shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Жена излъга, че я наръгали и ограбили, оказало се, че е домашно насилие
12 June 2019 - Институции

Жена излъга в полицията в Разград, че е станала жертва на грабеж. Органите на реда били сезирани за пострадала от престъпление пациентка от болницата в Попово на 25 май.

Пред разследващите тя разказала, че два дни по-рано около 23.00 часа между блок 1 и 2 в жк „Орел“ в Разград три неизвестни лица използвали физическа сила, нанесли ѝ три прободни рани с нож в крака и ѝ отнели чанта със 130 лева.

Продължава...
 
Две момичета наградени в конкурс на рицарите тамплиери
12 June 2019 - Оживление

Една от двете най-големи награди в Национален литературен конкурс „Рицарска постъпка“, организиран от Орден на рицарите тамплиери на Йеросалим, Велик приорат България, бе завоювана от разградчанка.

На церемония в София на единадесетокласничката Николета Николова от Клуб „Слово“ към ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество бяха връчени грамота, медал с прозвището „Победител“ и стипендия за есето ѝ „Рицарските постъпки в моето ежедневие“.

Продължава...
 
Над 120 борци дойдоха в Бисерци на турнир в чест на Хасан Исаев
12 June 2019 - Спорт

В кубратското село Бисерци, където е роден олимпийският, световен и европейски шампион по борба Хасан Исаев, се състоя 4-ти турнир в негова чест.

Организаторите - кметството на с.Бисерци, с кмет Юнзюле Шакирова, с помощта на заслужилия треньор Мустафа Кесман, откривател на световната шампионка Тайбе Юсеин, и със съдействието на кмета на Кубрат Алкин Неби, и неговия екип, за поредна година се справиха отлично.

Продължава...
 
Лекоатлетите на разградското училище „В.Левски“ недостижими за връстниците си в България
12 June 2019 - Спорт

В събота и неделя Сливен беше домакин на финалите по лека атлетика за 5-7 клас от Ученически игри 2019 г.

Освен домакините от Сливен, в състезанието взеха участие победителите от 9-те зони. Разградското училище „Васил Левски“ беше единственото в България, класирало два отбора – момичета и момчета. Момчетата отново бяха недостижими за останалите отбори и грабнаха шампионската титла на България с повече от 24 точки преднина пред вторите.

Продължава...
 
Колоездачи навъртяха 600 километра за 40 часа из страната
12 June 2019 - Спорт

Четиринадесет велосипедисти от различни колоклубове от страната изминаха 600 километра за 40 часа. Организатори на колопробега бяха Българската федерация по туризъм и колоклуб „Димитровец“ в Исперих. Този преход бе последен за класиране за участие във веломаратона „Париж-Брест-Париж 2019“.

Ръководител на проявата беше ветeранът Димитър Балански – председател на исперихския колоклуб.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 27849
Advertisement