shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 11.12.2017 г.
ekip7-small-2017-12-11.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Сменяме личния си лекар до края на декември
11 December 2017 - Новини

До края на декември всеки здравноосигурен има право да смени личния си лекар. Прехвърлянето при нов общопрактикуващ медик става чрез попълване на формуляр, който може да бъде намерен в секция „Вие питате“ на сайта на Националната здравноосигурителна каса. В регистрационната форма се вписват личните данни на пациента, както и тези на предишния лекар.

Продължава...
 
Наблюдателна комисия ще подпомага ресоциализацията на затворниците
11 December 2017 - Новини

Седемчленна наблюдателна комисия в Община Исперих ще подпомага работата по ресоциализация на лишените от свобода, решиха на последното си заседание местните съветници. Председател на новия орган е председателят на ОбС Даниел Димитров, а функцията на секретар ще изпълнява общински служител.

Продължава...
 
Разградчани направиха благотворителен базар за тригодишно дете от Шумен
11 December 2017 - Новини

Благотворителен базар в подкрепа на тригодишния Калоян Пенчев Казаков – Коки, от Шумен и неговото семейство се проведе в Разград пред Общинския културен център. Коки е средното дете в семейството. Ето какво споделя майката Наталия Казакова в социалната мрежа: „От будно и любопитно дете, Коки се затвори в себе си, спря да ни забелязва, седеше и си играеше само с етикети на дрехите или пълзеше напред-назад без цел.

Продължава...
 
Образцов ремонт – и аварията отстраниха, и здравец засадиха!
11 December 2017 - Искам думата

Обикновено сме свикнали за електро-, топло- и водоснабдяване да се говори с негативи, но този път видях нещо съвсем различно. На 7 декември сутринта забелязах теч на бистра вода по улица "Гаврил Кръстевич" в Разград, в 9.30 часа подадох сигнал във "Водоснабдяване Дунав" ЕООД. В 10 часа авариен екип с лаборатория и необходимата техника бе на място.

Продължава...
 
DJ Бранко представи книгата си „Пътеводител на един дисководещ от Балканите“
11 December 2017 - Оживление

В зала „Изкуство“ на Регионална библиотека „Проф. Боян Пенев“ се събраха приятели и любопитни от всички възрасти и поколения. Срещата бе уважена от представител на Дирекция „Култура, спорт и туризъм“ в Община Разград. В презентация, подготвена от специалист от библиотеката, бе разказана историята на Бранко и артистичните му родители Хасибе и Кязим Хаджиеви, свързани с Разградския драматичен театър и естрада като помощник-режисьор и актьор. Чичото на Бранко Ибрахим Мустафов също работи в театъра като режисьор.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 23441
Advertisement