shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.07.2019 г.
ekip7-small-2019-7-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Спират продажбата на земя в Пчелина
26 September 2008 - Новини

 

В местността Пчелина има законно построени сгради, бивши профилакториуми на вече несъществуващи предприятия и новите им собственици искат да си закупят прилежащите около постройките парцели – земя и гора. Засега обаче Общинският съвет се въздържа от работа на парче, докато не се изработи цялостна стратегия за кардинално решаване на проблема.

Продължава...
 
Тръгна строежът на нова жилищна група за 7 млн.лв. в Разград
26 September 2008 - Новини

 

Символична първа копка на строежа на комплекс от нови жилищни блокове в Разград направиха вчера кметът Денчо Бояджиев и управителят на „Дилов инвест“ ЕООД – Варна Веселин Дилов. Бъдещите четири седеметажни сгради с около 100 апартамента и 50 гаража ще се появят в жк „Освобождение“ - пространството между ул.„Странджа“, „Проше BG“ и ул.„Вардар“ /празното място между пиацата на товарните таксита и основно училище „Н.Икономов“/.

Продължава...
 
Разградските мажоретки първи на международен фест
26 September 2008 - Оживление

 

Разградският мажоретен състав към Центъра за работа с деца се върна с първа награда от международния фестивал „Златния помпон“ в Албена.

Талантливите момичета се съревноваваха наравно с 32 групи от страната и чужбина в две възрастови групи при най-малките и най-големите. Чуждестранното участие бе представено от Чехия, Черна гора, Хърватска и Сърбия.

Продължава...
 
Кметовете на Разград и Топчии – незаконни
26 September 2008 - Новини

 

Кметовете на Разград Денчо Бояджиев и на село Топчии Христо Карастоянов изпълняват пълномощията си в нарушение на Закона за местното самоуправление и местната администрация, заради което те трябва да бъдат прекратени. За това сигнализира в писмо до Общинската избирателна комисия вчера председателят на Центъра на НПО и Антикорупционния център в Разград Георги Милков.

Продължава...
 
Разградски пенсионери заминаха да почиват по идея на Масларова
26 September 2008 - Новини

 

Група пенсионери от Дома за стари хора в Разград тръгна на почивка. Бабите и дядовците ще отдъхват десет дена на Пампорово по лансираната от министър Масларова идея. За неочакваната ваканция са избрани трима мъже и шест жени от социалното заведение – толкова са проявили желание да отидат в елитния курорт и са се оказали здрави при проведените им преди заминаването медицински прегледи. Ще ги придружава и една медицинска сестра от дома, която ще бъде плътно с тях през цялото време.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 5311 5312 5313 5314 5315 5316 5317 5318 5319 5320 Следваща > Последна >>

Резултати 26571 - 26575 от 28138
Advertisement