shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.10.2018 г.
ekip7-small-2018-10-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Стоматолози съчетаха науката с футбола и туризма
10 October 2018 - Новини

В края на миналата седмица над 50 лекари по дентална медицина от областта и съседните на Разград областни градове взеха участие в лекция-семинар на тема „Стоматология с минимална интервенция“. Събитието бе организирано съвместно разградска районна колегия към български зъболекарски съюз и фирма „Дентатехника“, специализирана за търговия на дентални материали и обучения.

Продължава...
 
Читалищата в областта отбелязват с филм българския принос в спасяване на евреите
10 October 2018 - Новини

Поредица от културно-информационни събития, организирани от читалища в областтта със съдействието на Областна администрация-Разград, започва следващата седмица.

Инициативите са във връзка с отбелязване приноса на Република България в спасяването на евреите от Холокоста и са част от Комуникационната стратегия на България за Европейския съюз.

Продължава...
 
Николай и Патриция – за тежките раници, правата и задълженията на младите...
10 October 2018 - Новини

Мнението на децата от региона ще достига до върховете на държавата благодарение на Николай Пенчев от ППМГ „Акад. Н. Обрешков“, представител на Разградска област в Съвета на децата към ДАЗД, а също благодарение на Патриция Колева от ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, негова заместничка. Двамата бяха на националната среща в Пловдив от 30 септември до 2 октомври и за „Екип 7“ споделиха какво вълнува децата от цялата страна.

Продължава...
 
„Пoтoмци на Дулo“ организираха акция срещу бoклуците в Кубрат
10 October 2018 - Новини

Неправителствената oрганизация „Пoтoмци на Дулo“ стартира кампания срещу замърсяванетo с oтпадъци в Кубрат.

„Тoва е една oт първите ни инициативи, свързани с чистoтата в града. Най-често срещаните отпадъци са фасове, oстатъци от семки, ползвани мокри кърпички, чаши и бъркалки от кафе и други. Опитваме се да пробудим съвестта на хората, като им предоставяме безплатнo празни пликове, в които да събират боклуците си.

Продължава...
 
Три сигнала и шест дни не стигат, за да си свърши Общината работа
10 October 2018 - Искам думата

Здравейте, „Екип 7“! В четвъртък вечерта видях натрошени стъкла по уличното платно на бул. „Априлско въстание“, посока завода, непосредствено до пешеходната пътека към магазин „Технорай“. Понеже се смрачаваше, се обадих на телефон 112 да съобщя.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 25824
Advertisement