shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 22.10.2014 г.
ekip7-small-2014-10-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpgНачало
88-годишен моторист бере душа след катастрофа
20 October 2014 - Новини

88-годишен моторист е с опасност за живота в разградската болница, след като пострада тежко при катастрофа в петък около 14.10 часа.

Инцидентът стана на кръстовището между Търговищко шосе и бул. „Априлско въстание“ в Разград при все още неизяснени обстоятелства.

Продължава...
 
Разградчани недоволстват срещу изсичането на кестени по бул. „България“
20 October 2014 - Новини

Двайсетина дни след старта на големия ремонт на централната част на Разград започна да се проявява и гражданско недоволство. То обаче не е насочено срещу очакваните неудобства, които причинява всеки ремонт, а срещу изсичането на кестени по бул. „България“. В края на миналата седмица бяха повалени половин дузина здрави и прави /на пръв поглед/ дървета.

Продължава...
 
230 кила глиган гръмна дружинката в Сейдол
20 October 2014 - Оживление

Още един глиган падна тия дни в жертва на лудогорските авджии. След подвизите на дружинките в Пороище и Дянково, впечатляваща слука беляза втория ловен излет и на мъжете от ЛРД-Сейдол с председател Иван Илиев.

Ловувайки в района си, с точен мерник и само с един изстрел Димитър Станчев от дружинка закова на място огромен глиган. Екземплярът е с тегло 230 килограма и е бил майсторски отстрелян от раз, макар и в движение.

Продължава...
 
Шерафет АХМЕД: Разградска фирма примамва хора за чужбина с лъжливи условия
20 October 2014 - Новини

„Вързахме се нелепо на обявата за работа в Братислава, обявена от фирмата „Лингвистика – Интерконсултейшънс“ ЕООД. В нея беше посочено, че не се заплащат никакви такси и транспортът е безплатен. На място обаче управителят Цветалин Чакъров ни каза, че трябва да си платим регистрацията, каквато вече имаме, и сами да си поемем пътуването“. Това разказа 57-годишният Шерафет Ахмед от кубратското село Задруга.

Продължава...
 
Разпитаха половината свидетели по данъчното дело срещу Владимир Бонев
20 October 2014 - Новини

Близо половината от свидетелите, призовани по данъчното дело срещу бившия собственик на разградската строителна фирма „Вива инженеринг“ ЕООД, бяха разпитани в петък на първото редовно заседание в Окръжен съд.

Срещу 41-годишния Владимир Бонев е повдигнато обвинение за това, че от 5 януари 2007 до 13 юни 2008 година като собственик и управител на дружеството, в условията на продължавано престъпление, е избегнал установяването и плащането на данъчни задължения в особено големи размери.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 15304
 
Участвахте ли в търговията с вота?