shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.10.2018 г.
ekip7-small-2018-10-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Осъдиха условно мъжа, поръчал тайното бетониране на джамията
08 October 2018 - Новини

Условна присъда и глоба – такова наказание получи в петък в Окръжен съд-Разград 41-годишният мъж от Дулово, обвинен за незаконното бетониране на джамията „Макбул Ибрахим паша“.

Бюрхан Ариф Сюлейман се призна за виновен в това, че в периода от 1 до 5 август 2015 година е наредил да се осъществят ремонтни работи в храма, който е защитена територия за опазване на културното наследство.

Продължава...
 
Ром заплаши с убийство лекар в Спешното на Разград
08 October 2018 - Новини

Пореден случай на агресия с участието на роми изправи на нокти дежурния екип в Спешното отделение на Разградската болница вечерта на 3 срещу 4 октомври.

И тъй като подобни инциденти започват да се превръщат в ежедневие, а от усещането за безнаказаност пациентите придобиват още по-голяма смелост, този път ръководството на МБАЛ „Св.Иван Рилски“ в лицето на д-р Гечо Жеков обяви, че ще съди нападателя.

Продължава...
 
Дилен ДИЛОВ: В света не е открита друга кремъчна работилница с толкова много отломъци
08 October 2018 - Новини

За първи път при разкопки в Разградски регион разкрихме гроб, в чийто гробен инвентар има и каменна тесла. Нека припомним, че в предишните години бяха открити две погребения, в които покойниците държат каменна бойна брадва от перфектно полиран зелен камък. От същия материал е и откритата тази година каменна тесла.

Продължава...
 
47 специализирани полицейски операции са проведени в Разградско за месец
08 October 2018 - Новини

47 специализирани полицейски операции са проведени на територията на Разградска област само за един месец. Това съобщи на редовния си брифинг директорът на ОД на МВР старши комисар Ивайло Йовчев.

 

По линия на наркотиците са реализирани седем акции спрямо т. нар. активен криминален контингент, както и мероприятия с незабавен превантивен ефект.

Продължава...
 
Съдебни служители от целия Апелативен район се обучаваха в Разград
08 October 2018 - Новини

Близо 70 служители от съдилищата във Варненски апелативен район се обучаваха в петък в Разград.

Регионалният семинар „Управление на стреса“ беше организиран в рамките на проект „Качествено професионално обучение за повишаване ефективността на правосъдието“, финансиран по оперативна програма „Добро управление“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 25824
Advertisement