shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.01.2017 г.
ekip7-small-2017-1-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Китайци купуват Кайсара и го пращат в испанската Примера дивисион
16 January 2017 - Спорт

Бившият ас на „Лудогорец“ Жуниор Кайсара почти сигурно ще бъде продаден от германския „Шалке 04“ на китайския клуб „Чонкин Лифан“. След това се очаква да бъде преотстъпен на заплашения от изпадане от испанската Примера дивисион „Гранада“. Това става ясно от официална информация на испанския клуб. В сделката ще попадне и нападателят на „Борусия“ /Дортмунд/ Адриан Рамос.

Продължава...
 
Ради Здравков поема дубъла на „Лудогорец“
16 January 2017 - Спорт

Две емблематични фигури в българския футбол започват работа в „Лудогорец“. Легендите Ради Здравков и Спас Джевизов получиха назначения във втория отбор на шампионите – „Лудогорец II“.

Ради Здравков ще бъде треньор, а Джевизов – селекционер. Досегашният наставник на тима Галин Иванов остава в щаба на Ради Здравков като асистент. Спас Джевизов ще помага и на главния скаут в школата Валентин Станчев при селектирането на талантите.

Продължава...
 
Лошото снегопочистване – запазена марка за Разград!
13 January 2017 - Новини

Лошото снегопочистване се е превърнало в нещо като запазена марка за Разград. И колкото и да не ни харесва, всяка година по това време от страниците на „Екип 7“ се налага да обобщаваме народното недоволство и да констатираме очевидното: „Зимата пак ни изненада“, „Снегът пак ни свари по бели гащи“, „Разград бедства“.

Продължава...
 
Фидоси Керчев с Гран при от клавирен конкурс в Париж
13 January 2017 - Новини

Младият виртуозен пианист Фидоси Керчев от Разград спечели най-високата награда Гран при от Международния конкурс за инструменталисти и композитори „La musique et la terre“, който се проведе в Париж. Това е френското издание на конкурса „Музиката и Земята“, който се провежда ежегодно в България от 1993 година насам.

Продължава...
 
Живот си живеят животните в разградския зоокът
13 January 2017 - Новини

Вече повече от седмица сложната обстановка затруднява живота на хората в Лудогорието. Хрумна ни да проверим как пък се отразява тежката зима на животните в разградския зоокът. В момента обитателите му са пет лъва, три лами, два елена, две лисици и множество птици.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 20998
Advertisement