shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2017 г.
ekip7-small-2017-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Емилиян Грънчаров пое временно Окръжна прокуратура – Разград
16 February 2017 - Новини

Прокурор Емилиян Грънчаров ще изпълнява функциите на административен ръководител на Окръжна прокуратура – Разград до избор на титуляр за поста и встъпването му в длъжност.

Управлението на институцията той е поел по заповед на апелативния прокурор Ружа Големанова. Това е станало на 14 февруари, когато официално изтече вторият и последен по закон мандат на досегашния обвинител №1 на областта Огнян Дамянов.

Продължава...
 
Мария Иванова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на Гецово
16 February 2017 - Новини

Мария Тодорова Иванова е кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Гецово. Тя бе представена вчера от кмета на Разград Валентин Василев по време на обедната му почивка, в качеството си на областен координатор на партията.

Продължава...
 
Прегледи за рак на маточната шийка организира Федерацията на жените
16 February 2017 - Новини

Профилактични прегледи за рак на маточната шийка организира за единадесета поредна година Федерацията на жените в Разград, съвместно с Медицински център „Здраве“. Това обяви председателят на дамската неправителствена организация Любка Стоянова.

Тя посочи, че записванията започват от 20 февруари от 10 до 13 часа в казино „Cinema“, което се намира от западната страна бившото кино „Димитър Благоев“, до кафе бар „Айсберг“.

Продължава...
 
Улица като ледена пързалка застрашава живота на ученици от две училища
16 February 2017 - Новини

Улица като ледена пързалка ежедневно застрашава живота и здравето на ученици от две училища, както и на всички пешеходци. Става дума за подхода към блок 20 в жк „Орел“, който е естествено продължение на преминаващия пред ОУ „Иван С.Тургенев“ и ПГХТБТ „Мария Кюри“ път. Това алармира редакцията на „Екип 7“ читателят ни Диян Колев.

Продължава...
 
Валентин ВАСИЛЕВ: Протестът на съветниците от Реформаторския блок е предизборна агитация
16 February 2017 - Новини

„Още една проява на предизборна агитация, подредена като спектакъл за циркова арена. В главната роля бяха съветниците от Реформаторския блок – Иво Димитров, Джипо Джипов, Митко Ханчев и Веселин Спасов. Това не беше изненада за нас, защото сме свикнали с евтините номера, които господата разиграват в Общинския съвет - без конструктивен диалог, само общи приказки без съдържание.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 21257
Advertisement