shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 31.07.2015 г.
ekip7-small-2015-7-31.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
razgrad.png
Начало
Асфалтират улици, но оставят разбити тротоари
31 July 2015 - Новини

"Наскоро асфалтираха улицата ни, сложиха нови бордюри. Дотук добре, но защо оставиха тротоара пред къщата ни разбит. Елате да видите за какъв проблем става въпрос". Това заяви пред нас разградчанката Иванка Цонева, живуща на ул. "Гаврил Кръстевич" 56 В.

Продължава...
 
В Лозница бе чествана годишнина на Пенчо Кубадински
31 July 2015 - Новини

На 27 юли 2015 г. в Лозница бяха отбелязани 97 години от рождението на Пенчо Кубадински. Присъстваха със свои спомени, мисли и чувства десетки хора.

Продължава...
 
Ирен Кривошиева и Николай Николов си тръгнаха с богати впечатления и много приятели от Разград
31 July 2015 - Новини

В Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“ на разградската публика гостуваха актрисата Ирен Кривошиева и операторът на документални филми и риалити шоу Николай Николов /родом от Разград/. Двамата /интервю с тях публикувахме в броя от понеделник/ представиха общата си книга „Заключена в другия“.

Продължава...
 
Условията на прехода трябва да се преразгледат и променят
31 July 2015 - Искам думата

Новото време – периодът след 1989 година, породи радикални политически и икономически промени в стараната. Промените не се отразиха добре на българското село. Жизненото равнище на хората от селото се влоши. Голямата част от хората - достатъчно големи, за да помнят живота на Осенец десетилетия преди, а останалите - достатъчно млади, но виждали и разбрали какво ли не по света, с основание искат ревизия на днешното положение.

Продължава...
 
За славното минало и днешното падение
31 July 2015 - Искам думата

Какво общо и какво различно имат двата обекта на снимките под номер едно и номер две, т.е. античната крепост Абритус и спортната зала „Абритус“.

Да, обединяващо е името. Освен това и двата обекта имаха славно минало. Аз обаче искам да обърна внимание на днешното падение. Всички виждаме на какво прилича залата след проваления ремонт, който трябваше отдавна да е приключил по договор.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 17220
 
Доволни ли сте от асфалтирането на улиците в община Разград?