shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 12.12.2018 г.
ekip7-small-2018-12-12.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis2.jpg
ludogorie.jpg
Начало
До края на декември може да ползваме данъчните облекчения за деца чрез работодател
10 December 2018 - Новини

До края на декември работниците или служителите трябва да представят необходимите документи пред своите работодатели по основното трудово правоотношение, ако искат да ползват данъчните облекчения за деца чрез тяхсъобщиха от разградския офис на НАП. Двете декларации - за ползване на данъчното облекчение за деца по чл. 22в и данъчното облекчение за деца с увреждания по чл. 22г от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ), могат да бъдат намерени на интернет страницата на НАП – www.nap.bg.

Продължава...
 
Професор Нейко Стоянов – човек с главно „Ч“ и преподавател по призвание
10 December 2018 - Искам думата

Някои може и да смятат, че Разград не е предпочитано място за живот и кариерно развитие, един доказан професионалист обаче - професорът по химия Нейко Стоянов, избра да остане тук, доказвайки че камъкът си тежи на мястото.

Продължава...
 
Всяко дете в училище заслужава топъл обяд – помогнете!
10 December 2018 - Новини

B навечерието на Коледните празници можете да дарите малка сума в магазин „Кауфланд“ в Разград за децата в неравностойно социално положение.

В Разградска област Вашите дарения тази година осигуряват храната на 110 деца за 72 дни.

Продължава...
 
Един голям литературен салон – ето какво е бил Разград преди един век!
10 December 2018 - История

Четейки „Екип 7“ /вестникът май е единственото у нас регионално издание със страница за литература!/ човек остава с впечатление, че днес Разград е забележителен, освен с футбола, най-вече с творчеството на своите многобройни и даровити писатели. Но тъй като нищо в културата не възниква на празно място, трябва да кажем, че Дулинко Дулев, Иван Дойнов, Пламен Панчев и останалите им литературни събратя и посестрими имат своите предходници.

Продължава...
 
„Лудогорец“ с лекота надделя над „Славия“ 2:0
10 December 2018 - Спорт

Снощи в мач от ...кръг на Първа лига в Разград „Лудогорец“ без особени затруднения победи с 2:0 „Славия“. Парадоксалното е, че гостите не излязоха като обречени, играха нелошо, но просто разликата в класите си каза думата. Най-точния коментар направи след мача треньорът на гостите Златомир Загорчич: „Играхме срещу един по-класен отбор, това е нашето ниво. Проблем беше големият респект на нашите футболисти към „Лудогорец“, а резултатът показа, че има защо“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 26373
Advertisement