shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
13 000 кубика дърва за огрев е продало досега ОП „Разградлес“
11 August 2019 - Новини

Снабдяването на населението в общината с дърва за огрев върви ритмично и заявките се изпълняват по график, съобщи директорът на ОП „Разградлес“ инж. Милена Манева. Тя уточни, че заради обявеното бедствено положение заради Африканската чума и забраната да се влиза в горските масиви дърводобивът е бил преустановен за една седмица в края на юли. След отпадането на забраната обаче нещата са се нормализирали.

Продължава...
 
Ламите в зоокъта все още са с „балтони“
11 August 2019 - Новини

Кой носи балтон и през горещото лято? Оказва се само ламите в разградския зоокът.

Въпреки рекордните горещини тези интелигентни и считани за социални животни са принудени да носят топлите си „наметала“. Защо, щом още инките в Перу са разбрали, че тези Божи творения са създадени да се използват за набавяне на вълна и мляко, в XXI век мъчим тези древни домашни питомци.

Продължава...
 
Новодомци заживяха в 8 жилищни сгради
11 August 2019 - Новини

8 новопостроени жилищни сгради с 27 домове в тях са въведени в експлоатация в Разградска област през второто тримесечие на 2019 година, сочат данните на Националния статистически институт. Общата полезна площ на апартаментите и къщите е 1977 кв.м. Площта на жилищните помещения и кухните над 4 кв.м. е 1208 кв.м. Останалите 769 кв.м са спомагателни помещения и малки кухнички под 4 квадрата.

Продължава...
 
Раздаваха безплатна вода на жителите на Кубрат
11 August 2019 - Новини

В края на работната седмица на минувачите в Кубрат беше раздавана студена минерална вода. Центърът не е съвсем безводен, има и работеща чешмичка, но пък и жадните в августовските жеги никак не са малко.

Продължава...
 
С песни и танци посрещнаха байрама в Синя вода
11 August 2019 - Оживление

Програма с песни, танци и много емоции изнесоха за жителите на лознишкото село Синя вода изнесоха в петък самодейци от четири села по повод на празника Курбан байрам. Самодейците от селата Каменар, Веселина, Ловско и Сейдол буквално разтресоха разстресоха парка на селото и впечатлиха мало и голямо с песни, хора и ръченици..

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 28370
Advertisement