shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.07.2019 г.
ekip7-small-2019-7-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_zop.jpg
 
Начало
Областният управител подари таблет на младеж, преборил тежка болест
16 July 2019 - Новини

Областният управител Гюнай Хюсмен подари таблет на 18-годишен младеж, преборил тежко заболяване.

Ерай Невзетов Аптулов е диагностициран с тумор на малкия мозък, през януари е претърпял операция, оттогава постепенно се възстановява. Преди хирургическата интервенция майка му Юмгюл Мехмедова се срещна с областния управител, който ѝ даде кураж, увери я, че всичко ще е наред с момчето и пое ангажимент, когато Ерай се възстанови, да му подари таблет.

Продължава...
 
Районно мюфтийство се включи в дарителска кампания
16 July 2019 - Новини

И Районно мюфтийство - Разград се включва в националната дарителска кампания, организирана от Главно мюфтийство - София по повод предстоящия Курбан байрам на 12 август. Инициативата е под наслов „Да споделим курбана си – 2019“ и по време на нея всеки, който желае да даде курбана си, чрез упълномощаване на Мюсюлманското изповедание, може да направи това в Районното мюфтийство.

Продължава...
 
В понеделник откриват Панаира на киселото мляко
16 July 2019 - Новини

Вчера директорът на общинска дирекция „Култура, спорт, туризъм“ Виолета Антонова представи програмата за тазгодишния Панаир на киселото мляко и Фестивал на народните традиции и художествени занаяти, който ще се проведе в Разград на 22, 23 и 24 юли.

Участие в него през тази година ще вземат състави от Канарски острови, Русия, Китай, Грузия, Чили, ДТШ „Хорце“ и Танцов клуб „Абритус“.

Продължава...
 
Певици от Центъра за работа с деца – с престижни награди от Национален конкурс
16 July 2019 - Новини

С престижни награди се завърнаха две млади певици от Класа по поп пеене към Центъра за работа с деца. Андреа Начева спечели Гран при в пета възрастова група, а Мария Стефанова с втора награда в трета възрастова група от V Национален конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Песенна палитра“ в Карлово.

Продължава...
 
Започнаха разкопките на Абритус
16 July 2019 - Новини

В понеделник стартираха археологическите проучвания на територията на късноантичния град Абритус. Тази година разкопките са до кулата на южната крепостна стена, където през 2014 година са открити няколко археологичeски структури сред които зид на масивна сграда.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 28138
Advertisement