shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разградски лекоатлети на световно ученическо първенство
23 June 2017 - Спорт

 

 

От днес до края на другата седмица, Разград ще има престижно участие в световното ученическо първенство по лека атлетика в Нанси, Франция. С участие в такъв форум досега могат да се похвалят разградските гимназии ПТГ „Ш. Петьофи“ и ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, но с най-много участия е ОУ „В. Левски“ - Разград, което от 2005 година насам е участвало с отбори в 5 световни и 2 гимназиади по лека атлетика.

 

Продължава...
 
120 деца тренираха на „Гнездо на орли“ и се забавляваха в Разград
23 June 2017 - Спорт

 

 

„Лудогорец“ поднесе много изненади на децата, които участваха в тренировъчния лагер Aurubis training camp“.

Освен тренировките, които се проведоха на най-модерната спортна база в България, участниците в турнира посетиха и музей „Абритус“. Там те се разходиха из крепостните стени на стария римски град, докоснаха се до различни експонати в музея и имаха възможност да се потопят в древногръцкия свят , пресъздаден в интерактивния музей.

 

Продължава...
 
Пуснаха поляците побойници
21 June 2017 - Новини

 

Двамата полски туристи, които в неделя по обяд нанесоха побой на служител на бензиностанцията в Цар Калоян, вече са на свобода. 25-годишният Кристиян Валигура и 17-годишният Матеуш Заяч ще бъдат съдени по бързото производство за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди. Именно това, че не могат да бъдат подведени под отговорност по по-тежката квалификация – за средна телесна повреда, стана причина и Районната прокуратура в Разград да не поиска удължаване на срока на задържането им под стража.

Продължава...
 
Пет фирми искат да проектират ремонта на ул. „Странджа“ в Разград
21 June 2017 - Новини

 

 

Вчера комисия с председател арх. Петър Сергев започна отваряне на офертите на фирмите-кандидати за възлагане на обществената поръчка с предмет „Изготвяне на инвестиционен проект за реконструкция на ул. „Странджа“ и прилежащите й кръстовища в Разград и авторски надзор по време на строително-монтажните работи“ с обща прогнозна стойност 30 162 лева без ДДС.

 

Продължава...
 
Общински съветници заседаваха в Дома за стари хора
21 June 2017 - Новини

 

 

Общинските съветници от ПК по социална политика, трудова заетост и здравеопазване на Общински съвет – Разград проведоха заседание в Дома за възрастни хора. Това се случи по инициатива на председателя на на ОбС Разград Надежда Радославова и председателя на комисията Янка Георгиева. На заседанието присъстваха и вносителите на докладните д-р Валентин Василев – кмет на Община Разград и заместниците му – Галина Георгиева и Ердинч Хасанов.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 22224
Advertisement