shadravan.jpg redakcia.jpg
 
 
брой от 30.03.2015 г.
ekip7-small-2015-3-30.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
29 ученици от областта станаха мениджъри за един ден
27 March 2015 - Новини

29 ученици от Разградска област поеха управленски постове във фирми и институции в рамките на инициативата инициативата „Мениджър за един ден“.

Изключително активни бяха възпитаниците на ПМГ „Акад. Никола Обрешков“. Седемнадесет ученици от гимназията оглавиха МБАЛ „Свети Иван Рилски“, Регионалната здравна инспекция, Хидрометеорологичната обсерватория, Общинското радио и Регионалната библиотека „Проф. Боян Пенев“.

Продължава...
 
Учредиха наградата „Студент на годината“ в Разград
27 March 2015 - Новини

Наградата „Студент на годината“ ще се присъжда всяка година на изявен възпитаник на Филиал-Разград на Русенския университет „Ангел Кънчев“. Това стана ясно след като на

съветниците от местния парламент измениха Правилника за символите, почетните звания, наградите и паметните знаци на община Разград.

Продължава...
 
До месец съдът решава прокуратурата ли е поболяла кмета на Завет
27 March 2015 - Новини

До месец съдия Валентина Димитрова от Окръжен съд-Разград ще излезе с решение по делото, заведено от Ахтер Велиев срещу прокуратурата по Закона за отговорността на държавата и общините за вреди.

През февруари кметът на Завет внесе граждански иск срещу обвинението за общо 59 000 лева.

50 000 лева от претендираната сума е обезщетение за неимуществените вреди, които е претъпял от воденото срещу него три години наказателно дело за измами с държавни пари.

Продължава...
 
Пак с година условно наказание завърши делото за катастрофата до „Кауфланд“
27 March 2015 - Новини

С една година условно наказание завърши и повторното разглеждане на делото срещу 19-годишния Цветан Миленов Димов от Разград, обвиняем за фаталната катастрофа до „Кауфланд“.

На 28 февруари 2014 година младият шофьор мина с бясна скорост и на червен светофар на кръстовището до хипермаркета и уби 44-годишен баща на две деца.

Продължава...
 
Съдят мъж, харчил парите на германец след компютърна измама
27 March 2015 - Новини

33-годишен мъж от Исперихско се изправи пред Окръжен съд-Разград по обвинение, че извършвал финансови операции с пари, за които е предполагал, че са придобити от тежко умишлено престъпление.

Средствата били собственост на 41-годишния немски гражданин Андреас Дьоп.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 6 - 10 от 16325
 
Добра ли е идеята часовниковата кула в Разград да се окичи с мартеници?