shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.01.2019 г.
ekip7-small-2019-1-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
 
Начало
Лекоатлет повежда шампионската класация
01 December 2008 - Спорт

 

Измина още една успешна година за първия в региона Училищен спортен клуб ”ОУ В.Левски“ - Разград, който направи пет години. По традиция в края на годината УС на клуба с председател Адриан Шишманов прави равносметка на представянето на отборите по спортовете, които се развиват в клуба: лека атлетика, футбол, волейбол, бадминтон, баскетбол, тенис и шахмат и според резултатите определи 10-те най- добри спортисти на клуба за годината.

Продължава...
 
Почина Любчо Димов
01 December 2008 - Спорт

 

На 73-годишна възраст Любчо Димов напусна завинаги редиците на ветераните на спорта в Разград. Той беше най-дългогодишният жив служители на държавната система на физкултурата и спорта от нашия регион. Преди него се преселиха в отвъдното неговите колеги - организатори на физкултурата в Лудогорието от 50-те години на миналия век: Тодор Димитров /Съчмата/ и Стефан Любенов /Теката/. Те тримата заедно с по-възрастните /също покойници/ Емил Димов /бачо Мильо/ и Неделчо Петков /Еско/, бяха тези, които наливаха основите на организираната спортна дейност в нашия край.

Продължава...
 
Първа домакинска загуба на „Разград 2000“
01 December 2008 - Спорт

 

В последния мач от есенния дял на първенството „Разград 2000“ допусна първа загуба у дома от „Рапит“ - Дивдядово с 2:1. В един изключително груб и изпълнен с много нарушения двубой гостите взеха трите точки, а двата тима завършиха срещата с по десет души. Още в 15-та минута бранителят на разгадчани Иван Кръстев бе отстранен от терена, за това, че при спряна игра удари с топката противников играч. В 79-та минута пък за втори жълт картон играта напусна и състезател на „Рапит“.

Продължава...
 
Разградчани - шести в държавното първенство с втория си отбор
01 December 2008 - Спорт

 

В петък във Варна се проведе държавното отборно първенство по тенис на маса за "Б" група - мъже, зона Североизточна България. В състезанието взе участие вторият мъжки отбор на СКТМ "Лудогорец", съставен само от разградски състезатели - Михаил Стоянов, Любен Гълъбинов и Метин Ахмедов. На състезанието се явиха общо 9 отбора от региона, разделени в две групи - едната с пет, другата с четири отбора. Нашите попаднаха в групата със СКТМ "Варна", СКТМ "Надежда"-Сф и СКТМ "Роко II".

Продължава...
 
Левскари обзаведоха клубната база с мощна визуална система и сателит
01 December 2008 - Спорт

 

В събота в заведение „Сидни“ проведе извънредна сбирка фенклубът на „Левски“ в Разград. Причините бяха две. Едната, че любимият им син софийски гранд игра последния си шампионатен мач за есента. А втората - сефтето на новия LCD телевизор, купен от фенклуба. Разградските левскари неведнъж са се изявявали, когато става реч за събиране на помощи. Сега те решиха да си помогнат сами за облагородяването на новата клубна база. А какво е тя без един широкоформатен висококачествен телевизор, DVD уредба и сателитна система за прихващане на всички важни мачове по света. И ето, не мина и месец и идеята стана реалност.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 4911 4912 4913 4914 4915 4916 4917 4918 4919 4920 Следваща > Последна >>

Резултати 24581 - 24585 от 26626
Advertisement