shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 03.07.2015 г.
ekip7-small-2015-7-3.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
razgrad.png
Начало
Трима студенти започнаха стаж в Областната администрация
03 July 2015 - Новини

Трима студенти започнаха едномесечен стаж в Областната администрация в Разград по Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация.

Павлина Неделчева ще стажува в направление „Икономика“, а Петър Цонев и Димитър Ганчев ще придобият опит в областта на администрацията и управлението.

Продължава...
 
Петко Антонов с участие в Международен художествен пленер
03 July 2015 - Новини

Разградският художник Петко Антонов се завърна от Международния художествен пленер „Русалка”, който се проведе в едноименното ваканционно селище край Каварна.

Той участва в юбилейното петнадесето издание на форума по покана на Мария Банева, председател на Международния център по изкуствата „Русалка”.

Продължава...
 
Деца почистиха сами боклуците около градината си
03 July 2015 - Новини

Скандирайки „Искаме да ни е чисто!“ вчера деца от ЦДГ „Зорница“ излязоха сами да съберат отпадъците от зелените площи около градината си. Лозунгът си носеха, изписан на два постера.

Три чувала с боклуци събраха за 10 минути 35-те мъника от групите „Плодчета“ и „Шарени балони“. В инициативата им помогнаха разбира се учителките им Ана Станчева и Маргарита Христова и дежурните жени от екипите им.

Продължава...
 
Красимира КУБАРЕЛОВА, писателка: Как да не харесаш Разград - град с хора с възрожденски дух?
03 July 2015 - Интервю

Г-жо Кубарелова, романите Ви се четат от много потребители на библиотеката. Мислили ли сте, че ще станат едни от най-четените романи от български автори в днешно време?

Много добра хрумка на организаторите на срещата беше да донесат книги от библиотеката, това е нещо, което не се забравя. Мед ми капна на сърцето, като видях през колко ръце са минали книгите ми, колко хора са ги прочели, с какво уважение и любов.

Продължава...
 
Алоджия получавал пари от три континента, даже и от Китай
03 July 2015 - Новини

Двама алоджии от Ясеновец се изправиха в сряда пред Окръжен съд-Разград и бяха осъдени по съкратената процедура за укриване на данъци.

Срещу 34-годишния Гюнай Ахмед беше повдигнато обвинение за това, че в периода от 1 януари 2008 до 30 април 2010 година в условията на продължавано престъпление е избегнал установяването и плащането на налози в особено големи размери – 20 237.60 лева.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 17026
 
Кое е събитието на месец май в Разградско?