shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 27.02.2015 г.
ekip7-small-2015-2-27.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Ученици отбелязаха Деня за борба с тормоза
27 February 2015 - Новини

Ученици от Разградска област отбелязаха Международния ден за борба с тормоза, известен още като Деня на розовата фланелка.

Много млади хора подкрепиха инициативата, подета през 2007 година от двама канадски ученици в провинция Нова Скотия. Тогава две момчета се подигравали на един деветокласник, че носи розово поло.

Продължава...
 
Второкласничка с първо място от международен конкурс за Левски
27 February 2015 - Новини

Второкласничката Емилия Василева от СОУ „Св.св.Кирил и Методий“ в Самуил взе първо място на Третия международен конкурс за рисунки, посветени на Васил Левски. За графиката си Емилия, която е от село Голям извор, е наградена с грамота и медал.

Над 800 ученици са представили свои творби.

Продължава...
 
Двама мъже са в ареста след бой заради „бързи кредити“
27 February 2015 - Новини

Двама събирачи на взимания от типа „бързи кредити“ бяха арестувани по обед във вторник след сбиване с клиенти в Голям извор.

Според официалната информация от пресцентъра на полицията около 12.00 часа четирима мъже от Разград нанесли побой с юмруци и ритници на трима мъже от самуилското село. Случката се разиграла на кръстовището на улиците „Васил Левски” и „Еделвайс” в Голям извор. Поводът за хулиганската проява бил дължими пари по взет „бърз кредит”.

Продължава...
 
Обучават специалисти да помагат на жертвите на домашно насилие
27 February 2015 - Новини

Съдии, прокурори, съдебни служители, социални работници, полицаи и журналисти ще бъдат обучени в рамките на проекта „За силата на закона и гласа на жертвите на домашно насилие“. Той се реализира в рамките на десет месеца от Сдружение „Център на неправителствените организации в Разград“. Финансирането в размер на 45 480 лева се осигурява от Министерство на правосъдието.

Продължава...
 
Интерaктивни терминали ще помагат на безработни при търсене на работа
27 February 2015 - Новини

 

Информационна среща по проект „Модернизиране на системата за представяне на услуги” на Агенцията по заетостта се проведе вчера в Разград.

Информационната среща е част от мащабна разяснителна кампания, която има за цел да представи възможностите за гъвкаво информационно обслужване, тип „едно гише”, на всички хора, търсещи работа посредством електронни услуги, които предлага Агенцията по заетостта.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 16138
 
Програмата за безплатно саниране е: