shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.03.2017 г.
ekip7-small-2017-3-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
В Кубрат почна подписка срещу лошото състояние на пътищата
22 March 2017 - Новини

По идея на кмета на община Кубрат Алкин Неби започна подписка срещу лошото състояние на републиканските пътища в региона. Искането е за основен ремонт на отсечките Кубрат-Разград, Кубрат-Русе и Кубрат-Тутракан, като се настоява държавата да осигури средства.

Продължава...
 
Маргарита Петкова докосна разградчани с ярката си любовна поезия
22 March 2017 - Култура

„Поет не се става, такъв се раждаш, затова аз съм против неконтролируемата графоманщина, която се шири. Ламар казва, че колкото повече поети и писатели има, толкова по-голяма е вероятността да се роди новият Ботев, но не съм съгласна, че в тази сфера количествените натрупвания водят до качествени изменения.

Продължава...
 
С балони и усмивки ученици отбелязаха Деня на щастието
22 March 2017 - Оживление

Шарени балони, усмивки и позитивни послания разпръснаха из целия град доброволците от училищния превантивен клуб към ОУ „Васил Левски“. По този начин възпитаниците на школото отбелязаха Международния ден на щастието – 20 март.

Повече от 20 деца раздаваха на възлови места в града листовки с информация за празника и списък с десетте стъпки към щастието.

Продължава...
 
Девет награди за Разград от конкурса „Магията на танца“
22 March 2017 - Оживление

С девет награди се завърнаха талантите от две разградски школи от участието си в Националния конкурс „Магията на танца“, който се проведе преди дни в Шумен.

В дванадесетото поредно издание на надпреварата участваха над 400 деца от танцови състави от цялата страна. Те бяха разпределени в четири възрастови групи и се състезаваха в категориите – класически балет, съвременни танци, характерни танци и улични танци /хип-хоп и брейк/.

Продължава...
 
Състезатели на СК „Гладиатор“ - с медали от републиканското по канадска борба
22 March 2017 - Спорт

С три медала от участието си в републиканския шампионат по канадска борба се завърнаха състезатели на спортния клуб по културизъм „Гладиатор“ - Разград.

XXI държавно първенство за юноши и младежи, мъже и жени и хора с увреждания се проведе през уикенда в спортна зала „Диана“ в Ямбол, а в него се включиха над 400 участници в различните категории.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 21473
Advertisement