shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.03.2017 г.
ekip7-small-2017-3-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Седем телефонни измами разкриха разградските криминалисти
19 March 2017 - Новини

Седем телефонни измами, извършени на територията на Разград и Лозница, са разкрити от криминалисти от областната дирекция на МВР.

Първото престъпление е от 21 януари, когато възрастна жена от Разград предава на непознат сумата от 10 400 лева. На следващия ден друга „жертва“ дава на измамниците 2500 лева.

Продължава...
 
Потрошен и одраскан със свастики автобус на ДОСТ вдигна службите на крак
19 March 2017 - Новини

Потрошен и одраскан със свастики автобус, нает от „Обединение ДОСТ“, вдигна на крак службите в Разград в събота сутринта.

Късно вечерта в петък рейсът с кърджалийска регистрация бил спрян на паркинга на хотел „Cartoon“, където представители на коалицията ДОСТ и НПСД отседнали да нощуват. На сутринта, когато трябвало да потеглят по предизборни срещи в региона обаче установили вандалството и сигнализирали полицията.

Продължава...
 
Потвърдиха 8000 лева обезщетение за жена, паднала на затрупан със сняг тротоар
19 March 2017 - Новини

8000 лева обезщетение трябва да плати Община Разград на жена, която е счупила ръката си при падане в пряспа в резултат от лошото зимно поддържане. Това реши Окръжният съд, като потвърди решението на Районен съд-Разград по казуса.

С граждански иск Росица Милева претендираше почти двойно по-голяма сума – 15 000 лева, за нанесените й при инцидента неимуществени вреди.

Продължава...
 
Изложба за живота и дейността на Левски гостува в Разград
19 March 2017 - Оживление

В Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ в Разград бе открита изложбата „Посветен на Отечеството“, посветена на180-годишнината от рождението на Васил Левски. Експозицията бе представена пред ученици от ОУ „Васил Левски“ и ОУ „Никола Вапцаров“ от доц. д-р Любомир Георгиев, ръководител на направление „Опазване на ръкописно-документално наследство” в Националната библиотека.

Продължава...
 
Маргарита Петкова представя любовната си лирика в Разград
19 March 2017 - Оживление

Обичаната българска поетеса Маргарита Петкова отново ще се срещне с разградската публика, след като миналата година по време на фестивала „Нощ в музея“ представи най-новата си стихосбирка „Болката отляво“. Този път поканата за гостуването идва от Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“ и Федерацията на жените в Разград.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 21473
Advertisement