shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.08.2018 г.
ekip7-small-2018-8-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Спор за назначаването на новия главен архитект на Община Разград
12 August 2018 - Новини

„Камарата на архитектите в България поиска от кмета на Разград д-р Валентин Василев информацията и документите за назначаването на новия главен архитект на община Разград.

Искането по Закона за достъп до обществена информация бе направено по сигнал, че новият главен архитект на Разград е определен без конкурс в нарушение на Закона за устройство на територията.

Продължава...
 
Лозница отново бе домакин на Фестивала на малината
12 August 2018 - Новини

За четвърта поредна година Лозница бе домакин на Фестивал на малината, който се провежда под патронажа на Министерството на земеделието, храните и горите и на Държавен фонд "Земеделие". И този път събитието се организира от Българската асоциация на малинопроизводителите.

Продължава...
 
Студенти от Хърватска искат да учат в разградския филиал
12 August 2018 - Новини

Чуждестранни студенти от Хърватска искат да учат за един семестър във Филиал-Разград на Русенския университет „Ангел Кънчев“ по линия на програмата за образование, обучение, младеж и спорт „Еразъм+“. Предходни години се обучаваха млади хора от Португалия, Русия, Турция и Македония, припомни директорът на местната Алма Матер проф. Станка Дамянова.

Продължава...
 
989 лева е средната заплата в Лудогорието
12 August 2018 - Новини

989 лева е била средната работна заплата на наетите лица по трудово и служебно правоотношение в Разградска област през второто тримесечие на 2018 година, сочат данните на Националния статистически институт /НСИ/.

Продължава...
 
Дипломира се второто дете от Разград, отгледано от приемно семейство
12 August 2018 - Новини

19-годишният Максим Николаев Михов е второто дете от Разград, отгледано от приемни родители. През 2005 година е настанен при Николинка Драганова, която го възпитава с цялата си нежност, всеотдайност и любов. Той е дете с увреждания, което претърпява няколко операции и се нуждае от специални грижи.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 25396
Advertisement