shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 29.10.2014 г.
ekip7-small-2014-10-29.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Две фирми искат да изработят общ устройствен план на Разград
29 October 2014 - Новини

В понеделник комисия с председател зам.-кметът Ценка Таракчиева пристъпи към отваряне на офертите на участниците в обществената поръчка с предмет: „Изработване на общ устройствен план на община Разград, включващ екологична оценка и оценка за съответствие“. Кандидатите са двама - софийските фирми ДЗЗД „Консорциум „Урбан Груп“ и ЕТ „Форум Александров“.

Продължава...
 
Представиха сборник за Ботевия четник от село Благоево
29 October 2014 - Новини

Сборник за живота и дейността на единствения Ботев четник от Лудогорието представиха официално в Разград.

В понеделник в конферентната залата на хотел „Централ“ се събра част от авторския колектив на краеведското издание – проф. д.ф.н. Георги Бърдаров, гл. ас. д-р Евгения Грънчарова и Мирослава Кацарова. Съставители са проф. Бърдаров и Мирослава Кацарова.

Продължава...
 
Капанският ансамбъл – с две номинации „Кристална лира“
29 October 2014 - Новини

Капанският ансамбъл е с две номинации за тазгодишната „GRAND PRIX“ на Съюза на музикалните и танцови дейци в България „Кристална лира 2014”, съобщи Георги Тодоров, експерт „Маркетинг и реклама“ към формацията.

Ансамбълът е номиниран в категориите „Танцов фолклор“ и „Музикален фолклор“ за спектакъла „Великден“, който представи на Националните празници на професионалното фолклорно изкуство в Пазарджик.

Продължава...
 
Мажоретките – втори на танцовия конкурс „Търновска царица“
29 October 2014 - Новини

Момичетата от Градския мажоретен състав в Разград се завърнаха със сребърна купа от Международния танцов конкурс „Търновска царица“. Това съобщи техният ръководител – Емилия Борисова.

Балканската танцова спартакиада се провежда за трета поредна година, нейни организатори са Община Велико Търново, спортен клуб „ЗОКИ“, Българската федерация по спортни танцови дисциплини и Сдружения за изкуства, спорт и образование „ЕРА – 3000“.

Продължава...
 
Апелативен съд увеличи наказанието на д-р Добрин Папуров
29 October 2014 - Новини

Не за две, а за пет години ще бъде лишен от право да упражнява дейност като управител на клиниката си търговищкият лекар Добрин Папуров. Това реши състав на Апелативен съд-Варна, пред който медикът и прокуратурата оспориха решението на Окръжен съд-Разград.

Срещу хирурга беше повдигнато обвинение за това, че от февруари 2005 до декември 2006 г. в условията на продължавано престъпление е получил неправомерно 211 570 лева от НЗОК. Сума, която се явява вреда в особено големи размери.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 15367
 
Участвахте ли в търговията с вота?