shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 15.10.2018 г.
ekip7-small-2018-10-15.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Ползването на пешеходните светофари е задължително, иначе - глоба
12 October 2018 - Новини

При наличието на пешеходен светофар с ръчно регулиране, пресичащите са длъжни да го използват и да преминат на зелена светлина. В противен случай подлежат на санкция по Закона за движение по пътищата, като глобата за пресичане на червено или извън пешеходните зони е 20 лева.

Продължава...
 
Турски журналисти от Одрин и Текирдаг гостуваха на разградските си колеги
12 October 2018 - Новини

17 журналисти от Одрин и Текирдаг бяха на посещение в Разград и региона по проект за обмен на журналисти. Инициативата за журналистически обмен се реализира от Генералното консулство на България в Одрин и Дирекцията по информация и печат към президента на Турция. С журналистическата делегация бяха и нашият консул в Одрин Андон Андонов, Сюрейбе Касап от ръководството на турската Дирекция по информация и печат, специалистът „Връзки с обществеността“ във валийството в Одрин Ендер Айдън.

Продължава...
 
Почистиха дерета в Раковски и Побит камък
12 October 2018 - Новини

Вчера кметът на Разград Валентин Василев, общински служители и кметовете на Раковски и Побит камък инспектираха механизираното почистване на речните легла в двете села.

В село Раковски дългогодишното затлачване на дерето, което сега бе обект на превантивно почистване, бе причина да бъдат наводнявани къщите около него.

Продължава...
 
Само един кандидат за сметопочистването в община Разград
12 October 2018 - Новини

Само един е кандидатът за възлагане на обявената от Община Разград обществена поръчка с предмет: „Събиране и транспортиране на битови отпадъци, разполагане и поддръжка на съдове за битови отпадъци, лятно и зимно почистване на улици и други места за обществено ползване“. В понеделник пред комисията с председател шефът на дирекция „Програми и околна среда“ Недим Тахиров имаше само един плик с документи.

Продължава...
 
В Разград се проведе безплатно обучение по програмиране за деца
12 October 2018 - Новини

Разград за първи път се включи в Европейската седмица на програмирането и бе едно от 29-те селища в България, които реализират събития по този повод в България.

В НЧ „Делиорман“ в Разград се проведоха редица дейности по повод на инициативата „Запознайте се и програмирайте“ - семинар на тема „Интернет на нещата“, занимателна викторина и интерактивни компютърни игри с награди, курс по програмиране на Scratch, както и предизвикателството всеки да програмира своя игра на Ѕсrаtсh за конкурс с награди за най-добрите.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 25824
Advertisement