shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Исперихчанин се кани да превземе Париж на колело
11 August 2019 - Оживление

В най-представителния световен супермаратон за велосипедисти за шести пореден път ще участва и председателят на колоклуб „Димитровец“ в Исперих – 66-годишният ветеран Димитър Балански.

Продължава...
 
Не е луд тоя, дето яде баницата, а тоя, дето му я дава!
11 August 2019 - Искам думата

Докато голяма част от хората преживяват с минимални доходи и се лишават от елементарни блага, макар и да работят по 8-10 часа на ден, се оказва, че актьори без дипломи трупат луди пари на гърба на заблудени ергени от цял свят.

Не е тайна, че с професията „алоджия“ днес се препитават стотици семейства в областта, като кадрите ѝ вече са опитни и умело влизат под кожите на заможни турци, кюрди и араби, търсещи булки в чужбина.

Продължава...
 
Купа „Абритус“ пак „отплава“ за Бургас
11 August 2019 - Спорт

За втора поредна година купа „Абритус“, която се връчва за 26-ти път, отпътува за град Бургас. Това е равносметката от проведения в събота и неделя в хотел „Централ“ в Разград международен турнир по шахмат. Както и през 2018 година, така и сега, неин притежател отново стана младият международен майстор Вячеслав Тиличеев, който спечели 6.5 точки от 7 възможни.

Продължава...
 
Махнете помиярите от центъра, че изровиха градинките
11 August 2019 - Искам думата

Колко ли пъти, от пролетта до днес, съм минал пред входа на Разградския театър – не знам, но винаги съм си задавал един и същи въпрос: защо тези два бетонни цветарника, изградени преди няколко години по проекта за обновяване на централната градска част, са оставени така – изровени, неподдържани и занемарени?

Продължава...
 
Още мерки за ограничаване на чумата по свинете
11 August 2019 - Институции

Областният управител на Разград Гюнай Хюсмен участва в работна среща на областните управители, представители на НСОРБ и ръководството на Министерството на земеделието, храните и горите във връзка с ограничаване на заболяването Африканска чума по свинете. В срещата участваха министър Десислава Танева, заместник-министър Янко Иванов, заместник-министър Атанас Добрев, заместник-министъра в МРРБ Николай Нанков, председателя на УС на АПИ Георги Терзийски, областни управители, кметове, представители на БАБХ и областни дирекции по безопасност на храните.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 28370
Advertisement