shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.02.2019 г.
ekip7-small-2019-2-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Почистват наноси и клони на изхода към Търговище
13 February 2019 - Новини

Работници на Общинско предприятие „Паркстрой“ в Разград от миналата седмица чистят треви и дървесни израстъци. Почистват се прилежащите площи покрай пътя за Търговище от клони на дървета, които стесняват пътното платно, възпрепятстват преминаването на пътни превозни средства и ограничават видимостта на водачите.

Продължава...
 
Кандидатите за „Живот без дрога“ имат само десет дни да се регистрират
13 February 2019 - Новини

Желаещите да участват в 20-то юбилейно издание на конкурса „Живот без дрога“ имат само още десет дни, за да се регистрират. Срокът за заявки изтича на 22 февруари, досега обаче няма подадена нито една.

Организаторите от ОД на МВР-Разград призоваха кандидатите да не чакат последния момент, както обичайно се случва, тъй като е необходимо технологично време за подготовката на проявата.

Продължава...
 
Федерацията на жените организира прегледи
13 February 2019 - Новини

За тринадесета година Федерация на жените в Разград започна кампания за прегледи на рак на шийката на матката. Тази година те ще се извършват от акушер-гинеколога д-р Кремена Романова. На пресконференция представителките на Управителния съвет на организацията Янка Пейчева и Златка Енчева благодариха за отзивчивостта и професионализма на д-р Радка Стоянова, която до миналата година се включваше в тяхната кампания. Те направиха статистика на миналогодишните прегледи, когато от 178 прегледани се установява, че шест жени са с III а група, и четири – с миоми.

Продължава...
 
Утвърдиха система за прием на първолаци в Разград
13 February 2019 - Новини

Със своя заповед кметът Валентин Василев утвърди система за прием на деца в първи клас в общинските училища на територията на град Разград и определи прилежащите райони на училищата за обхват на ученици. Мярката е съобразена с чл.43 от Наредба №10 на МОН за организация на дейностите в училищното образование.

Продължава...
 
Разградчанка представя уникална изложба в столицата
13 February 2019 - Новини

Дизайнерът Дили Бозаджиева от Разград ще представи нова изложба от уникални картини, изработени от мериносова вълна. Тя пресъздава изяществото на българския фолклор чрез ярките багри на деликатната тъкан. Авторката използва стари народни техники за работа с вълна, за да вгради естествения материал върху бялото платно.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 26888
Advertisement