shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Димитър ДИМИТРОВ: Опитвам се да втълпя в главите на футболистите, че още не сме шампиони
18 April 2018 - Интервю

Г-н Димитров, „Лудогорец“ е в добра победна серия, очаквате ли тя да продължи срещу „Берое“?

 

Надявам се, разбира се, защото всеки мач е изключително важен. Има 7 кръга до края на първенството, тоест предстои да се извъртят 21 точки. Затова ние сме длъжни да търсим максимума във всеки двубой до края.

Продължава...
 
Разградчани пропищяха от мартенските сметки за парно
16 April 2018 - Новини

В деня на публикацията ни "Слънцето пече - парното грее" в петък, клиенти на "Топлофикация Разград" ЕАД на място в редакцията и по телефона алармираха за още един проблем. Оказва се, че той касае всички ползватели на централно отопление. Хората недоволстват от факта, че сметките за март са най-високите от началото на този сезон и смятат, че за пореден път са ощетени от монополиста.

Продължава...
 
Наказателна бригада на фирма за бързи кредити тормози семейство
16 April 2018 - Новини

Наказателна бригада на популярна фирма за бързи кредити отиде да си търси борч от роднини на клиент. Семейството няма никакво отношение към въпросния заем от 1600 лева, наложило се обаче да изтърпи заплахите на „събирачите“ и то пред собствения си дом.

 

Продължава...
 
Разградски художници откриха изложба в Министерството на образованието
16 April 2018 - Новини

Петима разградски художници откриха изложба в София, специално за събитието там бяха и заместник областният ни управител Евгени Драганов и главният секретар на администрацията Михаил Тодоров.

Експозицията „Учителят на учителите“ е подредена във фоайе „Ротонда“ в Министерството на образованието и науката и ще остане там повече от месец.

Продължава...
 
Община Разград се включва в проявите в рамките на Българското европредседателство
16 April 2018 - Новини

Общинската администрация в Разград ще се включи в събитията, провеждани в рамките на Председателството посредством реализацията на проект „Българското председателство на Съвета на ЕС, Годината на културното наследство и приносът на Разград за европейското многообразие“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 24373
Advertisement