shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 25.06.2018 г.
ekip7-small-2018-6-25.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Любовта към фолклора събра 630 самодейци на Пчелина
18 June 2018 - Оживление

В столица на автентичния капански фолклор, самобитен дух и култура, се превърна местността Пчелина по време на осмото издание на Капанския събор.

Зелените поляни бяха изпълнени от народни песни и танци, които представиха изпълнители от 6 до 76 години от цяла Разградска област. На сцената се качиха 630 самодейци от 25 населени места, сред които Разград, Гецово, Дряновец, Пороище, Осенец, Кривня, Просторно, Сеново, Синя вода, Сейдол, Бисерци, Юпер.

Продължава...
 
Кубрат пак излезе на протест за лошите пътища
18 June 2018 - Новини

Недоволни и гневни жители на град Кубрат организираха мирен протест и блокираха за 4 часа републикански път Кубрат-Разград.

Мирният протест е по повод лошото състояние на пътната мрежа по отсечката Разград-Кубрат, както и на пътя Кубрат-Русе.

Продължава...
 
Учениците не само употребяват, а синтезират и пласират дрога
18 June 2018 - Новини

 

Новата дизайнерска дрога, симптомите на пристрастяване, разпространението на наркотици в училищата, формите на превенция сред подрастващите, тези и още теми бяха обсъдени на кръгла маса в Разград.

Срещата на тема „Доброто взаимодействие между институциите в борбата с наркотиците“ беше посветена на Международния ден за борба с наркоманиите и нелегалния трафик на наркотици – 26 юни.

Продължава...
 
Община Разград наградена за принос в социалното развитие
18 June 2018 - Новини

На официална церемония в Златни пясъци, кметът на Валентин Василев получи присъдената на Общината Голяма награда за цялостен принос в социалното развитие на България на Националния алианс за социална отговорност. Наградата бе връчена от народния представител Светлана Ангелова.

Продължава...
 
Нямало големи щети от пороя в Разград. Има и още как!
18 June 2018 - Новини

Няма големи щети от силния дъжд, който падна над Разград в четвъртък следобед. В Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ били получени седем сигнала за наводнени приземни етажи, две заведения в центъра – „Улицата“ и „Трапеза“, както и склад на Кооперативния пазар.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 24936
Advertisement