shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 27.04.2016 г.
ekip7-small-2016-4-27.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Владиката дядо Наум ще служи в Разград следващия вторник
27 April 2016 - Новини

Три дни остават до най-големия християнски празник Възкресение Христово и е време да припомним тези църковни свещенодействия, които се извършват само в навечерието на Великден. Утре сутринта се прави общ маслосвет – тайнство, който се извършва веднъж годишно. На Велики петък след утренята се изнася плащаницата, която цял ден ще бъде достъпна за поклонение в храм „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“.

Продължава...
 
Бехчет Сюлейман съди прокуратурата за 46 500 лева
27 April 2016 - Новини

Граждански иск за общо 46 500 лева заведе срещу прокуратурата бившият заместник-областен управител Бехчет Сюлейман. Претенцията е по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди и е по повод воденото срещу Сюлейман наказателно дело в Търговище, по което той бе оправдан.

Продължава...
 
"Магазинче за надежда" отвори врати в Разград
27 April 2016 - Новини

В понеделник архиерейският наместник отец Георги Георгиев освети и благослови "Магазинче за надежда", което се помещава в бизнес сградата на ул. "Грънчарска" 2 . Всъщност това е офисът на Сдружението с нестопанска цел "Да бъдем хора" с ръководител 24-годишната Полина Иванова.

В "магазинчето" се приемат дрехи, обувки, играчки и други вещи, които се набавят основно чрез дарения. Приходите от продажбата им формират фонд, предназначен за благотворителни цели.

Продължава...
 
Успешни изяви на Театрално-танцова формация "Пулс"
27 April 2016 - Оживление

Само за десет дни Театрално-танцова формация "Пулс" - Разград с художествен ръководител Катя Лапатова участва в три конкурса и спечели осем награди.

На 15 и 16 април във Враца се проведе ІІІ национален конкурс за съвременна хореография "Враца танцува". Разградчани заеха второ място в комплексното класиране, а Антоанета Петрова стана първа при солата и получи специалната награда на журито за най-малък участник. Групата стана официално рекламно лице на фестивала за следващите издания. а ръководителят й ще бъде част от журито.

Продължава...
 
Ученичка от Икономиката влезе в Топ 10 на национално състезание за бармани
27 April 2016 - Новини

В София се проведе Националното състезание "Най-добър млад барман". Според журито, то е най-силното в историята на асоциацията.

Най-добрите 17 млади бармани от професионални гимназии по туризъм и ресторантьорство от цялата страна демонстрираха умения и се състезаваха за овациите на публиката и одобрението на престижното жури с председател световният шампион Васил Колев.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 19090
Advertisement