shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 11.12.2017 г.
ekip7-small-2017-12-11.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
В екзистенциални размисли се потопиха ученици от Автото
06 December 2017 - Новини

Открит урок по философия на тема „Екзистенциални размисли“ се проведе в Професионалната гимназия по транспорт и строителство „Христо Смирненски“ в Разград.

На занятието присъстваха ученици от единадесети клас, преподаватели, директорът на гимназията инж. Димитричка Ангелова и старши експертът от РУО Спаска Маринова.

Продължава...
 
Музика за Коледа
06 December 2017 - Искам думата

На древнокитайския философ Конфуций принадлежи твърдението, че ако се смени музиката на една държава, променя се и мисленето на обществото. Прието в своя преносен смисъл, казаното веднага поражда въпроса за настоящата ни родна музика, която ни свирят и която слушаме ежедневно. Факт е, че някогашният бавен и меланхоличен блус, с който живеехме, се смени преди три десетилетия от бърз, задъхан, и все още недоизяснен музикален ритъм.

Продължава...
 
Българските панаири, или за управията на ханството на ювиги хан Кубрат
06 December 2017 - Искам думата

1. Българските панаири, както всички панаири по света, са витрините, на които се излага на показ както икономическият, така и социалният и духовният живот на нацията. В тях се извършва непосредствена стоково-парична размяна. Според кесията си всеки може да си купи всичко. От най-съвременните космически технологии до захаросани ябълки и шекерени петлета.

Продължава...
 
Замислете се как да се възползваме пълноценно от безплатното саниране
06 December 2017 - Искам думата

Панелните блокове са в много лошо състояние, абсолютно всички текат, комините я ги има, я ги няма, отдушниците са задръстени, пространството между покрива и тавана на последния етаж е пълно с птичи курешки, перушина и скелети от умрели птици, тръбопроводите и за мръсната и за течащата вода са в много лошо състояние, железобетонът е ръждясал и се руши, падат и се лющят парчета бетон, мазите са пълни с мишки и хлебарки, около 50-60% от дограмата не е сменена - неуплътнена, изгнила, с по едно стъкло или разни фазери, балатуми или тенекии.

Продължава...
 
Хората все пак са по-важни от кучетата, нужни са твърди мерки!
06 December 2017 - Искам думата

Времето ни е толкова динамично, че трудно стана да се ориентираш в събитията. Новините се менят през минута, всяка медия ги тълкува според своето разбиране и особено пък ако е зависима по партийна линия.

Знаете ли, в първия ден, когато чух, че някакъв депутат е казал, че мнозинството българи са били там някакви си /б.р. дебили, изказването бе на проф. Иво Христов, депутат от БСП/, ми стана неприятно, но впоследствие започнах да си мисля, че той може и да е прав.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 23441
Advertisement