shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Геймъри пред компютрите
15 August 2008 - Оживление

Какво е „геймър” и има ли той почва в Разград!? И веднага отговаряме – геймъри в Разград има, но ако си мислите, че тук става дума за нещо извратено, вече бъркате! Нормалният геймър е тийнейджър, който обича през свободното си време да „джитка игрици” или да се събира с приятели, с които да обсъжда същите тези игри. На английски думата за „игра” е “game” и от там – „game-r” – „човек, който играе игри”. За тези, които все още се чудят за какви игри точно става дума, обясняваме подробно, че тук не влизат игри като „федербал” или „шахмат”. Всъщност в тази статия ще си говорим за онези младежи, които не излизат от компютърните клубове, за да „стрелят”, „шофират” и „избиват чудовища” пред монитора. Или да „трупат експириънс”, докато хвърлят зарчета по масата и местят странни фигурки на скелетчетата и зомбита пак по подобие на видяното от екрана. За всички тях ще стане дума по-долу.


Продължава...
 
Федерацията благослови СКТМ “Лудогорец”
15 August 2008 - Спорт

Дългоочакваното решение на УС на БФТМ най-после бе публикувано в сайта на федерацията. То отреди място на СКТМ "Лудогорец" в "А" група. В миналия спортно-състезателен сезон клубът се състезаваше в "Б" група. В края на сезона отборът на шуменци и нашият завършиха с еднакъв брой точки и само с един гейм по-добра геймова разлика шуменци влязоха директно в "А" група, а нашите трябваше да изчака благословията на федерацията.

Продължава...
 
Три дни рокери от страната ще бръмчат на Пчелина
15 August 2008 - Спорт

За поредна година местността Пчелина край Разград ще събере рокери от цялата страна, включително и гости от съседните на България държави.

Националната мотосреща е от календара на Българската мотоциклетна асоциация с шеф Димо Димов /Бандита/. Мотосрещата се организира от разградския рокерски клуб "Лудогорски братя" с шеф Десислава Петкова.


Продължава...
 
АСК „Абритус“ на рали крос в Дебелт
15 August 2008 - Спорт

На 16-17 август в Дебелт, на 15 км от Бургас, ще се проведе състезание по рали крос. Той трябваше да се проведе в съседен Средец, но бе преместен. Надпреварата е трети кръг от националния шампионат и автомобилите ще се “гонят” на стадиона на градчето.

По заявки ще вземат участие състезатели от 8 клуба в страната, които ще бъдат разделени в 4 класа.


Продължава...
 
Ивайло Енчев играе според очакванията
15 August 2008 - Спорт

Три победни партии, пет ремита и три загуби има в актива си след 11-я кръг разградският шахматист Ивайло Енчев, който представя България на световното индивидуално първенство за младежи до 20 години в Турция. С 5.5 точки той е в средата на таблицата с временното класиране. Водач е германският международен майстор Арик Браун.


Продължава...
 
<< Първа < Предишна 5311 5312 5313 5314 5315 5316 5317 5318 5319 5320 Следваща > Последна >>

Резултати 26551 - 26555 от 27849
Advertisement