shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.02.2018 г.
ekip7-small-2018-2-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Зрелищен празник в разградското училище „Отец Паисий“
19 February 2018 - Новини

Възстановка на празника Сирни Заговезни подготвиха децата от Детска танцова школа „Хорце“, с ръководители Румен Иванов и Жулиета Иванова за учениците от ОУ „Отец Паисий“ в Разград. Участниците, облечени в кукерски костюми, маски и чанове, огласиха двора на училището, където бяха посрещнати с голямо любопитство. Някои от класовете се бяха подготвили и маскирали с изработените от самите тях кукерски маски.

Продължава...
 
„Заедно в час“ организира дискусия за образованието в Разград
19 February 2018 - Новини

Как трябва да изглежда училището в ХХI век и как заедно можем да работим за положителна промяна в най-важната сфера за успешно развитие на обществото в България - образованието. Това са основните теми на дискусията „Поведи промяната“, която ще се проведе на 22-ри февруари в Разград. Срещата е организирана от фондация „Заедно в час“.

Продължава...
 
Благотворителен концерт набира средства за лежащо болни жени
19 February 2018 - Новини

Благотворителен концерт в подкрепа на лежащо болни жени организира Федерацията на жените, съобщи председателят на дамската неправителствена организация Любка Стоянова. Събитието е насрочено за 6 март от 18 часа в залата на Народно читалище „Развитие 1869“ /Стария театър/. На сцената ще излязат талантливи певци, инструменталисти и танцьори от различни школи и формации в Разград.

Продължава...
 
Избраха новите Царе на ракията в Разград
19 February 2018 - Новини

За петнадесета поредна година майсторите на домашни ракии в Разград проведоха конкурса с дегустация на производството си от реколта 2017.

И тази година надпреварата имаше едно основно отличително качество – абсолютно всички ракии /8 гроздови и 8 сливови/ бяха невероятно качествени, но просто нямаше как всички участници да бъдат обявени за победители, тъй че призовите места в двете категории - „Гроздова“ и „Сливова“, бяха присъдени на най-добрите измежду отличниците.

Продължава...
 
64 души пиха и се веселиха на конкурс за домашни вина в Кубрат
19 February 2018 - Новини

За порена година лозари, винари и ценители на хубавото вино от община Кубрат се събраха в стола на Домашния социален патронаж в града да отбележат хубавия народен празник Трифон Зарезан. Началото бе поставено преди повече от 36 години от група приятели, които в домашна обстановка дегустираха и оценяваха своите домашни вина. Впоследствие проявата стана общинска.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 23939
Advertisement