shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.02.2018 г.
ekip7-small-2018-2-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Избраха най-добър млад фризьор и гримьор в гимназията по облекло
16 February 2018 - Новини

 

 

В Деня на влюбените учениците от ПГО „Станка Николица Спасо-Еленина“ в Разград показаха уменията си в училищния кръг на Националното състезание „Най-добър млад фризьор и гримьор“. Това се случи във фризьорски салон „Зарра“, предоставен от неговата собственичка Юзлем Басри, която е бивша възпитаничка на гимназията по облекло.

 

Продължава...
 
Жени от Беловец обраха наградите в конкурс за домашно вино
16 February 2018 - Новини

 

 

Три жени от кубратското село Беловец обраха наградите от тазгодишния конкурс за домашно приготвено вино, който се проведе навръх народния празник Трифон Зарезан. По идея на ръководството на Народно читалище „Светило – 1926“, с председател Нурджихан Бахриева отбелязването на Деня на лозарите беше съчетано с поливане на Деня на влюбените – Свети Валентин.

 

Продължава...
 
Доброволци изработиха рамка със сърца за Свети Валентин
16 February 2018 - Новини

 

 

Кампания „Изберете любовта, а не наркотиците и алкохола“, проведоха младежите доброволци от Училищните превантивни клубове към училищата в Разград.

Те собственоръчно изработиха цветна рамка под формата на сърце за своите училища.

 

Продължава...
 
Мм Ивайло Енчев замина на турне във Франция
16 February 2018 - Спорт

 

След успешното си представяне на открития шампионат на България - шесто място сред 87 участници, най-силният разградски шахматист, международен майстор Ивайло Енчев замина за Франция, където ще играе в два силни турнира. Първият започва утре в Рошфор.

Продължава...
 
Ивелин Иванов оглави волейболния клуб „Лудогорец“
16 February 2018 - Спорт

 

 

В Областния информационен център в Разград се проведе общо събрание на ВК „Лудогорец“. Отчет за дейността на клуба изнесе Здравко Душков, заместник-председател. В отчета се посочва, че волейболът набира популярност в Разград, а занимаващите се с този спорт - главно сред учениците, са се увеличили два-три пъти и в градски състезания участват 17-18 отбора.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 23939
Advertisement