shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2017 г.
ekip7-small-2017-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
БЧК помогна на семейство от Топчии, чиято къща изгоря при пожар
14 August 2017 - Новини

Хранителни продукти, дрехи, постелки и обзавеждане получи семейството на Марияна Маринова от разградското село Топчии, чиято къща изгоря при пожар.

Дарението беше предоставено от доброволци на Българския червен кръст в Разград, съобщи директорът на секретариата на Областния съвет на хуманитарната организация д-р Милена Кехайова.

Продължава...
 
Изследват безплатно за СПИН на оживени места в Разград
14 August 2017 - Новини

Безплатни анонимни изследвания за ХИВ ще извършват на оживени места в града специалисти от Регионалната здравна инспекция в Разград. Лятната АНТИСПИН кампания се провежда в изпълнение на дейностите по Национална програма за превенция и контрол на ХИВ и сексуално предавани инфекции в Република България 2017 – 2020 година.

Продължава...
 
Гражданите: махнете опасната растителност докато не е паднала на главите ни!
14 August 2017 - Новини

Старо сухо дърво на улица „Грънчарска“ 5 е не само ненужно, но и опасно, тъй като на близката беседка редовно сядат деца. За потенциалните рискове, които сухото и нацепено от липсата на влага дърво носи, ни обърнаха внимание живeeщи в блок „Знаме на мира“. Техният сигнал е провокиран от зачестилите нещастни случаи с паднали дървета и клони в столицата.

Продължава...
 
Десетки деца се забавляваха и обучаваха на „Еко лято 2017“
14 August 2017 - Новини

За двадесета поредна година разградските деца и младежи осмислиха летните ваканционни дни чрез участие в инициативата „Еко лято 2017“, организирана от Община Разград и ЦПЛР – Център за ученическо техническо и научно творчество. В общинската програма за екологично възпитание на подрастващите участваха ученици от пети до десети клас, разпределени в осем групи на три смени в периода от 3 юли до 11 август.

Продължава...
 
Дизайнерка от Разград направи пробив с картини от мериносова вълна
14 August 2017 - Оживление

Вдъхновена от ежедневния контакт с хората, животните и природата, модният дизайнер Дили Бозаджиева от Разград създава неподражаеми картини от цветна мериносова вълна.

Преди година започва да претворява емоциите си в творби от естествени материали, които съчетават по неподражаем начин традицията и модерната художествена линия. С иновативната си идея за вграждане на вълна в бялото платно бързо набира популярност и става разпознаваема с личния си стил и почерк.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 22586
Advertisement