shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.01.2017 г.
ekip7-small-2017-1-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
И Сезгин Османов се кандидатира за окръжен прокурор
13 January 2017 - Новини

Сезгин Османов ще се конкурира със заместник окръжния прокурор Тихомир Тодоров за поста „административен ръководител на Окръжна прокуратура-Разград“.

Кандидатирането на Османов не е изненада, да оглави институцията той поиска още през 2012 година, когато все още бе административен ръководител на Районна прокуратура - Исперих.

Продължава...
 
ДПС излъчи пет номинации за кмет на Кубрат
13 January 2017 - Политика

Пет номинации за кмет на Кубрат излъчи на свое общинското събрание организацията на ДПС в града. Списъкът с имената ще бъде представен на областното, а после на централното ръководство на движението, което ще има тежката дума кой да е кандидата за кмет на предсрочните избори на 19 февруари.

Продължава...
 
92 заявки по схеми за заетост са подали работодатели от региона
13 January 2017 - Новини

Общо 92 заявки по две схеми за заетост са подали работодатели от Разградска област, съобщи директорът на Дирекция „Бюро по труда“ в Разград Христина Кулишева. Подробности за условията за кандидатстване, методиката за подбор и оценка на подадените заявления, тя изнесе по време на заседанието на Комисията по заетост към Областния съвет за развитие на област Разград.

Продължава...
 
Община Кубрат търси доставчик на ток
13 January 2017 - Новини

Нетрадиционна обществена поръчка обяви община Кубрат, с което става един от пионерите в тази област. Тя е свързана с либерализацията на енергийния пазар и касае доставка на нетно количество активна електрическа енергия ниско напрежение за нуждите на Община Кубрат, улично осветление на територията на общината и детски градини и детска ясла „Мир“.

Продължава...
 
При обсъждането на проетобюджета на Исперих не са допуснати никакви нарушения
13 January 2017 - Искам думата

Уважаема редакция, уважаеми жители на Исперихска община,

По повод на направеното изявление от госпожа Ива Кънева Стоянова в броя на вестника от 11.01.2017 г. в качеството си на председател на Общински съвет - Исперих съм длъжен да заявя следното.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 41 - 45 от 20998
Advertisement