shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.10.2017 г.
ekip7-small-2017-10-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Радиожурналистът Петър Пунчев гостува в Кубрат
16 October 2017 - Новини

 

Литературна среща с известния радиожурналист Петър Пунчев, организирана от Общината и НЧ „Св. св. Кирил и Методий - 1891“ се състоя в Кубрат.

Пунчев е съосновател на „Нощен блок“ на програма „Хоризонт“ на БНР и на радио „FM+“. Пред кубратската публика той представи втората си книга „Вие сте тук“.

 

Продължава...
 
Ученици от Кубрат участваха във военно обучение
16 October 2017 - Новини

Ученици от деветите и десетите класове на СУ „Христо Ботев“ в Кубрат участваха в комплексно занятие по военна подготовка, което се проведе в спортната зала в града.

От влизането в сила на задължителното военно обучение по пет часа годишно, за първи път се провежда единно занятие с демонстративен характер.

Продължава...
 
70 години Разградски драматичен театър
16 October 2017 - Култура

Настоящият текст, който ще публикуваме в два последователни броя, проследява в синтезиран вид моменти от историята на Разградския театър от основаването му през 1947 година досега. Авторът, който е известен на широката общественост преди всичко като поет и журналист, преди трийсетина години беше и драматург на ДТ "Антон Страшимиров".

Продължава...
 
Разград е пример за синкретизъм на изкуствата
16 October 2017 - Искам думата

 

 

Още първите две предпремиерни представления на спектакъла „Нестинари“ получиха възторжени оценки от публиката: „Такова нещо не сме гледали“, „Това е нещо различно!“,

„Очаровани сме“, „…на сцената има постоянно движение, толкова е красиво…“. Такива коментари и още много други искрени отзиви се чуваха при излизането на публиката в Бяла и Исперих.

 

Продължава...
 
Росица Илиева отново стана републикански шампион
16 October 2017 - Спорт

 

 

Нов голям успех записа състезателката на разградския автомобилен спортен клуб „Абритус“ Росица Илиева. През уикенда тя зае първо място в третия последен кръг от шампионата за хора с увреждания. Така за втора поредна година Илиева оглави крайното класиране и стана републикански шампион.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 22993
Advertisement