shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 24.10.2014 г.
ekip7-small-2014-10-24.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Проектите в Лудогорието се реализират успешно
24 October 2014 - Новини

Всичките 16 проекта в Разградска област, които са спечелени и финансирани по Публичната инвестиционна програма „Растеж и устойчиво развитие на регионите“ се реализират, а някои от тях, като в община Лозница, са напълно приключили, съобщи вчера зам.-областият управител Иван Борисов. Той уточни, че регионът ни е един от малкото, където не е спрян нито един проект на фона на около 22% в национален мащаб.

Продължава...
 
5 000 лева са събрани за пострадалите от наводненията в страната
24 October 2014 - Новини

Близо 5 000 лева са събраните средства чрез фондонабирателните кампании в помощ на пострадалите от наводненията в страната. Това съобщи директорът на областната структура на Българския червен кръст д-р Милена Кехайова.

По думите й, тази година ще се запомни с екстремното време, стихийните бедствия и големите наводнения. По тази причина местната червенокръстка организация непрекъснато провеждаше кампании за събиране на средства.

Продължава...
 
Общинският съвет в Цар Калоян ще назначи временен кмет
24 October 2014 - Новини

На заседанието си в понеделник общинският съвет в Цар Калоян ще вземе решение кой да изпълнява временно длъжността кмет на общината. Както е известно досегашният титуляр Ахмед Ахмедов е избран за народен представител. Неговите правомощия бяха предсрочно прекратени с решение на Общинската избирателна комисия от 17 октомври.

Продължава...
 
За втори път оправдаха ДПС активисти по дело за измами с европари
24 October 2014 - Новини

Хамза Чакър, Лютфи Дахилов и Сунай Джеферов за втори пореден път бяха признати за невинни от Районен съд-Разград по обвиненията за измами с европейски пари.

Оправдателната присъда беше прочетена от председателя на състава по делото Константин Косев късно във вторник.

Продължава...
 
Задържаха трима кубратчани с дрога
24 October 2014 - Новини

Трима кубратчани бяха задържани за притежание и употреба на наркотици при полицейска проверка в сряда следобед. Мерцедесът, с който мъжете пътували, бил спрян за пътен контрол от униформите около 16.30 часа.

Странното поведение на 30-годишния шофьор Ивайло Г. и спътниците му Гюнчер А. /30 г/ и Стоян С. /20 г/ усъмнило полицаите. Последвалата проба на водача с дрегер за наркотични вещeства „Drug Check“ установила, че той е седнал зад волана след употреба на дрога.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 15338
 
Участвахте ли в търговията с вота?