shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2017 г.
ekip7-small-2017-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Обир за близо 20 000 лева направиха в Разград
16 February 2017 - Новини

Обир за близо 20 000 лева беше направен посред бял ден в Разград. Дръзкото посегателство е извършено между 10.30 и 14.30 часа в сряда от апартамент на първи етаж в жилищен блок.

Крадците прескочили през терасата и чрез натиск успели да отворят ПВЦ вратата и да проникнат в имота.

Продължава...
 
Откриха изложба за архитектурните шедьоври на Колю Фичето
16 February 2017 - Новини

Изложба „Разрушение и съзидание“, посветена на най-големите архитектурни шедьоври на майстор Никола Фичев, откриха в Художествената галерия „Проф. Илия Петров“ в Разград. Организатори на събитието са Регионалният академичен център в областния град, Институтът по математика и информатика при БАН и Регионалният исторически музей във Велико Търново.

Продължава...
 
ГЕРБ с най-много представители в ръководствата на СИК
16 February 2017 - Новини

Вчера в Разград се проведоха консултации за определяне на съставите на секционните избирателни комисии /СИК/ на територията на общината за провеждане на парламентарните избори на 26 март. Присъстваха представители на партиите и коалициите, които бяха в състава на 43-то Народно събрание.

Продължава...
 
Историята от музеите оживява пред учениците от ОУ„Васил Левски“
16 February 2017 - Новини

Дечица от Основно училище „Васил Левски“ се докоснаха до учебници от края на XIX век, видяха пианото на виртуозния композитор Димитър Ненов и разгледаха къщата, в която е творил академик Анание Явашов. Историята оживява пред очите на учениците по време на интерактивните уроци, които се провеждат през тази и следващата седмица в музеите в града.

Продължава...
 
Центърът на НПО спечели и второто дело за отказан достъп до информация
16 February 2017 - Новини

Председателят на Центъра на НПО спечели и второто от делата по Закона за достъп до обществена информация, които заведе срещу центрове за социални услуги в Разград.

Георги Милков поискал от всички девет центъра от този тип в общината да му предоставят правилниците за дейността си и типовите договори, които сключват с потребителите си.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 46 - 50 от 21257
Advertisement