Първото състезание, което по традиция организира областният клуб, е съвместната инициатива на РИО и ОС на БФС по случай 28 януари - Ден на Разград, състезание по футбол за ученици, наградите за които бяха осигурени от ОС на БФС.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4861 4862 4863 4864 4865 4866 4867 4868 4869 4870 Следваща > Последна >>

Резултати 24336 - 24340 от 26590
Advertisement