shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.10.2018 г.
ekip7-small-2018-10-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Васил Веселинов спечели последния сингъл за мъже за годината
10 October 2018 - Спорт

На кортовете в Разград се проведе последният за 2018 година индивидуален мъжки турнир от календара на тенис клуб „Разград“. В сингъла участваха шестима от най-силните разградски състезатели по този спорт, които играха по системата „всеки срещу всеки“ до победа в един сет.

Продължава...
 
Разградска поетеса е лауреат на конкурса „Есенни щурци“
10 October 2018 - Новини

Павлина Стаменова отново заяви своето силно присъствие на българската литературна сцена. Тя е лауреат на Специалната награда на община Хасково в престижния литературен конкурс „Есенни щурци 2018“. Конкурсът се провежда в село Горски извор, Димитровградска община, и тази година с творби участваха над 50 творци от три държави. Представилите се български поети са 40, останалите са от Русия и Македония.

Продължава...
 
Тръгна делото за фаталната злополука от водния цикъл на Исперих
10 October 2018 - Новини

Три години и един месец след тежката злополука при изпълнението на проекта за водния цикъл в Исперих, в резултат от която загинаха двама души, делото по случая тръгна.

Вчера пред състав на Окръжен съд-Разград се изправиха 41-годишният Росен Вителов от Варна и 51-годишният Емил Енчев от Етрополе.

Продължава...
 
Инициативи с усмивка срещу агресията и детската престъпност
10 October 2018 - Новини

Всички ученици от училище „Никола Вапцаров“ в Разград, техните учители и гости, на 5 октомври празнуваха Деня на усмивката. Празникът е част от съвместните инициативи с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в общите усилия за снижаване нивото на агресия и противообществени прояви сред учениците.

Продължава...
 
Детско полицейско управление и в Лозница
10 October 2018 - Новини

Детското полицейско управление стартира на 9 октомври в НУ „Васил Левски“ в града. Малчуганите от 2-ри клас с класен ръководител Полина Недева положиха клетва.

Програмата, инициирана от Министерство на вътрешните работи, беше представена пред всички възпитаници на училището от началника на РУ-Лозница Бисер Стефанов и от инспектора Детска педагогическа стая Мехмед Джамбазов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 25824
Advertisement