shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.03.2017 г.
ekip7-small-2017-3-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Мс Росен Русев спечели втория блиц
22 March 2017 - Спорт

Изигра се и вторият блицтурнир от популярната верига на ШК „Абритус“ за излъчване на най-бързия шахматист на Разград за годината. Отново най-сръчен и с най-бърза игра се отличи миналогодишният победител мс Росен Русев, преподавател по шахмат в УСШ „Р.Бухтев“. Със същия брой точки, но с по неблагоприятен допълнителен коефициент втори стана мс Иво Владимиров, преподавател във Филиал – Разград на Русенския университет „А.Кънчев“.

Продължава...
 
Не пускайте повече зрители на „Дунав“ на трибуна „Моци“
22 March 2017 - Спорт

Феновете на „Лудогорец“ разпространиха официална позиция относно поведението на привърженици на „Дунав“ на последния мач между двата тима в Разград. Както е известно, клубът от Русе играе домакинските си мачове на стадиона в Разград заради ремонта на стадиона в крайдунавския град. Футболистите на „Дунав“ винаги са били посрещани радушно от разградчани и са били подкрепяни на мачовете им в Разград срещу други отбори. Феновете на „Лудогорец“ обаче са недоволни заради вандалски акт на агитката на „Дунав“ миналата събота. Ето текста писмото от Сдружение „Обединени фен клубове „Лудогорец“.

Продължава...
 
Правят безкръвни акушеро-гинекологични операции в Разград
19 March 2017 - Новини

С модерна високотехнологична лапароскопска апаратура за извършване на безкръвни операции е оборудвано Акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Разград. Това съобщи д-р Драгомир Николов, който е заместник-председател на Съвета на директорите на болницата.

Продължава...
 
Започна ремонт на разбити участъци на улиците в Разград
19 March 2017 - Новини

В петък и събота служители на ОП „Ремонтстрой“ пълниха със студена асфалтова смес дупките, които създават опасност за движение по няколко от улиците в общинската пътна мрежа в Разград.

Продължава...
 
Петима бегълци от ВУИ-Завет вършаха из три области на страната
19 March 2017 - Новини

Петима бегълци от Възпитателното училище-интернат в Завет вдигнаха на крак полицията в три области на страната.

Момчетата, които са на възраст от 15 до 17 години, са избягали още на 19 февруари, а първата им спирка била в Русе. Вечерта бандата отишла до денонощен магазин в квартал „Чародейка“. Продавачката била сама в търговския обект и тийнейджърите решили да действат дръзко.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 21473
Advertisement