shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2017 г.
ekip7-small-2017-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Димитър ДИМИТРОВ – Херо: Под мое ръководство „Лудогорец“ ще играе атакуващо
16 August 2017 - Спорт

Димитър Димитров бе представен официално в понеделник като старши треньор на „Лудогорец“ от спортния директор Методи Томанов.

„Доволен съм, че подписах договор с „Лудогорец“. Всички знаем какво е нивото на този клуб. Целта пред отбора е шампионската титла и участие в груповата фаза на Лига Европа. Отборът се нуждае от нови попълнения, за да може да бъде освежен. Ние ще търсим играчи в процес на работата. „Судува“ не ме притеснява. Вярвам, че ще се представим на ниво и ще постигнем целта си. Под мое ръководство „Лудогорец“ ще играе атакуващо. Аз съм привърженик на нападателния футбол. Неслучайно симпатизирам на „Барселона“, заяви Херо.

Продължава...
 
Партерният етаж на Младежкия дом ще става голяма механа
14 August 2017 - Новини

Два месеца и половина след като „Екип 7“ писа, че бившият Младежки дом в Разград се продава, става ясно, че част от сградата вече си има нов собственик. Въпреки че сделката все още не е 100% финализирана, научихме, че купувач на целия партерен етаж от около 400 квадратни метра е доскорошният наемател на механа „Колелото“ Иво Адрианов.

Продължава...
 
Традиционни летни апашки пред Паспортното
14 August 2017 - Новини

По традиция трите летни месеца - юни, юли и особено отпускарският август, са най-натоварените за служителите в сектор "Български документи за самоличност" към Областна дирекция на МВР - Разград. И тази година не прави изключение. Още от сутринта, особено в първите два дни на седмицата, пред Паспортното се извиват опашки от мъже, жени, сред които, по наше проучване, преобладават тези с двойно гражданство.

Продължава...
 
Областният управител покани французи да инвестират в Разград
14 August 2017 - Новини

От 8 до 10 август областният управител на Разград Гюнай Хюсмен бе на посещение във ренската област Елзас по покана на кавалера на Ордена на почетния легион Жерар Риш.

Домакинът на Хюсмен е собственик на най-голямото предприятие във Франция за сладкарски изделия, а Орденът, на който е носител, е висш знак за признание от френската държава, учреден е от Наполеон Бонапарт.

Продължава...
 
По-високи заплати и нови униформи искат полицаите от Разградско
14 August 2017 - Новини

Униформени служители на реда от Разград, Кубрат и Исперих подкрепиха националните искания за увеличаване на заплатите с 20%, прекратяване на нормативния хаос и подобряване на остарялата материално-техническа база. Работещите в МВР настояват да се вземат мерки за привличане на нови кадри в системата и за облекчаване на процедурите при назначаване на служителите.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 22586
Advertisement