shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 22.12.2014 г.
ekip7-small-2014-12-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разградски деца се изявиха на благотворителен спектакъл
22 December 2014 - Новини

С песни, танци и слово над 120 деца потопиха разградчани в магията на Коледа в петък вечерта на благотворителен спектакъл. Събитието бе организирано от Сдружение „Бъдеще за България“ с председател Златка Пенчева и Общински културен център. Пълната зала бурно аплодира всички участници - танцьорите от ЦДГ „Зорница” с ръководител Катя Портянова, ЦДГ „Славейче” с хореограф Катя Портянова , ТФ „Сладури” с ръководител Катя Портянова;

Продължава...
 
Благотворителна кампания в ОУ „Васил Априлов” в Исперих
22 December 2014 - Новини

Преди време ученици от Исперих бяха на екскурзия в Сопот. Влязоха в къщата на Вазов, постояха под старата лоза, където вечеря семейството на чорбаджи Марко в безсмъртния роман на Вазов „Под игото”. Прекрачиха прага на Девическото училище и си представиха как народът влиза за годишния изпит. Седнаха на старите чинове, писаха върху пясъка като своите предци, а от стената ги гледаха братята Кирил и Методий.

Продължава...
 
Дядо Коледа отиде и до клиентите на Центъра за обществена подкрепа
22 December 2014 - Новини

С много настроение, изненади, игри, веселие и почерпка премина празникът на клиентите на Центъра за обществена подкрепа към Сдружение „ЖАНЕТА“ в Разград. Всички деца получиха подаръци от Дядо Коледа, танцуваха и се забавляваха, сдобивайки се с нови приятелства и положителни емоции.

Продължава...
 
Белобрадият старец посети център „Емилиян“
22 December 2014 - Новини

Белобрадият старец посети Центъра за социална интеграция и рехабилитация „Емилиян“ в Разград и зарадва децата с огромни подаръци и торби с лакомства.

От своя страна малчуганите представиха пред Дядо Коледа празнични песни и танци, които са научили с помощта на специалистите от социалното заведение.

Продължава...
 
Дигитализираха писмената памет на Исперих
22 December 2014 - Новини

В Централната общинска библиотека „Петя Йорданова“ в Исперих се проведе форум за представяне на резултатите от проекта „Свидетелства от миналото – мост към настоящето“. Проектът за дигитализиране на писмената памет за територията на МИГ-Исперих се реализира от СНЦ „Хелис“, Централна общинска библиотека „Петя Йорданова“ и Историческия музей в града по Програма за развитие на селските райони 2007-2013 г., Стратегия за местно развитие на Местна инициативна група МИГ-Исперих по Мярка 7.1. „Напред към наследството – територията на Исперих ни обединява“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 15741
 
Какво чудо искате да се случи по Коледа?