shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 28.04.2017 г.
ekip7-small-2017-4-28.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Две разградски звезди изгряха на конкурса „Песен от извора“
26 April 2017 - Новини

Две млади изпълнителки от Разград се завърнаха с награди от Националния конкурс за изпълнители на забавна песен и танц на българска фолклорна основа „Песен от извора“. Музикалният форум се проведе за втора поредна година по инициатива на Народно читалище „Св. Климент Охридски“ и Община Стара Загора.

Продължава...
 
Николай Николаев – трети на олимпиадата по техническо чертане
26 April 2017 - Новини

Осмокласникът Николай Николаев от ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ в Разград се класира на трето място на Национална олимпиада по техническо чертане. Тридесет и третото издание на надпреварата се проведе от 21 до 23 април в Професионалната техническа гимназия във Варна. В рамките на три дни 120 ученици от цялата страна, разделени в три възрастови групи от 8 до 12 клас, мериха сили в чертането.

Продължава...
 
Трето място за Александра Любомирова на олимпиадата по история
26 April 2017 - Новини

Седмокласничката Александра Любомирова от ОУ „Васил Левски“ в Разград се завърна с трето място от участието си в Националната олимпиада по история и цивилизация, която се проведе преди дни в града на стоте войводи. Възпитаничката на преподавателката Таня Коцева е единствената ученичка от Разградска област, която се класира за участие във финалния етап на надпреварата.

Продължава...
 
Една ефективна присъда по-малко по делото за банковата измама
26 April 2017 - Новини

С една по-малко станаха ефективните присъди по делото срещу тримата съучастници в дръзката банкова измама, която беше извършена на 5 август 2014 година в офиса на „УниКредит Булбанк“ в магазин „Технополис“ в Разград.

Обвиняеми за това, че в различно съучастие са присвоили чужди пари в големи размери бяха Силвия Димитрова от Разград, Теодора Цанкова от Търговище и Владислав Гоцев от Габрово.

Продължава...
 
Падна един от последните „символи на комунизма“ в Разград
26 April 2017 - Новини

Един от последните обекти за безплатно масово ползване от малки и големи граждани в Разград от времето на комунизма – бившата обществена тоалетна до автогарата, от няколко дни вече не съществува. Нает от новите собственици на Автогара Разград багер с доста напъни успя да разруши здравия социалистически бетон, подсилен без никакви икономии от безброй здрави нишки арматурно желязо.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 26 - 30 от 21751
Advertisement