shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 25.06.2018 г.
ekip7-small-2018-6-25.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Самолети отново ще пускат ваксини срещу бяс при дивите хищници
18 June 2018 - Новини

В края на миналата седмица Българската агенция по безопасност на храните започна първата за тази година ваксинация по въздух срещу бяс при дивите хищници. Кампанията ще продължи до края на месеца. Дотогава специално оборудвани самолети от 150 височина ще разпръснат над територията на цялата страна /без населените места и водоемите/ голямо количество ваксинални примамки.

Продължава...
 
Не виетнамската свиня, а струпаните боклуци загрозяват зоокъта
18 June 2018 - Новини

Хубаво е, че разградският зоокът има нови обитатели - виетнамска свиня, малки сърнички, но като цяло впечатлението е, че откакто бай Бехчет го няма това място е занемарено. А какви боклуци има!Ако не вярвате - вървете и вижте.

Продължава...
 
Украинчета ще учат български в Разград
18 June 2018 - Новини

От днес до края на месеца разградското училище „И.С.Тургенев“ в партньорство с Кирило-Методиевски научен център към БАН ще посреща група от 30 ученици и 10 учители от Украйна. По ПМС 103/1993 г. за осъществяване на образователна дейност сред българите в чужбина, всички лица с българска народност, живеещи поотделно или в български общности, имат право на двуседмичен обучителен курс у нас. За първа година такова обучение ще се проведе в Разград.

Продължава...
 
Отличничка получи подарък от областния управител
18 June 2018 - Новини

Областният управител Гюнай Хюсмен направи личен подарък – таблет, на седмокласничката Даная Красимирова, която е победител в националната олимпиада по български език и литература, по време на тържеството на разградското ОУ „Васил Левски“ за края на учебната година. На националния кръг на олимпиадата по български език и литература работата на Даная бе оценена със 100 от 100 възможни точки.

Продължава...
 
Награди за читалище „Напредък“ от мегданско веселие край морето
18 June 2018 - Оживление

Фолклорните състави към Народно читалище „Напредък 1901“ в Разград се завърнаха с награди от Фестивала за български народни танци „Мегданско веселие край морето“, който се проведе във Варна. Това съобщиха художествените ръководители на формациите Илонка Неделчева и Илиян Дончев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 24936
Advertisement