shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 23.04.2014 г.
ekip7-small-2014-4-23.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Русенският митрополит Наум отслужи литургия в Разград
23 April 2014 - Новини

Новият Русенският митрополит Наум дойде за пръв път в Разград и отслужи Божествена света литургия в храм „Свети Николай Чудотворец“.

В службата на втория ден от Великден участваха дванадесет свещеници от Разградската духовна околия. В края на богослужението владиката припомни на присъстващите в храма, че първата дума на възкръсналия Спасител към учениците му е била „Радвайте се“.

Продължава...
 
Боже, сами ще се унищожим, боже!
23 April 2014 - Искам думата

Имитации на персийски килими в разнообразни шарки, китайски стенен часовник, безвкусни пластмасови вази, изкуствени бръшляни и цветя – всякакъв сорт, и яйца от стиропор за великденска декорация. Това не е стока в китайски магазин „Всичко по един лев“, а българска църква в един от разградските общински градове – Завет.

Продължава...
 
Разградско училище си направи „зелена“ класна стая
23 April 2014 - Новини

„Зелена“ класна стая функционира в ОУ „Иван С.Тургенев“ в Разград. Изградена е по проект, класиран в Националния конкурс „Природата – извор на живот“ на МОСВ по Национална кампания „ За чиста околна среда“.

Чрез създаването на „зелена“ зона с оформени кътове за обучение, занимания и отдих младите хора са ангажирани поддържат и опазват тези площи. В кабинета на открито в естествена среда се провеждат часове по природни науки и екология.

Продължава...
 
Ученици мериха познания за храните в състезание
23 April 2014 - Новини

Състезанието „Потребителската кошница на моето семейство“ се проведе в СОУ „Христо Ботев“ в Разград. Изданието е по повод Световния ден на земята, а негови организатори са училищният екоклуб и преподавателски екип.

В надпреварата се включиха млади хора от шести и седми клас, разпределени в пет отбора.

Продължава...
 
ЦНСТ отпразнува четвъртия си рожден ден
23 April 2014 - Новини

Четвъртия си рожден ден отбеляза вчера Центърът за настаняване от семеен тип в Разград. Директорът на социалното заведение Клавдия Георгиева приветства гостите и благодари на всички, които помагат за интеграцията на децата и развиват техните умения.

Тя припомни древното вярване за „стопан“ - духа на новия дом, който трябва да се очисти.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 14132
 
В коя болница ходите, ако се нуждаете от лекарска помощ?