shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.02.2018 г.
ekip7-small-2018-2-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Отново протече покривът на библиотеката
14 February 2018 - Новини

„Където е текло, пак ще тече“, гласи една народна поговорка, която с пълна сила важи за Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ в Разград. След некачествения цялостен ремонт на покрива на културната институция през 2004 година, след всеки валеж от дъжд и сняг, помещенията предразполагат работещите и читателите да се потопят в атмосферата на Венеция, липсват само гондоли по големия коридор на библиотеката.

Продължава...
 
Община Кубрат започва дела заради съмнителния договор за сметосъбиране
14 February 2018 - Новини

В изключително тежка и сложна ситуация бе поставена община Кубрат, след като Окръжният съд в Разград разпореди срещу нея да бъдат издадени изпълнителни листи на обща стойност над 1 200 000 лева. Парите са присъдени в полза на варненското дружество „Еко 2015“, което е изпълнител по договора за сметосъбиране, извозване и депониране на твърди битови отпадъци от територията на община Кубрат до Регионалното депо в Разград.

Продължава...
 
Изнесена билетна каса си монтира ФК "Лудогорец"
14 February 2018 - Новини

Само за няколко дни до тротоара по ул. "Васил Левски" в Разград в близост до т.нар. Опасен завой беше монтиран, циментиран, топлоизолиран и електрозахранен фургон.

Лицевата му част откъм улицата е разделена на няколко обособени с парапети зони, наподобяваща билетна каса.

Продължава...
 
Община Разград улеснява с нова услуга плащането на данъци и такси
14 February 2018 - Новини

Кметът д-р Валентин Василев и Илия Илиев - ръководителя на Областна пощенска станция, като пълномощник на „Български пощи“, договориха нова услуга, свързана с плащането на местните данъци и такси, която ще улесни жителите на Разград.

Продължава...
 
За малките хора на прехода и за изгубените в него...
14 February 2018 - Искам думата

Мобилният ми телефон сърдито изръмжа и залая. Не звъни, а ръмжи и лае, защото е последен модел на комуникационните технологии и е програмиран с езика на общуване между хората в съвременното човешко общество. Ръмжи, лае и хапе като американски питбул. Всичките ми опити да заменя кучешкото ръмжене и лаене с нещо излъчващо човешка топлина и нежност за душата, като например с Моцартовата "Малка нощна музика" или с Шумановото "Мечтание" излязоха неуспешни.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 23939
Advertisement