shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.10.2018 г.
ekip7-small-2018-10-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Тръгна делото за фаталната злополука от водния цикъл на Исперих
10 October 2018 - Новини

Три години и един месец след тежката злополука при изпълнението на проекта за водния цикъл в Исперих, в резултат от която загинаха двама души, делото по случая тръгна.

Вчера пред състав на Окръжен съд-Разград се изправиха 41-годишният Росен Вителов от Варна и 51-годишният Емил Енчев от Етрополе.

Продължава...
 
Инициативи с усмивка срещу агресията и детската престъпност
10 October 2018 - Новини

Всички ученици от училище „Никола Вапцаров“ в Разград, техните учители и гости, на 5 октомври празнуваха Деня на усмивката. Празникът е част от съвместните инициативи с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в общите усилия за снижаване нивото на агресия и противообществени прояви сред учениците.

Продължава...
 
Детско полицейско управление и в Лозница
10 October 2018 - Новини

Детското полицейско управление стартира на 9 октомври в НУ „Васил Левски“ в града. Малчуганите от 2-ри клас с класен ръководител Полина Недева положиха клетва.

Програмата, инициирана от Министерство на вътрешните работи, беше представена пред всички възпитаници на училището от началника на РУ-Лозница Бисер Стефанов и от инспектора Детска педагогическа стая Мехмед Джамбазов.

Продължава...
 
Стоматолози съчетаха науката с футбола и туризма
10 October 2018 - Новини

В края на миналата седмица над 50 лекари по дентална медицина от областта и съседните на Разград областни градове взеха участие в лекция-семинар на тема „Стоматология с минимална интервенция“. Събитието бе организирано съвместно разградска районна колегия към български зъболекарски съюз и фирма „Дентатехника“, специализирана за търговия на дентални материали и обучения.

Продължава...
 
Читалищата в областта отбелязват с филм българския принос в спасяване на евреите
10 October 2018 - Новини

Поредица от културно-информационни събития, организирани от читалища в областтта със съдействието на Областна администрация-Разград, започва следващата седмица.

Инициативите са във връзка с отбелязване приноса на Република България в спасяването на евреите от Холокоста и са част от Комуникационната стратегия на България за Европейския съюз.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 25842
Advertisement