shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разградчани се опълчиха на отцепване на общински терен
18 April 2018 - Новини

Живеещи в блоковете в близост до магазините "Юта" и "Гами" на ул. "Грънчарска" в Разград вчера остро се противопоставиха на намерението на двете фирми да си обособят собствен урегулиран парцел в рамките на общия терен.

Продължава...
 
Задържаните с 86 кг дрога се сдобиха и с обвинения за контрабанда
18 April 2018 - Новини

С по още едно по-тежко обвинение се сдобиха 47-годишният Ивайло Иванов от Разград и 24-годишната Леман Якимова, които миналия август бяха задържани при полицейска акция по линия на нароктрафика.

Припомняме, че собственикът на затворената вече зеленчукова борса „Ивайло Иванов-Ини“ бе привлечен като обвиняем за това, че като извършител и в съучастие с Якимова като подбудител и помагач, без надлежно разрешително, е държал с цел разпространение на високорискови наркотични вещества в особено големи размери - повече от 86 кг.

Продължава...
 
Как е приета Конституцията слушаха тийнейджъри в Деня на юриста
18 April 2018 - Новини

Как е била изготвена и приета сега действащата Конституция на България – за това говори пред ученици от ППМГ „Акад. Никола Обрешков и ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“ адвокат Стоян Димитров, който е и депутат от 7-то Велико Народно събрание, приело върховния и основен закон на страната.

Продължава...
 
Масирана операция за контрол на скоростта се провежда в Разградско
18 April 2018 - Новини

Масирана операция за контрол на скоростта се провежда в Разградска област в рамките на мащабна инициатива на Европейската мрежа на службите на пътна полиция – TISPOL.

Тя ще продължи до неделя включително и ще върви в цялата страна, както и на територията на всички държави-членки.

Продължава...
 
Мазилката на Дома на услугите се срива опасно
18 April 2018 - Новини

Паркингът зад Дома на услугите в Разград крие неприятни изненади за водачите, решили да спрат автомобилите си непосредствено до сградата. Външната мазилка на зданието е в окаяно състояние и периодично парчета от нея се сриват и политат със страшна сила.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 24373
Advertisement