shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход






Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Колоездачът Мирослав Минчев – спортист №1 в Лудогорието
12 December 2018 - Спорт

На вчерашното заседание на Постоянната комисия за младежта и спорта в област Разград се проведе избор на 10-те най-добри спортисти в Лудогорието за годината, както и определени победителите в още три категории – най-добър треньор, най-добър отбор, най-перспективен млад състезател. В гласуването освен членовете на комисията участваха и местни журналисти, които отразяват спортни теми, така анкетните карти станаха 16.

Продължава...
 
Шампионите по баскетбол са от ОУ „И.С.Тургенев“ при мъжете и ОУ „Отец Паисий“ при жените
12 December 2018 - Спорт

И първенците по баскетбол вече са известни от тазгодишния Коледен учителски турнир в Разград, където интрига имаше само при мъжете. Миналогодишните шампиони от ППМГ „Акад. Н. Обрешков“, с изключително много пропуски под самия кош, не можаха да защитят титлата си, отстъпвайки на финала само с една точка от борбения състав на ОУ „Ив.С. Тургенев“ /на снимката/.

Продължава...
 
Завет домакинства на националния отбор по баскетбол за момичета до 15 години
12 December 2018 - Спорт

В новата спортна зала в Завет два дни тренираха младите баскетболистки от националния отбор на България до 15 години. Гостуването бе инициирано от разградския клуб „Вълци-Разград“ и Българска федерация по баскетбол и стана възможно благодарение на добрата комуникация с местната власт в лицето на Община Завет

Продължава...
 
Мс Росен Русев е новият шампион на Разград
12 December 2018 - Спорт

Майсторът на спорта Росен Русев е новият шампион на Разград. Преподавателят в УСШ „Р. Бухтев“ и магистър по шахмат спечели убедително проведеното през уикенда градско първенство за мъже за 2018 година. В шестте кръга по швейцарската система той постигна 5 точки без да загуби партия и стана едноличен победител.

Продължава...
 
Размисли на един читател за новия роман на Иван Джебаров
12 December 2018 - Искам думата

За мен Иван Джебаров не е случаен автор, затова с голям интерес разтворих страниците на последната му, единадесета по ред книга.

След „Лудата“, сега Джебаров отново обръща поглед към съдбата на една крехка млада жена, озовала се сред блатото на живота. Неслучайно авторът е озаглавил книгата си със символичното заглавие „Една година дъжд“, опирайки се на познатия прийом за пречистващата сила на водата.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 26395
Advertisement