shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Самодейците от „Напредък“ участваха в национално надиграване в Казанлък
12 June 2019 - Оживление

Самодейците от клуба за народни хора при разградското читалище „Напредък“, с ръководител Илонка Неделчева, взеха участие в 12-то издание на Националното надиграване „Тъпан бие, хоро се вие“ в Казанлък. Надиграването е част от празника, посветен на „Фестивала на розата“.

Продължава...
 
Гецовските състави със специалната награда на националния събор в Юпер
12 June 2019 - Оживление

В проведения в Юпер Трети фолклорен събор „Вълшебна плетеница - живи човешки съкровища“ участваха и съставите читалище „Просвета 1883“ в село Гецово - Ансамбъл за изворен фолклор „Капанска китка“, Детска танцова школа „Слънчеви ритми, Школа по народни танци „Капанска магия“ и Вокална група „Капчици“.

Продължава...
 
Танцьорите от „Капанци“ покориха и Античния театър в Обзор
12 June 2019 - Оживление

От участие в VI фестивал „Море бушува – Обзор танцува 2019“ се завърнаха талантите от разградския клуб по танци „Капанци“.

Проявата, която няма конкурсен характер, бе организирана от кметството в Обзор и местното НЧ „Изгрев 1927“ и се състоя на сцената на Античния театър в крайморския град.

Продължава...
 
Румен Габровски – големият разградски гимнастик, който създаде шампиони в цял свят...
12 June 2019 - Оживление

На 7 юни 2019 година в Канада почина роденият през 1944 година в Разград Румен Габровски – известен в миналото състезател и треньор по гимнастика.

През 1963 година той е един от спортистите, класирани в историческата първа десетка на Разград.

Участник в Олимпиадата в Мексико през 1968 година, когато българският отбор постига много добро за времето си представяне в гимнастиката. Тогава Габровски е 11-ти в отборното класиране в многобоя, 51-ви е във волната програма, с подобни резултати е и в останалите дисциплини.

Продължава...
 
Делегация от Разград гостува на побратимения Слобозия
12 June 2019 - Новини

Кметът на Разград Валентин Василев и зам.-кметът Галина Георгиева бяха гости на Празника на Слобозия в Румъния, по покана на ръководството на румънската община. С тях в официалната делегация бяха директорът на „Хуманитарни дейности“ Елка Драмалиева и директорът на „Програми и околна среда“ Недим Тахиров от общинската администрация. В културната програма на побратимения град участва и Капанският ансамбъл.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 27849
Advertisement