shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.08.2018 г.
ekip7-small-2018-8-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
За лотарийната пандемия и продажбата на илюзии за бързо забогатяване
12 August 2018 - Новини

Пандемията за ежедневно търкане на лотарийни билети завзема все по-широки територии с продажбата на илюзии за бързо и лесно забогатяване. Данъчните приходи от моментна лотария нарастват лавинообразно и достигат 345 милиона лева през миналата година.

Продължава...
 
Фестивал на настолните игри и фотосесия за хора с увреждания
12 August 2018 - Новини

Проект за социално приобщаване на хора с увреждания и подкрепа на деца и възрастни от уязвими групи осъществяват ученици от НПТГ „Шандор Петьофи“. Идеята е подкрепена финансово от Младежка банка – Разград, която е създадена по проект на Сдружение „Младежки форум 2001-Разград“.

Продължава...
 
Сливането на мистика и реалност привлича художници от цял свят в Разград
12 August 2018 - Оживление

Амалгама от мистични сюжети, сюрреалистични образи, съновидения, обединени в обективната материална действителност, привлича в Разград художници от различни точки на света.

За седма поредна година Международният пленер „Мистика и реалност“, организиран от Художествена галерия „Проф. Илия Петров“ и Община Разград, провокира авторите да изследват материята и да вградят в белите платна емоциите, провокирани от собственото им светоусещане и въздействието на културните пластове и натурата в региона.

Продължава...
 
Жана Петкова пожела успехи на таланта в плуването Антъни Иванов
12 August 2018 - Оживление

На снимката е най-добрата плувкиня на Разград с най-добрия български състезател по плуване Антъни Иванов, осми на 200 метра бътерфлай от Европейското първенство в Глазгоу. Българският талант, както и Жана, е родом от Павликени, а нашата съгражданка и дългогодишна инструкторка по плуване в Разград е близка със семейството му.

Продължава...
 
Турнир по борба се проведе в Китанчево
12 August 2018 - Спорт

Шестнадесет клуба от цялата страна и близо 120 състезатели взеха участие в първото състезание по народна борба, провело се в село Китанчево от над 50 години.

Спортният празник бе организиран от СКБ „Осман Дуралиев“ в Исперих, а около 1200 души наблюдаваха схватки в четири възрастови групи.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 25396
Advertisement