shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 16.04.2014 г.
ekip7-small-2014-4-16.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Ученик от Математическата пак печели олимпиада
16 April 2014 - Новини

Както веднъж се пошегува главният редактор на вестник „Екип 7”, вече не е новина физик от Математическата гимназия да е сред първите в България – нищо ново и необичайно наистина.

За наша радост, прав се оказа господин Ханчев – и сега няма нищо ново, учениците продължават да се явяват на състезания и да печелят.

Продължава...
 
Среща на ученици от ОУ „В. Левски“ с писателя Любомир Николов
16 April 2014 - Новини

Малки любители на книгата в ОУ „Васил Левски“ в Разград се срещнаха с един от любимите си писатели - Любомир Николов. Писателят бе много приятно изненадан от драматизацията на две от приказките му. Трети „г“ клас представи мюзикъл по приказката „Облачното дете“, който участва на Шуменските национални ученически театрални празници. Режисьор и сценарист на постановката е класната ръководителка Севдалина Маринова, а хореограф - Катя Лапатова.

Продължава...
 
Условна присъда за алоджийка, укривала данъци
16 April 2014 - Новини

Условна присъда получи вчера 30-годишна алоджийка от лознишкото село Студенец по обвинение, че е укривала данъци.

Според прокуратурата от 2006 до 2010 година Мевледие Хасан не е декларирала доходите си за съответните данъчни периоди и така избегнала установяването и плащането на налози в общ размер 10 579.07 лева.

Продължава...
 
Самостоятелните доброволчески отряди могат да заработят едва през 2015 година
16 April 2014 - Новини

Доброволческите отряди за спасяване при бедствия, аварии и извънредни ситуации могат да започнат да действат като самостоятелни формирования най-рано през 2015 година. Това стана ясно вчера на заседание при заместник-областния управител Иван Борисов, участие в която взеха представители на общините и областно управление „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Продължава...
 
Великденски базар за болния Борко
16 April 2014 - Новини

Великденски базар за болния от тумор Боримир Марчев, 12-годишен ученик от ОУ „Н. Й. Вапцаров” организират „Общински пазари“ и Центърът за ученическо техническо и научно творчество. Включват се ученици от ОУ „Н. Й. Вапцаров“, СОУ „Христо Ботев“, ОУ „Васил Левски“, ГПЧЕ „Екзарх Йосиф“, ПГО „Ст.Н.Спасо-Еленина“, ОУ „Н. Икономов“, ОУ „Ив. С. Тургенев“. ПГХТТБ „Мария Кюри“ и др.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 14113
 
В коя болница ходите, ако се нуждаете от лекарска помощ?