shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 28.04.2017 г.
ekip7-small-2017-4-28.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Не е порок кадърните хора да проправят сами пътя в живота си
26 April 2017 - Искам думата

От Общинска администрация - Разград, както неведнъж сме съобщавали, следим изцяло и зачитаме мнението на всеки един гражданин на общината и работим по всеки сигнал, за да бъде решен положително. В същия този дух в понеделник, 24 април, бяхме озадачени, когато прочетохме в броя във в. „Екип 7“ едно лично мнение на г-жа Янка Обретенова.

Продължава...
 
Властта в Исперих е абсолютно безхаберна по проблема с бездомните животни
26 April 2017 - Искам думата

Уважаема редакция, дейността на Сдружение „Помощ за животните – ДАРА“ - София е посветена на каузата за защита и хуманно отношение към бездомните животни. Популацията на бездомни животни в Исперих, жестокото отношение към тях, изразено в разпространение на отрова, която причини смъртта на много животни в периода септември 2016 – февруари 2017 г. и липсата на адекватни мерки от страна на общинското ръководство за овладяване популацията ни провокират да се обърнем към Вашия уважаван местен вестник, за да направим обобщение за случилото се към този момент с надежда за промяна и ефикасен контрол.

Продължава...
 
Проект стимулира четенето
26 April 2017 - Новини

Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ – Разград, съвместно с партньора Асоциация ИНТЕГРО – Разград, реализира проект в рамките на „Библиотеката – активен участник в обществения живот“ със заглавие „Мобилна библиотека: Мисия чета и разбирам“. Проектът е финансиран от Фондация „Глобални библиотеки - България“.

Продължава...
 
Ученици от Автото и общински шефове засадиха 100 дървета
26 April 2017 - Новини

Вчера зам.-кметът на община Разград Ердинч Хасанов и председателят на Общинския съвет Надежда Радославова с ученици от IX, X и XI клас от ПГПТС „Христо Смирненски“ се включиха в акция по залесяване.

Продължава...
 
Разградският филиал се включи в „Маратон на четенето“
26 April 2017 - Новини

За втора поредна година Филиал – Разград участва в Националната кампания „Маратон на четенето“. С книга и чаша кафе студенти, преподаватели и библиотечни специалисти четоха свои любими текстове. Срещата започна с ведро настроение от поучителните и вечно актуални епиграмки на Радой Ралин.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 21751
Advertisement