shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 09.10.2015 г.
ekip7-small-2015-10-9.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Криза в управлението на Кубрат
07 October 2015 - Новини

В понеделник в Кубрат се проведе извънредно заседание на общинския съвет. Както вече съобщихме, то бе свикано във връзка с появили се съмнения към договорената без обявление обществена поръчка с предмет "Сметосъбиране, извозване и депониране на твърди битови отпадъци от територията на община Кубрат до Регионалното депо в Разград".

Продължава...
 
Стефан Лазаров беше превърнал в кочина жилището, от което го изведохме
07 October 2015 - Новини

Жилището, което предоставихме на Стефан Лазаров на ул. „Костур“ в Разград е последен компромис от наша страна. Настанихме го за срок от две години, когато изтекат, той ще трябва сам да си осигури подслон, защото не само че не полага грижа, а съсипва общинските имоти, в които живее. Това съобщи за „Екип 7“ заместник-кметът Ценка Таракчиева.

Продължава...
 
За седмица два пъти ни преасфалтираха улицата, кой плаща?
07 October 2015 - Новини

Само седмица след като улицата ни беше преасфалтирана, майсторите се върнаха и нарязаха чисто новата настилка. Това алармираха живеещите в блоковете до бившия „Амбалаж“ в Разград.

Става дума за участъка от ул. „Бели Лом“, до който водят перпендикулярните й ул. „Трапезица“ и улица „Тимок“. По думи на нашите читатели, преди броени дни той бил остърган, асфалтиран, оформени били дори и шахтите. И тъкмо когато хората решили, че ремонтът е приключил, той започнал отначало.

Продължава...
 
Трогателно завръщане на Маестро Чимширов на сцената и невероятен спектакъл на колегата му Радевски
07 October 2015 - Култура

Сцената за твореца е нещо като гарнизонния духов оркестър за пенсионирания гвардейски кон. Има си той яслата, има си зобта, ама като чуе да бие тъпанът на площада, мигом започва да марширува...

Разбира се, че само лаик и дилетант в музиката като мене може да слуша „Концерт за пиано и струнен оркестър във фа минор“ на Йохан Себастиян Бах и да си мисли, а после и да пише, подобни неуважителни работи.

Продължава...
 
Интересно като пред избори
07 October 2015 - Искам думата

Интересно е предизборното време. Както се казва, ако не беше толкова трагично, щеше да е истински смешно. Като се почне от обещанията на кандидат-кметовете ни за построяването на мост, нищо че няма река, та се стигне до ударите под кръста към опонента. Последното за мен е излишно, макар и по български, тъй като нашите кандидати за работа на „полза роду“ са все като в оня анекдот за двамата боксьори.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 17648
 
Ще има ли нов кмет Разград след изборите?