shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 21.08.2019 г.
ekip7-small-2019-8-21.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Започна ремонтът на част от пътя Разград – Кубрат
21 August 2019 - Новини

Най-сетне вчера, след дългогодишно късане на нерви, след стотици потрошени автомобили и периодично избухващи през последните години граждански протести, вчера започна ремонт на част от пътя Разград - Кубрат.

Участъкът, на който ще бъде извършен превантивен ремонт, е с дължина 9 километра и 20 метра, започва от изхода на село Топчии, преминава през Каменово и стига до гористата местност преди общинския център Кубрат.

Продължава...
 
РИОСВ – Русе нареди по-строг контрол върху торенето
21 August 2019 - Новини

Областната дирекция „Земеделие“ и Областната дирекция по безопасност на храните в Разград да упражняват по-строг контрол върху земеделските кооперации да се спазват добрите земеделски практики при торенето за да не се допуска разпространението на неприятни миризми. Това препоръчва с писма до горните институции РИОСВ – Русе по повод получена от Община Разград информация, че е започнало третиране с птича тор на земеделските земи, източно от града.

Продължава...
 
Шефът на „Топлофикация“ прикани клиентите да си погасят навреме задълженията
21 August 2019 - Институции

„За разлика от софийските колеги, при нас изравнителните сметки за изминалия отоплителен сезон бяха готови още преди три седмици и клиентите отдавна имат възможност да си доплащат“, заяви за „Екип 7“ изпълнителният директор на „Топлофикация Разград“ ЕАД Михаил Ковачев. Той уточни, че, разбира се, първи на касите са дошли абонатите, които са надплатили и имат да получават суми, които при желание могат да се приспадат в следващия сезон.

Продължава...
 
Група „Романтика“ от Завет взе участие във фолклорния събор „Един ден в Дунавския край“
21 August 2019 - Оживление

Вокалната група за стари градски песни „Романтика“ от град Завет се включи във фолклорния празник „Един ден в Дунавския край“, който се проведе за 11-ти път в крайдунавския град Тутракан. Представителите от областта ни с музикални и художествени ръководители Йордан Иванов и Митко Кръстев грабнаха сърцата на присъстващите с „Песен за България“ в изпълнение на Тодор Христов.

Продължава...
 
Разградски художници - тъст и зет, с обща изложба в Бургас
21 August 2019 - Култура

Тъст и зет – известни разградски художници подредиха обща изложба в галерия „Бургас“. Тодор Тодоров и Теодор Даскалов приеха поканата на собственика на галерията Руси Куртлаков да покажат творбите си в морския град. Тодор Тодоров, който гостува за втори път в Бургас, се представя с живопис на морска тематика и определено провокира ценителите, тъй като картините му са много различни от познатите натюрморти, които авторите от Черноморието рисуват. Неговият зет Теодор Даскалов показва малка пластика и това е неговата първа изява в Бургас.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 28405
Advertisement