shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 26.06.2017 г.
ekip7-small-2017-6-26.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
„Лудогорец“ започва похода към групите на ШЛ срещу „Жалгирис“
21 June 2017 - Спорт

 

 

„Лудогорец“ ще се изправи срещу първенеца на Литва „Жалгирис“ във втория квалификационен кръг на Шампионската лига – това отреди тегленият вчера в Нион жребий.

Разградчани ще гостуват в първата среща, която ще е във Вилнюс на 11 или 12 юли. Реваншът в Разград е седмица по-късно.

 

Продължава...
 
Започна ремонтът на пътя Разград – Търговище
19 June 2017 - Новини

 

 

Започна рехабилитацията на близо 21 км от път Търговище - Разград. Основният ремонт на отсечката се финансира от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. чрез Европейския фонд за регионално развитие. На символичната първа копка на обекта в събота присъстваха министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Дончо Атанасов, областният управител на Разград Гюнай Хюсмен, областният управител на Търговище Митко Стайков, народни представители, кметовете на Разград и Търговище д-р Валентин Василев и д-р Дарин Димитров, кметове на населени места, граждани.

 

Продължава...
 
Майстор от Габрово ще ремонтира Часовниковата кула
19 June 2017 - Новини

 

 

Майстор от Габрово ще ремонтира повредения механизъм на 153-годишната Часовникова кула в Разград, съобщи главният експерт в дирекция „Култура, спорт и туризъм“ Камен Кулев. Проблемът с един от символите на града датира от лятото на миналата година, когато часовникът спря да показва точното астрономическо време и започна да дава отклонения при звуковото отброяване на всеки кръгъл час.

 

Продължава...
 
Разградската болница чака 1 000 000 лева от държавата
19 June 2017 - Новини

 

 

МБАЛ „Свети Иван Рилски“ в Разград е едно десетте лечебни заведения в страната, които са пред фалит, обяви народният представител д-р Нигяр Джафер по време на дискусия за здравеопазването.

По думите й, сериозни финансови затруднения изпитват болниците в Шумен, Търговище, Разград и Силистра. Натрупаните дългове се дължат основно на орязани дейности от спрени клинични пътеки и на неизплатена дейност, която надхвърля бюджетните рамки, договорени между лечебните заведения и Здравната каса.

 

Продължава...
 
Община Завет предоставя свои имоти за центрове за професионално обучение
19 June 2017 - Новини

 

 

Свободни общински помещения да бъдат предоставени за безвъзмездно ползване като материално-техническа база на центрове за професионално обучение, реши на последната си сесия Общинският съвет в Завет.

Решението е продиктувано от факта, че Общината периодично кандидатства по програми и проекти, финансирани по ОП „Развитие на човешките ресурси“, които осигуряват временна или постоянна заетост, както и обучение на фокус групите.

 

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 55 от 22224
Advertisement