shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Пейчо ГЕОРГИЕВ: Нашите деца не са по-глупави, просто живеят в различна социално-икономическа среда
23 June 2017 - Интервю

 

 

Зрелостниците от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, които тази година са безспорни първенци по успех от държавните зрелостни изпити, получиха своите дипломи за завършено средно образование. На официална церемония в гимназията директорът Пейчо Георгиев връчи на завършващите 103-ма ученици свидетелствата и шалчета с логото на учебното заведение.

Отлични дипломи от петгодишния период на обучение имат 52 момичета и момчета.

 

Продължава...
 
Защо Общината не иска да спази Закона за етажната собственост?
23 June 2017 - Новини

 

 

Задръстена тръба на мръсния канал вгорчава живота на обитателите на вход „Г“ на триетажния блок на ул. „Никола Пенев“ 46 в Разград. Проблемът е от известно време, но сега е нетърпимо, особено в апартаментите на първия етаж, в тоалетните на които направо избиват фекалии. Течове има и в мазите, които са постоянно наводнени.

 

Продължава...
 
Дейвид Иванов и Стефани Стоянова – „Топ лица на Разград 2017“
23 June 2017 - Оживление

 

 

Избраха Дейвид Иванов и Стефани Стоянова за Мис и Мистър Топ лица на Разград. Красавицата е доскорошна ученичка в ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“. Между тях на снимката е Мариан Кирилов, председател на конкурса и собственик на клуб „Сохо“. Най-вляво на изображението са победителите в националния формат „Български топ лица – Разград 2017“ – Илиян Илиев и Стели Димитрова.

 

Продължава...
 
Деца от различни школи отбелязаха в Разград Деня на музиката
23 June 2017 - Новини

 

 

Песни и музика от различни инструменти огласяха детската площадка до Библиотеката в Разград в Деня на лятното слънцестоене. Клоуни забавляваха публиката, състояща се от случайни минувачи и хора, дошли специално за празника, организиран от СНЦ „Приятели на Франция“ и РБ „Проф. Боян Пенев“. Поводът за празнуване – Международния ден на музиката, чието начало датира от 21 юни 1982 г. във Франция, а от 1985 година се отбелязва и в други държави.

 

Продължава...
 
Стоян Гроздев – големият художник и журналист от Разградския край
23 June 2017 - История

 

 

Случвало ни се е да пишем за наши съграждани от миналото на Разград и да ни казват читателите и двата контрастиращи си варианта: „Защо ни занимаване с хора, които я някой още помни, я не помни?“ и „Хубаво е да напомняте от време на време за тия, които са дали някога нещо от себе си на страната и нашия град!“.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 22224
Advertisement