shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 18.02.2019 г.
ekip7-small-2019-2-18.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_2019_170x236.png
 
Начало
От днес се плащат на местните данъци и такси
18 February 2019 - Новини

Днес в Община Разград стартира кампанията за плащане на дължимия данък върху недвижимите имоти, таксата за битови отпадъци и данъка върху превозните средства, съобщиха от администрацията. В сравнение с предходната 2018 година има промяна само в последния налог, поради новата методика при изчисляването му, за което „Екип 7“ подробно писа.

Продължава...
 
Две номинации за наградата „За принос към развитието на социалните услуги“
18 February 2019 - Новини

В Общински съвет – Разград са депозирани две предложения на инициативни комитети за удостояване с почетния знак „За принос към развитието на социалните услуги в община Разград“.

Първата номинация е на Росен Аврамов – директор на Център за обществена подкрепа /ЦОП/ в Разград. В мотивите подробно са изложени заслугите му в социалната сфера. Една от тях, например, е, че е основоположник на приемната грижа като алтернативна грижа в община Разград.

Продължава...
 
С „лекция“ за Трифон Зарезан приключи посещението на студенти от Одрин
18 February 2019 - Новини

Със забавно междучасие в СУ „Христо Ботев“ - Разград, в което се запознаха с традициите за празниците Трифон Зарезан и Свети Валентин, приключи седемдневното посещение в областта на група от 25 студенти от Тракийския университет в Одрин, Турция. Домакин на визитата на младите участници в доброволчески проект бе областният управител Гюнай Хюсмен съвместно със Сдружение „Младежки форум 2001“ и Сдружение „Център за съзидателно правосъдие“.

Продължава...
 
Капанският ансамбъл весели народа и властта в Сунгурларе
18 February 2019 - Оживление

Капанският ансамбъл бе специален гост на Празника на лозаря и винаря и празника на Община Сунгурларе навръх Трифон Зарезан.

Артистите участваха в церемонията по коронясването на Царя на лозята в Музея на виното, където кметът на Сунгурларе инж. Веселин Панделиев награди първите трима в конкурса за най-добро вино с грамоти и бурета вино.

Продължава...
 
Съвместна инициатива между училищата и Комисията за борба срещу противообществени прояви
18 February 2019 - Новини

Родителите искат децата да получат добро възпитание в училище, учителите искат семейството да не абдикира от възпитанието. Но и родители, и учители са прекалено уморени, за да разберат какви са наистина проблемите на децата, за да ги възпитат да се справят с тях.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 26888
Advertisement