shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 17.04.2015 г.
ekip7-small-2015-4-17.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Пак пари на вятъра за закърпване на дупки с чакъл
17 April 2015 - Новини

Втора безсмислена акция по запълване на огромните дупки зад Сините блокове на пазара в Разград започна вчера сутринта. За въпросните кратери сме писали неведнъж в нашия вестник, но интересното е, че те бяха запълнени само преди две седмици с малко чакъл. До тук добре, само че след няколко дъждовни дни материалът се изми и дупките отново зейнаха.

Продължава...
 
Общината поиска 6.76 лева от Кауза Разград, за да й даде информация за сечта в центъра
17 April 2015 - Новини

„Гражданско сдружение Кауза Разград“ поиска справка от общината за изсичането на дърветата в центъра на града, оказа се обаче, че това е служебна информация по Закона за достъп до обществената информация и за предоставянето й трябва да се плати.

Сумата, срещу която членовете на организацията ще имат удоволствието да получат отговорите на въпросите, които на практика целият град си задава, е 6.76 лева.

Продължава...
 
Шофьорска наглост цари под носа на няколко институции в Разград
17 April 2015 - Новини

Безпрецедентна шофьорска наглост цари и то около сградата, в която се помещават няколко институции в Разград – Административен съд, Окръжна и Районна прокуратура, Областна служба „Изпълнение на наказанията“ и подчинените й сектори „Арести“ и „Пробация“. За това алармираха възмутени читатели на вестника. Изпратиха ни и снимки, документирали случващото се по тротоарите и градинките в района.

Продължава...
 
Строител повреди ценни монети докато проверява от какъв метал са
17 April 2015 - Новини

Невеж строител от разградското село Липник съсипа няколко ценни монети в стремежа си да установи от какъв метал са направени.

45-годишният Юмер Ахмед се цанил да ремонтира стар покрив в исперихското село Бърдоква. След като започнал да сваля керемидите на кирпичената къща, нашенецът се натъкнал на няколко старинни монети, прилежно увити в кърпа.

Продължава...
 
Танцов ансамбъл „Лудогорче“ заминава на международен фестивал в Истанбул
17 April 2015 - Новини

В събота игралците от Детския танцов ансамбъл „Лудогорче“ към Капанския ансамбъл – Разград, заминават за участие в международния фестивал в община Пендик в азиатската част на мегаполиса Истанбул. Фестивалът е част от програмата за Деня на детето, който в южната ни съседка е на 23 април.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 16434
 
Харесва ли ви начинът, по който се прави ремонтът на Разград?