shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.01.2017 г.
ekip7-small-2017-1-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Гилдията в региона – с мощна подкрепа за кандидатурата на Тихомир Тодоров
18 January 2017 - Новини

Ясен фаворит сред тримата кандидати за шеф на Окръжната прокуратура в Разград има мнозинството от прокурорската гилдия в областта. След като становище до Висшия съдебен съвет в подкрепа на Тихомир Тодоров изпратиха прокурорите в Районната прокуратура-Разград, включително и заместник-районният прокурор Веселин Якимов, сега с тях се солидаризираха и колегите им от Районна прокуратура - Исперих.

Продължава...
 
Петима бездомни са настанени временно в Дома за стари хора
18 January 2017 - Новини

Петима бездомни и скитащи хора са настанени временно в Дома за стари хора, съобщи началникът на отдел „Социални дейности“ в община Разград Росица Бончева. В града няма Кризисен център, затова е обособена стая в социалното заведение, където през най-мразовитите зимни дни отсядат хората, останали без покрив на главата.

Продължава...
 
Вокална група от Кубрат създава авторска песен за „Живот без дрога“
18 January 2017 - Оживление

Момичетата от вокална група „Little angels“ подготвиха авторска песен, с която ще участват в тазгодишното издание на конкурса „Живот без дрога“, организиран от Областна дирекция на МВР – Разград.

Продължава...
 
Размисли зад Великата китайска стена
18 January 2017 - Искам думата

В един горещ августовски ден на 1989 година с доц. Ли Шън, преподавател по руски език в Хоххотския университет, се разхождахме по Великата китайска стена. Той беше интересен събеседник, винаги открит за философски размисли и разсъждения на тема държава и общество. Интересите и знанията му далеч надхвърляха границите на професионалната му подготовка.

Продължава...
 
След като се освободи от снега, Разград остава в плен на боклука
18 January 2017 - Новини

От началото на миналата седмица контейнерите за смет на ул. „Неофит Рилски“ и „Марин Дринов“ са в този вид. Днес /б.ред.- понеделник/ в това състояние е целият ни квартал.

Докога ще чакаме и за какво плащаме такса смет, попита в писмо до редакцията на „Екип 7“ разградчанинът Стоян Дончев. Мъжът е изпратил и снимки на боклукчийското бедствие.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 20998
Advertisement