shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 14.06.2019 г.
ekip7-small-2019-6-14.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Руски дипломат представи новата си книга за живота и делото на граф Игнатиев
14 June 2019 - Култура

В сряда по обед в ХГ „Проф. Илия Петров“ в Разград се събраха съмишленици и приятели на Русия, почитатели и любители на историята. Пред препълнената зала руският дипломат Анатолий Викторович Щелкунов представи новата си книга „Дипломат России“, посветена на живота и делото на граф Игнатиев. Издател на „Дипломат России“ е Фондация „Устойчиво развитие за България“.

Продължава...
 
В Математическата честваха Световния ден на пикника
14 June 2019 - Оживление

В ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ - Разград честваха Световния ден на пикника. Празникът е на 18 юни, но за да имат възможност в отбелязването му да се включат и най-малките ученици в гимназията – от пети и шести клас – бе честван вчера. Организатори бяха Ученическият превантивен клуб в училището и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Разград.

Продължава...
 
Някогашна улица в Исперих се превърна в сметище
14 June 2019 - Новини

Между бившето хандбално игрище и „Зърнени храни“ в Исперих има една улица, която някога беше позната като „Първата“. Сега хората казват, че е улица „Необитаема“. По нея вече няма движение, нито на превозни средства, нито на пешеходци.

Продължава...
 
Най-добрият художник на картини върху кафе е от Разград
14 June 2019 - Оживление

Първо официално признание за таланта и професионализма си получи разградският барист Кристиян Кръстев.

През уикенда 27-годишният барман, познат с рисунките си върху топли напитки, за първи път взе участие в състезание за хора от своя бранш.

Надпреварата „Latte Art“ се проведе в рамките на Sofia Coffee Festival 2019, домакин на който бе столичният международен изложбен Интер Експо Център.

Продължава...
 
Шахматът връчи купите си на президента на клуба Димитър Папазов
14 June 2019 - Спорт

Треньорът на шахклуб „Абритус“ Росен Русев, мениджърът Иво Владимиров и водещият разградски състезател гросмайстор Ивайло Енчев връчиха на президента на клуба Димитър Папазов спечелените през май отличия.

Както вече писахме, на проведеното миналия месец държавно отборно първенство за мъже отборът на Разград за шести пореден път взе титлата по класически шах.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 27849
Advertisement