shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.10.2018 г.
ekip7-small-2018-10-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Маестро Георги ЧИМШИРОВ: Виждам упадъка на симфоничното дело в Разград!
10 October 2018 - Искам думата

На мен се падна „честта да обявя, че Международният конкурс за млади пианисти и композитори „Димитър Ненов“, чиято идея за него беше моя и трябваше да бъде от 9 до 12 октомври 2018 година, няма да се проведе!

Кога и дали ще бъде проведен, не се знае.

Продължава...
 
23 депутати от БСП ще представят днес и утре в седемте общини в региона проекта „Визия за България“,
10 October 2018 - Новини

23 депутати от БСП ще представят днес и утре в седемте общини в региона проекта „Визия за България“, съобщиха вчера на пресконференция разградският народен представител Денчо Бояджиев и областният лидер на социалистите Наско Анастасов.

Продължава...
 
Аутори и Томанов напускат „Лудогорец“
10 October 2018 - Спорт

„Ръководството на ПФК „Лудогорец“ взе решение да удовлетвори молбата на старши треньора Пауло Аутори договорът му с клуба да бъде прекратен по взаимно съгласие. Мотивите на бразилския специалист са лични“, съобщиха вчера следобед от клуба.

Съгласно уговорката Пауло Аутори ще води отбора в мача срещу „Левски“ на 20 октомври, след което ще си замине от България.

Продължава...
 
Кметът на Разград и заместниците му се срещнаха с колегите си в Авджълар
10 October 2018 - Новини

Делегация, начело с кмета на община Разград д-р Валентин Василев и с участие на двамата заместник-кметове Галина Георгиева и Ердинч Хасанов, участва в среща на бивши и настоящи борци с български произход, която се проведе в края на миналата седмица в Авджълар, Република Турция.

Продължава...
 
Ще има ли случай „Своге“ и край Разград?
10 October 2018 - Искам думата

Този въпрос си задават почти всички, използващи осемкилометровата пътна отсечка от разклонението от жп прелеза на исперихския път към гара Разград. Движението по него стана особено натоварено след като преди три години положиха много тънък асфалт по пътя, което все пак си бе нещо.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 25842
Advertisement