shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разград става сцена на изкуствата за фестивала на танцовия театър
18 April 2018 - Новини

Театър на сенките, клоунада, пантомима, бодиарт, модерни танци, контемпорари, мюзикъли, авторски спектакли ще представят над 200 таланти по време на второто издание на Първия национален фестивал на танцовия театър, който ще се проведе на 19 и 20 април в Разград. Това съобщи Виолета Антонова – главен експерт в дирекция „Култура, спорт и туризъм“ към Община Разград.

Продължава...
 
Осем разградски певци изгряха на сцената на „Звездици за Лора“
18 April 2018 - Новини

Осем от музикалните надежди на Разград се завърнаха с награди от Националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Звездици за Лора“, който се проведе в Свищов.

Събитието се провежда за четиринадесета поредна година в памет на Лора Николова – едно от дванадесетте български деца, загинали трагично във водите на река Лим през 2004 година.

Продължава...
 
Близо 500 малки художници рисуваха Великден през техните очи
18 April 2018 - Новини

Близо 500 деца участваха в четвъртото издание на Регионалния конкурс за детска рисунка на тема „Великден през моите очи“, който се провежда под патронажа на Областния управител на Разград Гюнай Хюсмен.

Победителите в отделните възрастови групи определи петчленно жури с председател художникът Петко Антонов, който е и председател на разградската група на Съюза на българските художници.

Продължава...
 
Триумф за две разградски формации на конкурса „Танцуваща река“
18 April 2018 - Новини

Възпитаниците на две разградски танцови формации триумфираха на сцената на XII Международен балетен фестивал „Танцуваща река“, който се проведе в Русе. В тазгодишното издание на формата участваха 477 участници от 19 състава от България и 7 групи от Румъния.

Продължава...
 
Илюстраторът Мая Бочева представи книги и апликации пред децата на Разград
18 April 2018 - Новини

Младата илюстраторка Мая Бочева, известна като Уики, представи пред разградски ученици своята мултимедийна поредица от интерактивни приказки с образователни елементи. Тя запозна децата от две училища със своите книги с игри и мобилни апликации по покана на главния библиотекар на РБ „Проф. Боян Пенев“ Петя Аврамова.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 24373
Advertisement