shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2017 г.
ekip7-small-2017-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Лудогорието почете Апостола
20 February 2017 - Новини

Вчера в Разград бе отбелязана 144-годишнината от гибелта на Апостола. Пред паметника в двора на ОУ „В.Левски“ дойдоха ученици и учители, родители, граждани и официални лица. След кратка литературно - музикална програма, слово произнесе директорът на училището Диана Първанова. Както винаги, пред паметника бяха положени много венци и цветя на признателност.

Продължава...
 
Пороище посрещна поредния поход до Комитетската къща
20 February 2017 - Новини

В събота колона от 168 походници, водена от доайена на туристическата дейност в нашия край Марин Георгиев, извървя разстоянието от Разград до центъра на Пороище. Крайната цел бе Комитетската къща в близкото и изпълнено с история село, което било съпричастно с Разград във всички превратности по време на мир и войни.

Продължава...
 
Как се прави онлайн политика или защо ме изтриха от страницата на „Кауза Разград“?
20 February 2017 - Искам думата

Доколкото знам, страницата във Фейсбук „Кауза Разград“ е политически проект на тези двама души, които, опитвайки се да „впрегнат“ народното недоволство чрез своята „кауза“, успяха да влязат и в управата на града ни. Няма лошо, хората са ги припознали като свои и са гласували за тях, чудесно. Аз самият бях фен на „Кауза Разград“ още от самото й създаване, но, дявол да го вземе, преди време бях изгонен оттам.

Продължава...
 
Млади хора поставят проблемите си във „Вестник без име“
20 February 2017 - Новини

Деца и младежи от Разградска област ще влязат в ролята на журналисти, за да поставят своите проблеми и темите, които ги вълнуват във „Вестник без име“. Това ще се случи в рамките на проекта „Младежки информационно-консултантски център в град Разград“, който се реализира от Сдружение „Младежки форум 2001 – Разград“. Той е с продължителност 12 месеца и се финансира от Националната програма за младежта (2016-2020) на Министерството на младежта и спорта, обяви ръководителят на проекта Диляна Георгиева.

Продължава...
 
Червенокръстци събраха близо 400 лева за деца с увреждания
20 February 2017 - Новини

Доброволци от клубовете на Българския младежки червен кръст в Разград проведоха фондонабирателна кампания в подкрепа на деца с увреждания от областта. Акцията под наслов „Нека заедно да открием любовта“ беше посветена на Свети Валентин.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 21257
Advertisement