shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.08.2016 г.
ekip7-small-2016-8-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Пожари са унищожили 173 декара гори в пет области
26 August 2016 - Новини

15 пожара са бушували от началото на годината на територията на Северноцентралното предприятие /СЦДП/, стопанисващо държавните гори в пет области - Габрово, Велико Търново, Русе, Силистра и Разград. От тях само един е възникнал в Лудогорието, а щетите са на площ един декар.

Продължава...
 
Живеещи на ул. „Дондуков“ искат ремонт
26 August 2016 - Новини

Живеещи на ул. „Дондуков“ разградчани настояват да бъде направен ремонт на асфалтовата настилка пред домовете им.

Широката едва около три метра и дълга към 50 метра уличка над хотел „Cartoon“ действително е в окаяно състояние, установи проверка на „Екип 7“.

Продължава...
 
Оправиха чешмата в парка
26 August 2016 - Новини

В материала "Чешмата в парка - мащеха за жадните" в броя от 19 август алармирахме, че чешмата на централната алея в градския парк в Разград до отбивката за болницата е изключително неудобна за ползване. Тя така пръскаше, че докато човек пие вода така се олива, че после съжалява, че изобщо се е спрял.

Продължава...
 
Две разградчанки са включени в Майсторската надпревара в "Етъра"
26 August 2016 - Новини

От 2 до 6 септември в Етнографския музей на открито "Етър" край Габрово ще се проведе ХІV Международен панаир на традиционните занаяти, който е под патронажа на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Гвоздеят на разнообразната програма е традиционната Майсторска надпревара, която пресъздава "облог", заради който най-добрите майстори от даден занаят "мерят сили" в продължение на няколко дни.

Продължава...
 
Съветниците от ГЕРБ с изнесена приемна в село Дряновец
26 August 2016 - Новини

Общинските съветници от групата на ГЕРБ в ОбС Разград Наско Анастасов, Светослав Банков и Гюлвер Хасан проведоха изнесена приемна за жители на село Дряновец. Целта на подобни приемни е съветниците да чуят проблемите на всеки, който няма възможност да пътува до областния център. „Нашата мисия е да сме в помощ на всеки един жител на общината, без значение от неговия етнос, партийна принадлежност и социално положение!” – изтъкна Наско Анастасов и предварително уговори втора такава приемна и през месец септември, за да имат време да се запознаят с административната страна на всеки един представен на вниманието им проблем.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 19924
Advertisement