shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.10.2017 г.
ekip7-small-2017-10-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Атанас Дончев предаде щафетата на новия началник на РУО Ангел Петков
18 October 2017 - Новини

 

 

Ангел Петков официално встъпи в длъжност като началник на Регионалното управление на образованието в Разград. Новият шеф получи заповедта си за назначаване от областния управител Гюнай Хюсмен, който го представи официално пред двадесетте служители в държавната институция.

 

Продължава...
 
Децата от „Хорце“ с две награди от фестивала „Мисионис пее и танцува“
18 October 2017 - Новини

 

Танцьорите от ДТШ „Хорце“ към Центъра за работа с деца се завърнаха с две награди от второто издание на Детско-юношески фолклорен фестивал „Мисионис пее и танцува“ в Търговище.

В надпреварата се включиха над 450 участници от цялата страна, които се състезаваха в категориите – „Вокални групи, хорове, камерни формации и групи за автентични песни“, „Индивидуални изпълнители“ и „Детско-юношески танцови състави“.

Продължава...
 
Деца от деветте ученически превантивни клуба участваха в пътуващ семинар
18 October 2017 - Новини

 

 

37 членове и ръководители на сформираните училищни превантивни клубове в 9 училища в община Разград участваха в пътуващ семинар, който премина през София и Габрово. Целта бе обмяна на опит, повишаване на информираността и мотивацията на учениците-лидери на превантивни кубове, изграждане на умения за работа с връстници и в екип. Семинарът се организира от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните /МКБППМН/ и на Общинския съвет за наркотични вещества в /ОбСНВ/.

 

Продължава...
 
Разградски ученици посетиха Военния университет във Велико Търново
18 October 2017 - Новини

 

 

Във връзка със задължителната военна подготовка, ученици от деветите и десетите класове на ПГТС „Христо Смирненски“ в Разград посетиха Националния военен университет „Васил Левски“ във Велико Търново.

Младите хора разгледаха изложеното въоръжение и техниката на Строевия плац и наблюдаваха генерална репетиция на тържествения ритуал по полагане на клетва от курсантите и първокурсниците на Военния университет.

 

Продължава...
 
Започнаха проверки на язовирите в област Разград
18 October 2017 - Новини

 

 

Назначена със заповед на областния управител Гюнай Хюсмен междуведомствена комисия за обследвания на техническото и експлоатационното състояние на язовирните стени започна работата си от община Исперих.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 22979
Advertisement