shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
14 училища привличат кандидат-гимназисти в 54 паралелки
18 April 2018 - Новини

14 училища от Разградска област привличат кандидат-гимназисти в 54 професионални и профилирани паралелки след VII клас. Това обяви началникът на Регионалното управление на образованието Ангел Петков при откриването на Панорамата на средното образование в Разград. Форумът се организира от просветното ведомство, в партньорство със Сдружение „Местен бизнес“, ЦПЛР – ЦУТНТ и Ученическа спортна школа „Руси Бухтев“, в чиято спортна зала се провежда изложението.

Продължава...
 
Художникът Орхан ИСМАИЛ: Изкуството прави света по-добър и сплотява хората
18 April 2018 - Интервю

Орхан Исмаил е сред популярните артистични личности на Лудогорието. Роденият в Исперих художник рисува от малък и това бележи по нататъшният му път. Завършва профил „Изобразително изкуство“ в Хуманитарната гимназия „Акад. Анание Явашов“ в Разград.

Продължава...
 
В шест национални олимпиади се изявяват разградски ученици
18 April 2018 - Новини

Възпитаници на ППМГ „Акад. Н. Обрешков“ представят Разградска област на шест национални олимпиади – по биология, български език, география, математическа лингвистика, информационни технологии и техническо чертане.

Абитуриентът Мартин Костов е единственият представител от Разградска област в националния кръг на олимпиадата по биология и здравно образование.

Продължава...
 
Радосвета Миркова откровено в „Любов – най-нужната илюзия…“
18 April 2018 - Култура

Със своите любовни откровения ще зареди читателите си известната разградска поетеса Радосвета Миркова в третото месечно издание на „Любов – най-нужната илюзия...“ – съвместен проект на РБ „Проф. Боян Пенев“ и библиотечния специалист Дачо Господинов.

Продължава...
 
„Лудогорец“ реализира рекордни продажби на спортна екипировка
18 April 2018 - Оживление

„Лудогорец“ реализира рекордни продажби на спортна екипировка през изминалия уикенд в акция, обявена в „Екип 7“ ден по-рано.

В събота и неделя привържениците на „орлите“ в Разград и региона имаха възможност да си закупят фланелки, шорти и анцузи, каквито носят любимците им от първия отбор.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 36 - 40 от 24373
Advertisement