shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Уъркшоп направиха от четири социални услуги в Разград
14 August 2019 - Оживление

Вчера в Комплекс от центрове за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания в Разград беше проведен уъркшоп с участието на Комплекс за социални услуги за пълнолетни лица с увреждания - с. Просторно, Дом за пълнолетни лица с деменция - Разград и Дневен център за пълнолетни лица с увреждания - Разград.

Продължава...
 
Здравословното хранене на разградчани – мода или жизнена философия?
14 August 2019 - Оживление

В сезона на морските приключения представителите както на нежния пол, така и на силния стремглаво се впускат в различни диети и хранителни експерименти, за да събират слънчевите лъчи на плажа без притеснения за външния си вид. Това увлечение към здравословния начин на живот за мнозина обаче не е моментно състояние. В миналото, когато селата не са били обезлюдени, както е днес, а хипермаркетите не са били масово разпространени, консумирането на биологично чиста продукция е било обичайно и достъпно.

Продължава...
 
Любовно обяснение загрозява фасада на жилищен блок
14 August 2019 - Оживление

Това оригинално любовно обяснение с многозначително послание е написано с червен спрей върху стена на първия етаж на жилищен блок в квартал „Абритус“ /Водна централа/ в Разград. Предполагаемият профил на автора е младеж на име, започващо с буквата Н. Според наблюдателни съседи, въпросното момиче лабиринт, вдъхновило писача, живее в самия изографисан блок.

Продължава...
 
Цесекари от русенските села крадоха от „Кауфланд“
14 August 2019 - Kрими

Шестима фенове на гостуващия в неделя ЦСКА-София бяха задържани за кражба в разградския „Кауфланд“.

Сигналът за извършена кражба е подаден до полицията около 17.30 часа на 11 август. От магазина били задигнати 11 малки бутилки уиски - по 200 милилитра, 4 парфюма и две кутийки презервативи.

Продължава...
 
Балъков вика Вандерсон в националния за мача с Англия
14 August 2019 - Спорт

Селекционерът на националния отбор Красимир Балъков ще прати повиквателна на бразилската звезда на „Лудогорец“ за европейската квалификация с Англия на „Уембли“, която е на 7 септември. Специалистът искаше Вандерсон още преди мачовете с Чехия и Косово, но тогава документално футболистът не можеше да бъде част от националите.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 28370
Advertisement