shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.04.2019 г.
ekip7-small-2019-4-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
ГЕРБ и БСП доминират в ръководствата на секционните комисии
19 April 2019 - Новини

В сряда бяха сформирани съставите на секционните избирателни комисии /СИК/ на територията на община Разград, за насрочените на 26 май 2019 година избори за членове на Европейския парламент от Република България.

Продължава...
 
Кубратчанин окончателно осъди НЗОК да плаща имплантите за болните от сколиоза
19 April 2019 - Новини

След близо пет години ходене по мъките, кубратчанин успя да осъди Националната здравноосигурителна каса да плаща скъпоструващи импланти, които се влагат при операция на болните от прогресираща сколиоза.

Победата на 49-годишния Недко Ангелов в битката срещу държавата ще облекчи всички, които страдат от латерално изкривяване на гръбначния стълб. Този път тя е окончателна, тъй като в понеделник и последната възможна инстанция - Върховният административен съд, се произнесе в негова полза.

Продължава...
 
Наградиха запасни от Разград за родолюбива дейност
19 April 2019 - Новини

Разградски запасни воини се включиха в проведеното в Тетевен разширено заседание на ръководството на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва с участието на председателите на общинските организации.

След приемането на отчетите и плановете за работа бяха връчени награди за активна и всеотдайна военно-патриотична и родолюбива дейност на членове на Съюза.

Продължава...
 
СУ „Хр.Ботев“ в Кубрат е посланик на Европейския парламент
19 April 2019 - Новини

Кубратското средно училище „Христо Ботев“ е единственото в региона, посланик на Европейския парламент. В цялата страна училищата, които работят по програмата на Бюрото на Европейския парламент в България, са 40.

Областният управител Гюнай Хюсмен, заместникът му Нурие Црънгалова и главният секретар в администрацията Михаил Тодоров се срещнаха с възпитаниците на учебното заведение.

Продължава...
 
Областният отбор по химия – с престижно представяне на национално състезание
19 April 2019 - Новини

Престижно представяне записа в 21-то Национално състезание по химия и опазване на околната среда областният ученически отбор.

Проявата се проведе в Панагюрище от 12 до 14 април, а участие в нея взеха 11 отбора и общо 135 индивидуални участници.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 27436
Advertisement