shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
„Лудогорец“ тръгва днес на екскурзия в Уелс
14 August 2019 - Спорт

„Лудогорец“ лети днес сутринта за Уелс от Варна. Реваншът с „Дъ ню сейнтс“ от третия квалификационен кръг на Лига Европа е утре в 18.30 часа местно време /20.30 часа българско/.

След разгрома с 5:0, който разградчани нанесоха на противника в първия мач, сега ги чака един протоколен реванш, тъй че пътуването им до Острова повече прилича на екскурзия, отколкото на футболно изпитание.

Продължава...
 
Хванаха пираня на язовир „Пчелина“
11 August 2019 - Новини

Сензационен улов направи вчера на новия язовир в местността Пчелина край Разград разградчанинът Горки Гоцев. В предобедните часове въдичарят закачи на плувка и извади пираня. Необичайният за нашите ширини хищен екземпляр видимо бе около 300-350 грама и успя да захапе със зъбите си Горки, докато той го откачаше от куката.

„От 45 години ходя по язовирите, но такова чудо не съм хващал“, разправяше пред насъбралите се рибари разградчанинът, който бе застанал с въдица в ивицата на двайсетина метра вдясно от плажа.

Продължава...
 
Ломът е джунгла, Господ да пази Разград
11 August 2019 - Новини

Река Бели Лом на територията на Разград „започва“ от моста до автогарата. Точно там е поставена първата /последната/ бетонна плоча на коритото и около него. След нея в посока изток и до края на града река „няма“.

В петък репортери на вестника напразно опитаха да намерят следи от течаща вода или изоставени трупи от изсечените през миналото лято тополи. Нито се виждаха тополи, нито се чуваше ромон на вода. То даже и водата не се виждаше - всичко е потънало в буйна дървесна и тревиста растителност и гъсталакът е покрил всичко.

Продължава...
 
Защо не се учим от трагедиите в миналото?
11 August 2019 - История

Ломът би потънал в буренаци, поречието е обрасло, пънове или цели дървета са паднали в реката. И какво от това? Лято е, жега, сухо, няма изглед да вали, зимата е далече. Да, ама ако случайно господ ни прати пороен дъжд. Преди седмица поваля силно и улиците на града станаха реки. И това бе само за около половин час? А ако вали така няколко дни, както се е случвало? Тогава какво да чакаме, потоп ли? Може и това да се случи, защото се е случвало неведнъж в историята на Разград, затова трябва да се подготвени.

Продължава...
 
Исперихският завод „Хан Аспаух“ - отличник по печалба
11 August 2019 - Новини

За поредна година вестник „Капитал“ извърши годишна класация на най-големите компании в България и постигнатите от тях финансови резултати през 2018-та.

В последния си брой изданието публикува статията „Най-печелившите компании: На всички хоризонти“. Материалът е посветен на 50-те най-рентабилни дружества в „Капитал 100“, които отчитат рекорден среден марж на печалбата за миналата година от 25%.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 28370
Advertisement