shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.01.2017 г.
ekip7-small-2017-1-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Петранка Дацкова - Луканчевска издаде книга за рода си
16 January 2017 - Новини

Две неща неочаквани сложиха цвят /черен и многоцветен едновременно/ в общо-взето снежното ни разградско битие през последните седмици на подалата си оставката 2016 година.

Първото бе, че столичен пенсионерски вестник отново се сетил за времето, когато на Разград летището му било до Търговище, операта – в Русе, а Дунавът пък му бил крайгранична река... И излива поредна доза злобичка върху нас…

Продължава...
 
Диляна ИВАНОВА: Имотът ми се запали, пожарникарите дойдоха за броени минути
16 January 2017 - Новини

Голям пожар запали гаража на къщата ни в Гецово и само благодарение на бързата и професионална намеса на разградските пожарникари, огънят беше овладян навреме и не се пренесе върху дома ни. Това дойде да разкаже в редакцията на „Екип 7“ Диляна Иванова и поиска и от името на съпруга си Тихомир Тодоранов да благодари на екипа, който се е отзовал на мястото на инцидента.

Продължава...
 
В Исперих ще фалират тотото с американски орехи
16 January 2017 - Оживление

Нов почин в опит да фалират най–печелившата държавна фирма – Български спортен тотализатор са подели в Исперих, се убеди на място репортер на вестника. В едно от най-оборотните кафенета - „Интрига“, в центъра на градчето, най-болните тотомани си имат запазена маса със специално отредено за тартора им бай Реджеб Бояджията място.

Продължава...
 
Разградчанин размразява водопроводни тръби с електрожен
16 January 2017 - Оживление

Вчера в редакцията си обади разградчанинът Йордан Венков и заяви, че иска да сподели с читателите на вестника своя опит в справянето с проблем, който става особено актуален в студеното зимно време. Става дума за нетрадиционен начин за размразяване на замръзнали водопроводни тръби във вътрешните инсталации на домакинствата.

Продължава...
 
Ако това в Исперих е демокрация, по-добре да връщаме развития социализъм!
16 January 2017 - Искам думата

Макар Разград да е все пак областен център, станалите миналия месец публично достояние възнаграждения на общинската власт предизвикаха възмущение и полемики сред местните данъкоплатци.

В същото време далеч по-малката и бедна община Исперих, оказва се, се е превърнала в бастион на чиновнически лукс, огромни заплати и бюрократично спокойствие.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 31 - 35 от 20998
Advertisement