shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.04.2019 г.
ekip7-small-2019-4-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Гимназисти правиха сензорен анализ на храни
19 April 2019 - Новини

Осмокласници от ПГТС „Христо Смирненски“ посетиха Филиала на Русенския университет „Ангел Кънчев“ в Разград във връзка с проекта „Здравословното хранене и физическата активност като начин на живот“ към Национален ученически конкурс „Посланици на здравето“ на Министерство на здравеопазването.

Продължава...
 
Пратиха Натанаел в Бразилия, а той си тренира в Разград
19 April 2019 - Спорт

Натанаел вече няма нищо общо с „Лудогорец“, левият бек е напуснал тима и се е прибрал в Бразилия, напускайки тима като свободен агент“. Това „информационна бомба“ бе взривена вчера от спортния сайт topsport.bg, след което информацията бе тиражирана от куп медии – „Фокус спорт“, Sportline и дори сериозния уж „Гонг“.

Продължава...
 
Готвят подарък за 50-годишния юбилей на Кирил Домусчиев
19 April 2019 - Спорт

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев вчера стана на 50 години, по този повод получи поздрави и пожелания от клуба.

Ето какво написаха в официалния сайт на клуба.

Продължава...
 
Омазаха колата на Лукас Саша
16 April 2019 - Новини

Омазан с брашно, кисело мляко, лютеница и яйца осъмна вчера автомобилът на Лукас Саша.

Служебният „Фолксваген Пасат“ на футболиста, както винаги е бил паркиран близо до квартирата му на улица „Г.С. Раковски“, преди кръстовището с улица „Паркова“.

Малко преди 10 часа вчера, тръгвайки към базата, полузащитникът на „Лудогорец“ останал втрещен при вида на колата. Целият покрив и стъклата били оплескани с продукти, достатъчни да нахранят поне един човек.

Продължава...
 
Започна санирането на още два блока в Разград
16 April 2019 - Новини

Символична първа копка на строителна площадка по Национална програма за енергийна ефективност бе направена в понеделник, 15 април. Двата обекта, по които започва саниране, са блокове 5 и 6 в жк „Орел“. Те са поредните многофамилни жилищни сгради в Разград, които предстои да бъдат обновени по Национална програма за енергийна ефективност. До момента в града са напълно санирани 8 блока, с тези два блока сградите стават 10.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 27436
Advertisement