shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Училищно състезание „Млад счетоводител“ се проведе в Икономиката
21 June 2017 - Новини

 

 

По повод на своя 50-годишен юбилей ПГИ „Робер Шуман“ организира състезание по обща теория на счетоводната отчетност. В съревнованието „Млад счетоводител – 2017“, което се проведе за първа година, се включиха паралелки от деветите класове.

 

Продължава...
 
Физическите лица вече могат да проверяват извънтрудовите си доходи
21 June 2017 - Новини

 

 

Вече функционира новата електронна услуга на НАП - „Справка за изплатени доходи (различни от трудови) на физически лица“, съобщи Йордан Йорданов, началник на отдел „Услуги за клиенти“ в разградския офис на приходната агенция. Той уточни, услугата е достъпна както с ПИК, така и с електронен подпис.

 

Продължава...
 
Злато, сребро и бронз за ветераните, бронз за щафетата на момичета
21 June 2017 - Спорт

 

 

Изключително трудно бе трасето, на което се състезаваха през изминалия уикенд ориентировачите от СКО „Абритус“ - Разград. „Въпреки че в област Варна нямаше такива проливни дъждове, каквито валяха в Разградско, картите бяха изпълнени с много обекти, което затрудняваше разчитането им и ограничаваше скоростта на бягане“, каза за „Екип 7“ Татяна Станева председател на разградския клуб по ориентиране.

 

Продължава...
 
Президентът на ШК „Абритус“ вдигна шампионската купа
21 June 2017 - Спорт

 

 

В понеделник президентът на шахматен клуб „Абритус“ Димитър Папазов прие в директорския си кабинет в „Балканфарма Разград“ АД част от участниците в държавното първенство за мъже, което се проведе миналата седмица в Приморско и завърши със завоюването за четвърти път на отборната шампионска титла при мъжете.

 

Продължава...
 
Очаква се нов вратар – 31-годишният аржентинец Хорхе Броун
21 June 2017 - Спорт

 

„Лудогорец“ проведе първа тренировка в Австрия. След обяд в понеделник тимът се настани в хотел „Панорама Роял“ в градчето Бад Харинг, а вечерта футболистите имаха занимание в едноименната база, която ще бъде дом на шампионите в следващите две седмици.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 22224
Advertisement