shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2017 г.
ekip7-small-2017-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Минавал ли е Владислав ІІІ Варненчик през Разград?
20 February 2017 - История

На 10 ноември 1444 г. в битката при Варна се сблъскват християнската съюзническа европейска армия, предвождана от полско-унгарския крал Владислав III Ягело (Варненчик) и трансилванския войвода Янош Хуняди и три пъти по-многобройните войски на султан Мурад II. След тази решаваща битка Югоизточна Европа попада за векове под османска власт.

Продължава...
 
Нови спортни успехи получи за 60-годишнината си Атанас Голешевски
20 February 2017 - Оживление

По случай 60-годишния си юбилей Атанас Голешевски получи почетен плакет за активна спортна дейност като футболист, треньор и спортен деятел от Общинския клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт. Отличието му връчи председателят на организацията, който е негов колега и приятел – Здравко Душков.

Продължава...
 
Мачът между „Славия“ и „Лудогорец“ бе прекратен заради лошото време
20 February 2017 - Спорт

Вчера мачът между „Славия“ и „Лудогорец“ от първия кръг на пролетния полусезон в Първа лига бе прекратен.

Причината бе силният снеговалеж над София, който направи терена на Националния стадион „Васил Левски“ негоден за игра и главният съдия Стефан Апостолов в 12-ата минута при резултат 0:0 прецени, че условията не са подходящи за игра.

Продължава...
 
Община Разград глоби „А.С.А“ за снегопочистването
16 February 2017 - Новини

Община Разград ще удържи неустойка по договора за изпълнение на обществената поръчка с предмет: „Събиране и транспортиране на битови отпадъци, разполагане и поддръжка на съдове за битови отпадъци, лятно и зимно почистване на улици и други места за обществено ползване“, съобщи вчера кметът Валентин Василев.

Продължава...
 
Николай ПАДАЛСКИ: Ръководството на Община Разград или да започне да работи, или да си ходи
16 February 2017 - Новини

За пореден път живеещият в Разград русенец Николай Падалски организира чрез социалната мрежа „Протестни действия срещу управлението на Община Разград и кмета на града“. Причините за това за изброени в пет точки: отровният въздух, мизерното състояние на парка, трагичното състояние на градската улична мрежа, безхаберието относно сметосъбирането и снегопочистването, нулев диалаг с гражданството.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 21257
Advertisement