shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.10.2016 г.
ekip7-small-2016-10-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Защо не работи Часовниковата кула? Въпрос на пари ли е, на организация, на желание?...
24 October 2016 - Искам думата

Не вярвах, че ще седна да пиша тези редове, защото донякъде ми е било безразлично, но от друга страна в последно време взех сериозно да се замислям - какво всъщност стана с часовниковата кула в Разград?

Някой чувал ли е, забелязал ли е, направило ли му е впечатление, че тя не работи. Може би вече втори месец. Ни вопъл, ни стон, ни звук, ни камбанен удар, ни показване на час.

Продължава...
 
36 живописни платна представи художникът Ради Неделчев
24 October 2016 - Новини

„Продължавам да защитавам и да търся светлината, за да я отразявам в картините си“, това каза известният художник Ради Неделчев при откриването на самостоятелната му изложба в Художествената галерия „Проф. Илия Петров“ в Разград. Експозицията, подредена в културната институция, представя 36 живописни творби на автора, създадени в стила на наивизма.

Продължава...
 
Внимавайте! Безплатният паркинг зад пощата в Разград не е безплатен!
24 October 2016 - Искам думата

Уважаема редакция, пиша Ви, за да алармирам читателите за това, че безплатният паркинг зад пощата в Разград всъщност не е безплатен.

В петък, както винаги, синът ми беше на училище. По принцип часовете му са до 11.15 ч., но този път ми се обади, че са ги разпуснали по-рано и така в 11.05 ч. бях пред училището, за да го прибера.

Продължава...
 
Още две пенсионерки станаха жертви на телефонни измамници
24 October 2016 - Новини

Ден след като ловки мошеници успяха да измъкнат от трима възрастни разградчани близо 15 000 лева, още две пенсионерки станаха жертви на телефонни измами.

Около 13.00 часа в четвъртък 83-годишната Б.М. получила обаждане от мним „полицейски служител“, който я убедил, че ръководи операция по залавяне на телефонни измамници.

Продължава...
 
Съдът отхвърли иска на „Кушлев“ срещу Гюлвер Хасан
24 October 2016 - Новини

Окръжният съд в Разград отхвърли като неоснователен иска на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, известна като „Кушлев“, срещу общинския съветник от ГЕРБ Гюлвер Хасан, съпругата му Невин Рамадан и фирмата им „Руж Дил“ ЕООД - Ясеновец.

Производството беше образувано по повод на наказателно дело от типа „алоджийски“, по което госпожа Рамадан е била осъдена.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 20340
Advertisement