shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 24.04.2019 г.
ekip7-small-2019-4-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
Терапия с четене в Дома за възрастни с деменции
16 April 2019 - Новини

Библиотекари от Регионалната библиотека „Проф. Б. Пенев“ гостуваха в Дома за възрастни хора с деменции в Разград в рамките на Маратона на четенето, като предложиха терапия чрез четене на любими произведения от Йордан Йовков и Елин Пелин.

Продължава...
 
Ученици и съдия говориха за правото в Деня на юриста
16 April 2019 - Новини

Учениците от клуб „Калейдоскоп“ в СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в Самуил се срещнаха със съдия Нели Генчева от Разградския районен съд по случай 140-годишнината от Търновската конституция и Деня на юриста.

На срещата бяха поканени да присъстват председателят на обществения съвет на училището Бюлент Мехмед /самият той е юрист/, учители, родители и общественици.

Продължава...
 
Танцьори от Разград обраха наградите на международeн фестивал в Русе
16 April 2019 - Новини

С над 20 награди от представянето си в XIII Международен балетен фестивал „Танцуваща река” - Русе се завърнаха танцьорите от две разградски школи.

Във форума, който има конкурсен характер, тази година взеха участие над 800 деца и младежи от България, Холандия, Румъния и Италия. Те мериха сили в три възрастови групи в направленията соло и малка и голяма група.

Продължава...
 
Десетокласникът от Пазарджик зарадва с ново дарение хората от Трапище
16 April 2019 - Новини

Само няколко месеца, след като зарадва с хранителни пакети нуждаещи се възрастни хора от Трапище, 17-годишният Кирил Балдев от Пазарджик изпрати ново дарение за лознишкото село.

В навечерието на Великденските празници десетокласникът организира благотворителна кампания, този път под наслов „Козунак за всеки пенсионер. Инициативата му намери стотици съмишленици и щедри хора от цялата страна, с чиято помощ вече са обезпечени даренията за няколко села от различни области на България. А първото населено място в списъка на Кирил бе именно Трапище.

Продължава...
 
Ветераните на „Лудогорец“ посрещат „Монтана“ в решаващ мач
16 April 2019 - Спорт

Утре от 16 часа ветераните на „Лудогорец“ посрещат в домакински мач тима на „Монтана“, след като жребий определи победителите от зона Североизток да срещнат първенците на Северозапада.

Двубоят ще се играе на клубната база „Гнездо на орли“, където всички приятели на футбола могат да подкрепят разградските легенди, водени от Станимир Йорданов и Валентин Станчев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 27436
Advertisement