shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 29.07.2016 г.
ekip7-small-2016-7-29.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Германски иглолистни дървета украсиха района около новата спортна зала в Кубрат
29 July 2016 - Новини

След като преди месец премиерът Бойко Борисов откри новата многофункционална спортна зала в Кубрат, вече започна и благоустрояването на района около нея. Това стана с много подходящо дарение от бившия жител на града Халил Елмазов, който от известно време живее в Германия.

Продължава...
 
Съдът отмени незаконна такса в община Кубрат
29 July 2016 - Новини

Незаконен текст от Наредба №11 за определянето и администрирането на местни такси и цени на територията на община Кубрат беше отменен с решение на Административен съд-Разград.

Производството е било образувано по протест на Окръжната прокуратура с довода, че въведената през 2012 година разпоредба е незаконосъобразна, тъй като е приета в противоречие с материални закони от по-висока степен – Закона да опазване на земеделските земи, Правилника за приложението му и Закона за местните данъци и такси.

Продължава...
 
ТИР блъсна кола до жп прелез и се преобърна
29 July 2016 - Новини

ТИР, натоварен с 20 палета с плочки от завода за фаянс в Исперих, блъсна кола и се преобърна в канавката до жп прелеза преди Ясеновец. По чудо катастрофата се размина без пострадали.

Зрелищният инцидент стана около 16.00 часа вчера и събра на мястото екипи на полицията, Областно пътно управление, Областния отдел „Автомобилна администрация“ и „Железопътна инфраструктура“.

Продължава...
 
Дечица преминаха обучение „Приятели с водата“
29 July 2016 - Новини

Деца с увреждания от общините Разград и Цар Калоян преминаха обучение „Приятели с водата“, организирано от Областния съвет на Българския червен кръст.

„Тази година идеята е да съчетаем полезното с приятното – децата да получат начални знания и умения за безопасно поведение около водните басейни и във водата“, заяви секретарят на червенокръстката организация д-р Милена Кехайова.

Продължава...
 
Работна среща, свързана с новия Закон за образованието
29 July 2016 - Новини

Вчера в Областната администрация в Разград се състоя работна среща във връзка с прилагането и сроковете за изпълнение на разпоредбите на Закона за предучилищното и училищното образование, които влизат в сила от първи 1 август. Срещата, която бе водена от зам.-областния управител Виолета Тодорова, бе по инициатива на Регионалния инспекторат по образованието.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 19743
Advertisement