shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.02.2018 г.
ekip7-small-2018-2-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Областният управител и кметът на Разград се срещнаха с пчеларски лидери
14 February 2018 - Новини

В понеделник областният управител Гюнай Хюсмен се срещна с представители на пчеларските организации в региона. Председателят на Областния пчеларски съюз „Лудогорска пчела“ Славейко Рашев и председателят на градското сдружение „Липа“-Разград Николай Петков предложиха на губернатора да организира работна среща за обсъждане на мерките за опазване на пчелите и пчелните семейства от отравяне и начините за провеждане на растителнозащитни, дезинфекционни и дезинсекциозни дейности.

Продължава...
 
Безработни се учиха на микрофинансиране за стартиращи фирми
14 February 2018 - Новини

Екипът на Областния информационен център (ОИЦ) и Дирекция „Бюро по труда – Разград проведоха съвместна среща с безработни лица от града. Събитието на тема „Микрофинансиране на стартиращи предприятия” се състоя в офиса на ОИЦ, на бул. „България” №34.

Продължава...
 
Георги МИЛЧЕВ, майстор часовникар: При нас прецизността е изведена в култ
14 February 2018 - Интервю

Неделя е, малко след 14 часа. Обедно време, почивен ден. Повечето хора са си вкъщи. Някои сигурно са си полегнали. Ние сме пред ниския сводест вход на 27-метровата Часовникова кула в Разград. Катинарът е отключен. Чукаме на вратата. Отваря ни майсторът часовникар от София Георги Милчев, който се нагърби с нелеката задача да реставрира замлъкналия преди година и половина градски часовник.

Продължава...
 
Кой съветва депутатите ни в парламента?
14 February 2018 - Новини

409 души имат пропуск за парламента като нещатни сътрудници на депутати, парламентарни групи или комисии към 44-то Народно събрание.

Според правилника всеки народен избраник има право на двама сътрудници, някои обаче не са възползвали от тази възможност и нямат по нито един.

Продължава...
 
Мм Ивайло Енчев - шести в Пловдив
14 February 2018 - Спорт

В Пловдив завърши 40-ият открит шампионат на България "Мемориал Георги Трингов". Поради големия интерес участниците бяха разделени в "А" и "Б" турнири според квалификацията им.

В Група "А" играха 87 шахматисти от страната и чужбина, сред които 4 гросмайстори, 15 международни майстори и много ФИДЕ и национални майстор.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 23939
Advertisement