shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 28.01.2015 г.
ekip7-small-2015-1-28.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Осъдиха условно шофьор, опитал да подкупи полицаи с 5 евро
26 January 2015 - Новини

Условна присъда постанови състав на Окръжен съд-Разград за 51-годишен шофьор, опитал да подкупи полицаи с 5 евро.

На 12 февруари миналата година Осман Хасанов от Бисерци бил спрян от двама катаджии за проверка в Кубрат, тъй като шофирал мерцедеса си без да е включил късите светлини.

За да не бъде санкциониран, шофьорът им предложил рушвет, Николай Николов и колегата му Николай Славов обаче не приели и го задържали.

Продължава...
 
Иновации в ОУ "Отец Паисий" - Разград
26 January 2015 - Новини

Повече от половината класни стаи в ОУ „Отец Паисий” - Разград са оборудвани с проектори, което прави преподаването лесно, а ученето – интересно и достъпно. Презентациите присъстват във всички учебни предмети и учебните часове стават желани и изключително занимателни.

Училището разполага и с интерактивна дъска, която е на разположение на всички ученици.

Продължава...
 
Поредна демонстрация на нагъл шофьор
26 January 2015 - Новини

Нагъл шофьор в петък преди обяд беше паркирал автомобила си „Дачия Сандеро“ точно върху тротоара срещу ДНА в Разград. Това е поредното демонстративно нарушаване на закона, което се случва на метри от сградата на Областната дирекция на МВР.

Очевидно водачът на този автомобил не признава законно установените норми, освен това начинът, по който е спрял затруднява движението на пешеходците, които минават по този натоварен участък.

Продължава...
 
Инвалиди плащат „синя зона“ заради здрави шофьори, които заемат местата им
26 January 2015 - Новини

Жертва на изключително некоректно отношение стават ежедневно шофьорите инвалиди в Разград. Това алармира в редакцията на „Екип 7“ нашият читател Христо Колев.

По негови думи нетолерантност към хората в затруднено положение проявявали както останалите водачи на автомобили, така и общинските власти.

Здравите шофьори масово спират на местата, обозначени за инвалиди.

Продължава...
 
Библиотеката отказа карта на кандидат-читател, не казал къде работи
26 January 2015 - Новини

С пълен абсурд се сблъска 39-годишен разградчанин при опит да се сдобие с читателска карта за Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“. Отивайки да се регистрира за новата година, Тунчай Реджеб представил на служителя личната си карта, дал и телефон за връзка. Оказало се обаче, че тези данни не са достатъчни, за да стане читател на библиотеката.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 15907
 
Какво очаквате през 2015 година?