shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
С детски куклен театър откриха „Читалня под небето“
21 June 2017 - Новини

 

 

С куклена драматизация на приказката „Кума Лиса кръстница“ от Ран Босилек откриха седмото издание на лятната инициатива „Читалня под небето“. Импровизираната сценка се разигра на детската площадка в градинката до централната сграда на Регионална библиотеката „Проф. Боян Пенев“.

 

Продължава...
 
ОП „Паркстрой“ се зае с ниските клони по улиците в Разград
21 June 2017 - Новини

 

 

Успоредно с косенето на тревните площи в Разград, от ОП „Паркстрой“ започнаха и оформяне на дърветата и повдигане на короните им, където е необходимо да бъде извършена интервенцията, съобщиха от общинската администрация. Това се налага заради клони, които пречат на придвижването на гражданите по тротоарите, както и заради надвиснали над пътните платна, които затрудняват видимостта на шофьорите.

 

Продължава...
 
Изграждат фитнес площадка в гимназията по облекло
21 June 2017 - Новини

 

 

Започна изграждането на модерна фитнес площадка в двора на Професионална гимназия по облекло „Станка Николица Спасо-Еленина“ в Разград, съобщават от училищното ръководство.

Условия за спорт на открито се създават по проект „Обичам природата – и аз участвам“ от Национална кампания „За чиста околна среда – 2017“ към ПУДООС.

 

Продължава...
 
Пътешествие към града на Богородица и към самите себе си
21 June 2017 - Новини

 

 

Да пътуваш до свещени места с лечебни извори и чудотворни икони; да носиш славата на разградската певческа традиция по всички краища на България – това прави вече много години Църковният хор към храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“. Пътешествието, водено от архиерейския наместник отец Георги Георгиев (9 до 11 юли т.г.), бе към Хасково, където се издига най-високата в света статуя на Богородица с Младенеца, вписана през 2004 в книгата на рекордите на Гинес.

 

Продължава...
 
Пострадал при трудова злополука осъди работодателите си за 60 000 лева
21 June 2017 - Новини

 

 

Тежко пострадал при трудова злополука мъж осъди бившите си работодатели да му платят солидно обезщетение.

В гражданско дело пред Районен съд-Разград 47-годишният Нихат Ахмедов претендираше 80 000 лева, тъй като в резултат от инцидент в разградската фирма „Интеко–индустриал“ ООД е с четири ампутирани пръста.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 22224
Advertisement