shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.04.2018 г.
ekip7-small-2018-4-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Фотографът Драго Богомилов с поредна изява в САЩ и у нас
20 April 2018 - Новини

Събитието отвъд Океана се състоя в Прово, който е трети по големина град в щата Юта. В модерния Covey Center For The Arts американецът Браян Бейти и родният фотограф Драгомир Богомилов показаха общо 40 снимки с уловени мигове от нашата страна. „България – два погледа“ бе съпроводена с представяне и на шедьоври от гравирани яйца под надслов

„Eggstravaganza“, дело на Браян Бейти, а самата експозиция е посетена от над 2 000 души до момента - сред тях кметът на града, университетски преподаватели и много българи, живеещи в САЩ, които написаха послания в книгата за впечатления.

Продължава...
 
Делото срещу д-р Мичев за измамените пациенти тръгна отново
20 April 2018 - Новини

Със своеобразен съдебен маратон започна във вторник новото разглеждане на делото срещу д-р Бранимир Мичев, в което той отговаря за обсебване на болнични лекарства и измама на пациенти. За деня бяха призовани над 20 души, в това число и вещи лица и макар част от тях да не се явиха, разпитите продължиха до 21.30 часа.

Продължава...
 
Съдът отказа да пусне от ареста Ивайло Иванов-Ини
20 April 2018 - Новини

Окръжният съд в Разград отказа да измени в по-лека мярката за неотклонение на задържания за контрабанда и притежание на наркотици Ивайло Иванов.

Молбата му беше разгледана на заседание в сряда следобед и въпреки десетките доводи, които адвокатът му Димитър Марковски изложи, за да убеди магистратите, че трябва да го пуснат от ареста, това не се случи.

Продължава...
 
Бебе на два месеца почина в дома си
20 April 2018 - Новини

Двумесечно бебе почина в дома си в самуилското село Здравец, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.

Сигналът е подаден около 04.25 часа в сряда от 39-годишната майка, която заварила момиченцето бездиханно в креватчето му.

Продължава...
 
Решено: Няма да има Филиал за спешна помощ в Завет
20 April 2018 - Новини

Филиал за спешна помощ в Завет няма да бъде разкрит, тъй като изграждането и поддържането на такъв център е икономически необосновано. Това става ясно от писмо на здравния министър Кирил Ананиев, получено преди дни в Община Завет.

Отказът е аргументиран и с конкретни изчисления, направени от Министерството на здравеопазването.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 24373
Advertisement