shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.09.2016 г.
ekip7-small-2016-9-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
С клип на катастрофи полицията в Разград ще бори пътната война
21 September 2016 - Новини

С клип, озаглавен „Войната на пътя“ Областната дирекция на МВР-Разград ще подсили борбата си срещу влошената пътнотранспортна обстановката и зачестилите тежки катастрофи.

Това съобщи на пресконференция в навечерието на днешния първи Европейски ден без загинали на пътя комисар Божидар Божков.

Продължава...
 
Седем пианисти ще участват в конкурса „Димитър Ненов“
21 September 2016 - Новини

Седем изпълнители са подали документи за участие в Международния конкурс за млади пианисти „Димитър Ненов“, който ще се проведе от 10 до 12 октомври в Разград. Това съобщи диригентът на Разградската филхармония – маестро Красен Иванов.

Продължава...
 
Съкратени са двама учители от Междуучилищния център
21 September 2016 - Новини

Преобразуването на Междуучилищния център за трудово-политехническо обучение /МУЦ ТПО/ в Разград предизвика институционален хаос. Няколко дни след старта на новата учебна година извънучилищно звено, което разполага с база за над половин милион лева, стоеше празно, заради промените, произтичащи от новия Закон за предучилищното и училищното образование.

Продължава...
 
„Пожар“ в новата спортна зала на Завет гасиха в петък
21 September 2016 - Новини

Пожар в новата спортна зала в Завет гасиха наужким в петък огнеборци от местния участък и членове на доброволното формирование в града.

Съвместното занятие бе част от програмата, посветена на Седмицата на пожарната безопасност.

Да наблюдават учението в Завет пристигнаха директорът на РД ПБЗН-Разград главен инспектор Емилиян Станев, началникът на сектор „Превантивна и контролна дейност” в дирекцията Михаил Генчев, шефът на Районната служба в Кубрат Станчо Станчев и заместникът му Ивайло Иванов.

Продължава...
 
Ангел Ангелов е жертва не на общината, а на своето незнание
21 September 2016 - Искам думата

Уважаема редакция, уважаема г-жо Кюлюмова, Във връзка с Вашата статия във вестник „Екип 7“, брой №102 от 9 септември тази година със заглавие „Втори исперихчанин ще трябва да доказва в съда, че е собственик на имота си“, искам отново да чуете моето мнение:

Разработване на един ПУП /подробен устройствен план/ на дадено населено място става на базата на изготвен Кадастрален план, като в последния се заснемат не само изградените съществуващи строежи, но и съществуващите имотни граници. Тези граници се отразяват от специалистите проектанти, а не от служители от Техническата служба на общинската администрация.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 20097
Advertisement