shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.03.2017 г.
ekip7-small-2017-3-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Изложба „Непреходната българка“ в Исперих
22 March 2017 - Новини

В навечерието на Първа пролет в Етнографската къща в Исперих беше открита изложбата „Непреходната българка“. Идеята е на етнографа в Историческия музей Цветалин Цветанов. Експозицията улавя в багри непреходната красота на българката и нейната важна роля в опазването на народните традиции.

Продължава...
 
Пето място за отбора на Автото от състезание в Шумен
22 March 2017 - Новини

Ученици от ПГТС „Христо Смирненски“ в Разград участваха в регионалния кръг на Националното състезание „Най-добър млад автомонтьор и водач на МПС“. Надпреварата се проведе в Шумен и в нея участваха 12 отбора от професионални гимназии от Добрич, Русе, Търговище, Варна, Силистра, Велики Преслав, Омуртаг, Разград, Шумен, Провадия и село Средище.

Продължава...
 
Преустройство, промяна и заблуди до безкрай...
22 March 2017 - Искам думата

Страната и обществото ни отново се намират в ожесточена предизборна обстановка.

Ще изразя лично мнение по някои щекотливи въпроси, които ме тревожат основателно като гражданин и гласоподавател на обруленото ни отечество.

Продължава...
 
Писаното преди 100 години от Лев Троцки за българския политически живот е актуално и днес
22 March 2017 - История

За по-младите читатели на „Екип 7“ сме длъжни да започнем с това, че Лев Давидович Троцки е революционният псевдоним на украинския евреин Лейбо Давидович Бронщайн. Той е от плеядата професионални революционери от кръга край Ленин, с когото го свързват идейни и приятелски връзки до смъртта на „вожда на световния пролетариат“ през 1924 г.

Продължава...
 
И кьорав да си, по миризмата ще намериш обществената тоалетна в Исперих
22 March 2017 - Новини

В центъра на град Исперих, зад автогарата, има една-единствена обществена тоалетна, която при нужда се ползва от хората, пътуващи с автобуси, от клиентите на двете закусвални, таксиметровите шофьори, търговците, чиито сергии за плодове и зеленчуци също са в близост, и от случайни минувачи.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 21473
Advertisement