shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 01.09.2014 г.
ekip7-small-2014-9-1.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpgНачало
7 партии се записаха за кандидат-депутатската битка в Разград
01 September 2014 - Политика

До редакционното приключване на броя вчера 7 политически сили внесоха документите си за регистрация в Районната избирателна комисия /РИК/ – Разград. Вече съобщихме за първата регистрация – на ДПС. На следващия ден, петък, през комисията минаха последователно представители на три структури. Първо бе АБВ, чията седемчленна листа се води от бизнесмена от Кубрат Пламен Томов. След това листа представи и Български национален съюз „Нова демокрация“, начело на която е също предприемач - Антон Пеев от Разград.

Продължава...
 
Американчето с разградски корен Стоил Аврамов е световен вицешампион
01 September 2014 - Новини

Внукът на известния разградски зъболекар д-р Стоил Аврамов – Стоил Аврамов-младши, стана световен вицешампион като състезател на САЩ на проведеното от 22 до 30 август край град Каспичан Световно първенство по ракетомоделизъм. В него участваха майстори на безмоторните самоуправляеми малки самолетни модели, които се издигат на височина с ракети.

Продължава...
 
Изгоря „BMW“ пред Изчислителния
01 September 2014 - Новини

Вчера следобед старичък автомобил „BMW“ се подпали в движение и горя на улица „Бели Лом“, пред Изчислителния център в Разград.

В 14.30 колата спря насред улицата, след като шофьорът забеляза излизащия под капака слаб пушек.

Продължава...
 
Младежите от БЧК помагаха на деца от център за настаняване
01 September 2014 - Новини

В началото на тази година екип от седем доброволци на разградската младежка червенокръстка организация спечели проект „Наръчник на младия пътешественик” с целева група децата от Център за настаняване от семеен тип - Разград.

В продължение на пет месеца - април-август, младите червенокръстци работиха върху подобряването на социалното включване на децата от ЦНСТ в Разград и стимулирането за опознаването на чужди култури, обичаи и традиции.

Продължава...
 
Светлозар ЙОРДАНОВ: С „тормоз“ над чиновниците може да се докарат европари за велоалеи
01 September 2014 - Оживление

Преди няколко броя публикувахме една новина с дъх на адреналин – как трима души от региона – Светлозар Йорданов от Кубрат и Христо Георгиев и Валентин Василев от Разград - са изкачили старопланинския връх Ботев /2376 м/ с велосипеди. Днес Ви предлагаме разказа на кубратчанина, който разказва не само за приключението, но и за участието си в граждански протести, довели до нещо много полезно – пари от европейски фондове за строителство на велоалеи.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 14982
 
Кой да управлява България след изборите?