shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 17.10.2018 г.
ekip7-small-2018-10-17.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
След по-малко от две години новата галерия трябва да работи
15 August 2008 - Новини

На 1 юли 2010 година разградската художествена галерия „Проф.Илия Петров“ трябва да работи. След голяма реконструкция и разширение, за която вече има финансиране по спечелен проект от Министерството на регионалното развитие.

По проект галерията се надстроява с един етаж, като се запазва архитектурният облик на сегашната сграда със съществуващите пиластри, корнизи и прозоречни рамки. В контраст с екстериора, сградата ще бъде със стилен, съвременен интериор с изчистена линия и модерен дизайн.


Продължава...
 
ТВ „Лудогорие“ организира кастинг за изпълнители на турски песни
15 August 2008 - Новини

От 18 до 28 август в офиса на ТВ „Лудогорие“ на ул. „Перистър“ 2Е ще се приемат заявления за участие в конкурса на турската национална телевизия ТRТ за обогатяване на турската народна музика и фолклор с нови изпълнители, съобщи вчера собственикът на електронната медия Ахмед Кулиджи. Разградската телевизия е пълноправен партньор на ТRТ в резултат на подписано споразумение за сътрудничество.


Продължава...
 
Геймъри пред компютрите
15 August 2008 - Оживление

Какво е „геймър” и има ли той почва в Разград!? И веднага отговаряме – геймъри в Разград има, но ако си мислите, че тук става дума за нещо извратено, вече бъркате! Нормалният геймър е тийнейджър, който обича през свободното си време да „джитка игрици” или да се събира с приятели, с които да обсъжда същите тези игри. На английски думата за „игра” е “game” и от там – „game-r” – „човек, който играе игри”. За тези, които все още се чудят за какви игри точно става дума, обясняваме подробно, че тук не влизат игри като „федербал” или „шахмат”. Всъщност в тази статия ще си говорим за онези младежи, които не излизат от компютърните клубове, за да „стрелят”, „шофират” и „избиват чудовища” пред монитора. Или да „трупат експириънс”, докато хвърлят зарчета по масата и местят странни фигурки на скелетчетата и зомбита пак по подобие на видяното от екрана. За всички тях ще стане дума по-долу.


Продължава...
 
Федерацията благослови СКТМ “Лудогорец”
15 August 2008 - Спорт

Дългоочакваното решение на УС на БФТМ най-после бе публикувано в сайта на федерацията. То отреди място на СКТМ "Лудогорец" в "А" група. В миналия спортно-състезателен сезон клубът се състезаваше в "Б" група. В края на сезона отборът на шуменци и нашият завършиха с еднакъв брой точки и само с един гейм по-добра геймова разлика шуменци влязоха директно в "А" група, а нашите трябваше да изчака благословията на федерацията.

Продължава...
 
Три дни рокери от страната ще бръмчат на Пчелина
15 August 2008 - Спорт

За поредна година местността Пчелина край Разград ще събере рокери от цялата страна, включително и гости от съседните на България държави.

Националната мотосреща е от календара на Българската мотоциклетна асоциация с шеф Димо Димов /Бандита/. Мотосрещата се организира от разградския рокерски клуб "Лудогорски братя" с шеф Десислава Петкова.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4911 4912 4913 4914 4915 4916 4917 4918 4919 4920 Следваща > Последна >>

Резултати 24561 - 24565 от 25861
Advertisement