shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.02.2019 г.
ekip7-small-2019-2-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Шумен най-предпочитан от кадровите военни
08 August 2008 - Новини

Липса на кандидати за кадрови военнослужещи отчита Регионалният военен сектор в Разград. Затова започва широка информационна кампания под мотото „Стани един от нас”. При близо 2000 свободни места в българската армия, документи да служат в нея са подали едва 70 младежи и девойки.

Параметрите на кампанията бяха разяснени на среща с кметовете от община Разград завчера. Въпреки че вече няма наборна военна служба, Законът за българската армия остава, подчерта новият шеф на сектора подполковник Чорлев.


Продължава...
 
Много важно уточнение
08 August 2008 - Институции

Бъдете коректни !

Във вашата статия за съдебен изпълнител Савов от Разград - сте публикували снимката му направена от мен - Петър Богданов- управител на фирма "Всичконет" -която сме направили сайта му , и портала на частните съдебни изпълнители !

Таз снимка не можете да я публикувате без нашето съгласие ! Моля ви да я свалите , или да упоменете в публикацията от кой е правена тази снимка !

Отличен юрист съм и не е добре за вас да влишзате в конфрикт с мен !

Петър Богданов

Продължава...
 
Защо „Елитпазар“ вече не е хайван пазар?
08 August 2008 - Оживление

Защо изграденият преди десетина години със средства по програма ФАР модерен пазар за селскостопански животни и птици в Гецово вече не работи по основното си предназначение. За това ни подсетиха хора, занимаващи се с животновъдство. За да попълват стадата си или да реализират сделка с този вид стока на тях им се налага да посещават различни краища на страната, където има подобни пазари. Преди няколко дни, например, дребен фермер натовари на камиони цяло стадо кози и тръгна за хайван пазар чак в далечния град Раковски. Темата за състоянието на бившия „Елитпазар“ ЕАД – Разград ни подсказа индиректно и Община Шумен, която само преди няколко дни определи терен за изграждане на пазар на животни.


Продължава...
 
Този уикенд няма да има автокрос „Лозница“
08 August 2008 - Спорт

Тази събота и неделя на пистата край с.Ловско, Лознишка община, трябваше да се проведе автокрос „Лозница“ - VIII кръг от националния шампионат. Въпреки че това състезание с бъгита е в календара на Българската федерация по автомобилен спорт, то няма да се състои, заяви Бойко Грозданов от СБА-Търговище, съорганизатор на състезанието.


Продължава...
 
В събота – народни борби в Хума
08 August 2008 - Спорт

В събота в самуилското село Хума ще се проведат народни борби. Проявата е в чест на сбора. На алая ще се представят състезатели в три възрастови групи: деца, момчета и кадети.

Основен спонсор на проявата е бившият борец, а сега бизнесмен Кадри Кабил.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 5121 5122 5123 5124 5125 5126 5127 5128 5129 5130 Следваща > Последна >>

Резултати 25601 - 25605 от 26867
Advertisement