shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 22.06.2018 г.
ekip7-small-2018-6-22.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Открита 30 тона липа в база на билкозаготвител в Кубрат
22 June 2018 - Новини

Огромно количество цвят и листа от липа бяха открити на регистрирана площадка на билкозаготвител в Кубрат. Проверката е извършена от екипи на Регионалната инспекция по околната среда и водите заради постъпили множество сигнали, включително и от държавни институции, за нерегламентирано добиване на големи количества липов цвят и унищожаване на дървесни видове.

Продължава...
 
Половинвековен юбилей чества Професионалната гимназия в Кубрат
22 June 2018 - Новини

Отбелязаха тържествено 50 години от създаването на Професионалната гимназия в Кубрат.

На празника присъстваха заместник-кметът Орхан Мехмед, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ към общината Стефан Калинов, началникът на отдел „ПКТУО“ Здравко Вутов, бивши директори и учители от гимназията, представители на училища и фирми от общината и Разград, ученици, учители, граждани.

Продължава...
 
Жена счупи ръката на мъжа си при семеен скандал
22 June 2018 - Новини

60-годишен мъж се озова в Спешния център на МБАЛ „Св. Иван Рилски“, след като пострада при семеен скандал.

Драмата се разиграла около 20.00 часа във вторник в къщата в Пороище, в която Й.Й. живее с 54-годишната си съпруга М.Й. Двамата се скарали, при което жена му взела лозарската ножица и му нанесла удар по дясната ръка.

Продължава...
 
Деца от Разград и Исперих обраха наградите от национален фестивал
22 June 2018 - Новини

Децата от Разград и Исперих обраха отличията на зоналния етап на Националния фестивал за руска поезия, песен и танц „Пусть всегда будет солнце“, който се проведе в Шумен.

Във форума се изявиха 12 индивидуални изпълнители и състави, 11 от които заеха призови места в отделните конкурсни и възрастови категории.

Продължава...
 
79 места за бъдещи инженери предлага Филиал-Разград
22 June 2018 - Новини

До 28 юни кандидат-студентите могат да подават документи за прием в инженерните специалности на Филиал-Разград на Русенския университет „Ангел Кънчев“, съобщи директорът на местната Алма матер доц. д.н Станка Дамянова. До края на следващата седмица дипломираните ученици следва да заявят желанието си да се обучават професионалните направления „Биотехнологии“, „Технология на храните“ и „Химични технологии“.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 24936
Advertisement