shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.02.2017 г.
ekip7-small-2017-2-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Обявиха 83 свободни работни места в Бюрата по труда
22 February 2017 - Новини

83 свободни работни места са обявени в трите Бюра по труда в Разградска област. Най-много заявки за вакантни позиции са подадени от работодатели от общините Разград, Лозница и Цар Калоян. В дирекция „Бюро по труда“ – Разград са постъпили 50 оферти за работа в различни сфери и направления.

Продължава...
 
Предадоха на съд шеф на фирма, източил над 210 000 ДДС с фиктивни сделки
22 February 2017 - Новини

Окръжната прокуратура в Разград предаде на съд собственик и управител на фирма за това, че е изтеглил неправомерно 210 329 лева ДДС чрез документи с невярно съдържание.

36-годишния Станимир Калев ще отговаря пред Темида за данъчни престъпления, извършени в продължаван период, щетите от които са в особено големи размери.

Продължава...
 
Изложбата „Портрет имаш, жена нямаш“ гостува в Разград
22 February 2017 - Новини

Изложбата с докачливо и иронично заглавие „Портрет имаш, жена нямаш“ е подредена във фоайето на Регионалната библиотека „Проф Боян Пенев“ в Разград. Експозицията е предоставена от Пламен Събев, директор на Историческия музей в Попово. Разградчани са първите, които имат възможност да се запознаят с 15-те табла, непосредствено след тяхното отпечатване, разказа говорителят на библиотеката Димитър Петров.

Продължава...
 
Три деца от ЦРД с награди за класически и дигитални рисунки
22 February 2017 - Новини

Трима възпитаници на две школи към Центъра за работа с деца в Разград спечелиха награди за дигитални и класически рисунки, посветени на любовта и виното.

Двама малки художници от школата по дигитално изкуство са сред лауреатите в Националния конкурс за литературно творчество и визуални компютърни изкуства „Любовта в нас“.

Продължава...
 
Община Разград подписа три договора за саниране на жилищни сгради
22 February 2017 - Новини

Във връзка с реализацията на Националната програма за енергийна ефективност на многофамилните жилищни сгради, Община Разград е обявила 7 обществени поръчки, каза вчера на пресконференция кметът на д-р Валентин Василев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 21257
Advertisement