shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.04.2019 г.
ekip7-small-2019-4-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Съдът и прокуратурата в Разград запознаха гражданството с работата си
16 April 2019 - Новини

Във връзка със 140-годишнината от приемането на Търновската конституция Районният съд в Разград проведе вчера Ден на отворените врати. Първи от инициативата на съда се възползваха представителите на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, по идея на нейния председател Ердинч Хасанов, зам.-кмет на Разград.

Продължава...
 
Започна едномесечното тестово измерване на въздуха в Разград
16 April 2019 - Новини

На 15 април в ДГ „Шестте ястребинчета“ в Разград, жк „Лудогорие“, е монтирано предоставеното от „А1 България“ устройство за извършване на непрекъснат мониторинг за качеството на атмосферния въздух в Разград.

Продължава...
 
Поставиха скейтборд рампа в парка в Разград
16 April 2019 - Новини

Община Разград монтира ново съоръжение - скейтборд рампа в Градски парк, на позиционираната през 2018 година скейтборд-площадка. На монтажа присъстваха кметът на общината Валентин Василев и заместниците му.

„Новото съоръжение, което бе купено по искане на младежите, практикуващи този спорт в Разград, е на стойност 8 982 лева“, съобщиха от администрацията.

Продължава...
 
Панорама на средното образование се проведе в Разград
16 April 2019 - Новини

Панорама на средното образование се проведе в понеделник и вторник в Разград. Организатори на традиционното събитие бяха Регионалното управление на образованието и Община Разград със съдействието на на Сдружение „Местен бизнес“ и ЦПЛР – ЦУТНТ – Разград. Щандове на средните училища от цялата област бяха разположени във фоайето на Общинския културен център.

Продължава...
 
„Капанско село“ ще изграждат в двора на ОУ „Ив.С.Тургенев“
16 April 2019 - Новини

Интерактивно капанско село ще бъде изградено в ОУ „Ив.С. Тургенев“ в Разград като забавна атракция с учебно-възпитателни функции. То ще бъде обособено в двора на учебното заведение като селище от макети от природни материали, възпроизвеждащи автентични капански къщи, дюкяни, работилници, ферма, зеленчукова градина и кътове за детски капански събори, забавления и игри.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 27436
Advertisement