shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 25.06.2018 г.
ekip7-small-2018-6-25.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
От днес седмокласниците подават документи за прием в гимназиите
20 June 2018 - Новини

От днес до 26 юни кандидат-гимназистите подават документи за участие в приема след 7 клас в държавните и общински училища в Разградска област, напомнят от Регионалното управление на образованието.

Според данните на просветното ведомство 1073 седмокласници завършват основното си образование, от които 64 деца със специални образователни потребности. Те имат право да избират между 21 профилирани и 34 професионални паралелки в гимназиите в региона.

Продължава...
 
Ученици от Разград – лауреати в конкурса „Не се гаси туй, що не гасне“
20 June 2018 - Новини

Четирима ученици от Разград спечелиха награди от XII Национален ученически конкурс „Не се гаси туй, що не гасне“, посветен на 140 години от края от Руско-турската освободителна война.

Изданието се организира от Национално движение „Русофили“, Министерството на образованието и науката, Съюза на българските писатели, Съюза на българските журналисти, Синдиката на българските учители, Съюза на офицерите и сержантите от запаса.

Продължава...
 
Анжела Димчева и Катя Кремзер омагьосаха публиката на „Любов – най-нужната илюзия...“
20 June 2018 - Култура

Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ бе домакин на литературна среща с известните поетеси Анжела Димчева и Катя Кремзер. Тяхната литературна изява бе в рамките на ежемесечната поредица „Любов – най-нужната илюзия…“ с автор Дачо Господинов и осъществявана със съдействието на библиотеката.

Продължава...
 
Три културни събития в библиотеката
20 June 2018 - Култура

През миналата седмица пространството в РБ „Проф. Боян Пенев“ в Разград бе наситено с поезия, пътешественически дух и спомени за есперантист.

Продължава...
 
Момина чешма отново утолява жаждата на разградчани и гости
20 June 2018 - Новини

В броя от 11 юни писахме, че емблематичната Момина чешма е пресъхнала. А тя е един от символите на града и е сред най-посещаваните от туристите и гостите обекти в столицата на Лудогорието. На въпроса ни за причината, от Общината уточниха, че водата е спряна умишлено, тъй като е затлачен отводнителният канал.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 24936
Advertisement