shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Гран при от „Звезден път“ спечели Кристияна Атанасова
26 June 2017 - Новини

 

 

Тържественото откриване на Националния детски фестивал „Звезден път“, който се проведе в два поредни дни в Разград, по традиция беше съпроводено с викторина. На нея децата отговаряха на въпроси по безопасност на движението, а награди раздаваше командирът на отделение в сектор „Пътна полиция“ към ОД на МВР – Разград Бисер Ботев. Настроението повдигнаха и представителите на мотоклуб „Лудогорски братя“, които качиха участниците на своите мотори.

 

Продължава...
 
Среща след 55 години на випуск на гимназия „Лиляна Димитрова“
26 June 2017 - Новини

 

 

Випуск 1962 на гимназия „Лиляна Димитрова“ в Разград се събра на среща в двора на ПГПЧЕ „Екзарх Йосиф“. С много мили спомени, прегръдки и сълзи някогашните момчета и момичета отбелязаха 55 години от своето завършване. Изминалите години се стопиха, за да отстъпят място на възродилите се в паметта трепети, мечти, споделени моменти с класа.

 

Продължава...
 
Тенденциозна статия срещу Автото, целяща антиреклама на най-старото професионално училище
26 June 2017 - Искам думата

 

 

Настоящият материал е опровержение на статията на г-жа Антония Кирилова „Ученици от Спортното и Автото - последни на матурите“ (брой 69/4076 от 23 юни 2017 г.), съдържаща некоректни изводи за резултатите от ДЗИ.

Учителският колектив на училището изразява своето възмущение от публикацията, която е отрицание на техните усилия и професионализъм.

 

Продължава...
 
Вестникът не е отговорен за ниските резултати на учениците, просто ги съобщава
26 June 2017 - Искам думата

 

 

Като журналист винаги съм спазвала професионалните и етични норми в професията и съм следвала личния си морален кодекс. Материалът за резултатите на зрелостниците от държавните зрелостни изпити не прави изключение и не е обосновано да се твърди, че е тенденциозен при положение, че се опира на официални данни от Регионалното управление на образованието.

 

Продължава...
 
Зрелостниците сами плащат здравните си осигуровки
26 June 2017 - Новини

 

 

Зрелостниците, които са завършили средното си образование, но не са започнали работа, трябва да внесат здравните си осигуровки в Регионалния офис на НАП – Разград.

От Данъчното напомнят, че същото важи и за новоприетите студенти, които дължат осигуровки за месеците от завършването на средното си образование до започване на висшето.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 22224
Advertisement