shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 19.01.2018 г.
ekip7-small-2018-1-19.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Разградчани подкрепиха в тежък момент приюта за сираци на отец Иван
10 January 2018 - Новини

 

 

Сдружение „Лудогорие 2012“ продължава да набира топли дрехи и хранителни продукти за приюта за сираци и безпризорни, ръководен от отец Иван. Домът за сираци „Свети Николай“ при манастир „Света Троица“ в село Нови хан беше опожарен в новогодишната нощ. След инцидента от сдружение „Лудогорие“ организираха благотворителна кампания и даренията от Велико Търново и Разград бяха връчени лично на отец Иван.

 

Продължава...
 
Община Разград осигурява условия за инвеститорите, те избират кога и как ще стартират проекта си!
10 January 2018 - Искам думата

 

Всеки инвеститор, чието инвестиционно намерение за реализиране на инвестиции на територията на Бизнес зона „Перистър“ е получило положително становище на заседание на Комисията по чл.3 от Наредба № 21 за управление и разпореждане с имотите, общинска собственост, на територията на „Бизнес зона „Перистър“ в Разград, има възможност да участва в последващо насрочен търг за учредяване вещно право на строеж за конкретен поземлен имот, частна общинска собственост, находящ се на територията на зоната.

 

Продължава...
 
Три деца с награди от конкурса „От Коледа до Васильовден“
10 January 2018 - Новини

 

 

Три деца от Разградска област бяха удостоени с награди от Националния конкурс по народно приложно изкуство „От Коледа до Васильовден“, организиран от Министерството на образованието и науката и Националния дворец на децата. Творческата надпревара е част от

Националния календар на МОН за изяви по интереси на децата и учениците.

 

Продължава...
 
Млад художник подари портрет на Никола Обрешков на Математическата
10 January 2018 - Новини

 

 

Младият художник Нуркан Нуф подари на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“ портрет на патрона на гимназията. Картината на световно признатия математик получи директорът на училището Мануел Василев.

 

Продължава...
 
Д-р Надие Карагьозова представя образователния модел „Усмивко и сърдитко“
10 January 2018 - Новини

 

 

Образователният модел „Усмивко и сърдитко“ за снижаване на агресивността при деца от 5 до 7-годишна възраст ще бъде представен пред педагогическата общност в Разградска област. Разработката е дело на д-р Надие Карагьозова, която е магистър по педагогика и връзки с обществеността, има докторска степен в направлението „Организация и управление на комуникациите и информационните науки“.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 55 от 23678
Advertisement