shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.03.2017 г.
ekip7-small-2017-3-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Фотография на Петя Радкова участва в изложбата „Фонтаните на България“
19 March 2017 - Оживление

Авторският проект „Дъждовна вечер“ на Петя Радкова е сред класираните творби на финала на фотоконкурса „Фонтаните в България“, който се организира от Българската асоциация по водите и гражданско сдружение „Аз обичам водата“. Събитието е част от серията прояви, които се организират по повод Световния ден на водата – 22 март.

Продължава...
 
Ангел Ангелов преди да си търси правата, да си помисли спазва ли си задълженията
19 March 2017 - Искам думата

Уважаема редакция, уважаема г-жо Кюлюмова, запознах се с поредната Ваша статия, написана на базата на факти, предоставени от нашия „многоуважаван“ съгражданин Ангел Ангелов, и след кратко колебание реших отново да се възползвам от правото си на отговор.

Продължава...
 
Община Разград търси консултанти за управление на 2 проекта
19 March 2017 - Новини

Община Разград обяви обществена поръчка с предмет: „Предоставяне на консултантски услуги за организация и управление на проекти, финансирани със средства по ОП „Региони в растеж“ 2014 – 2020 г.

Продължава...
 
Ирина СТОЯНОВА: И милионерът може да се чувства неуспял, ако се сравнява с милиардер
19 March 2017 - Интервю

В съвременния свят темата за финансовото благосъстояние винаги е актуална. Всеки се стреми към по-висок стандарт на живот, по-голямо жилище, по-хубава кола, по-добре платена работа, но често тези желания остават само в сферата на мечтите. Нерядко се случва човек да попадне в омагьосания кръг на недоимъка и хилядите сметки за плащане, които сякаш валят една след друга.

Продължава...
 
Кои са най-вероятните разградски депутати?
19 March 2017 - Политика

Силите на БСП и ГЕРБ продължават да са изравнени, а партиите, които влизат в парламента, са шест. Това показа обявеното вчера социологическо изследване, поръчано и финансирано от „Галъп интернешънъл“; сходни бяха и данните и на Агенция АФИС, обявени в края на миналата седмица.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 21473
Advertisement