shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 28.04.2017 г.
ekip7-small-2017-4-28.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Над 300 млади таланти в Пролетен благотворителен спектакъл
24 April 2017 - Новини

Въпреки снега и дъжда, които се редуваха през деня, в четвъртък вечерта в Общинския културен център в Разград цареше пролетно настроение. В контраст със студа навън, сцената грейна от пъстрия букет от танци и песни на над 300 млади таланти на Разград по време на Пролетния благотворителен спектакъл, организиран от Сдружение „Бъдеще за Европа“ и Общински културен център – Разград. Той се проведе благодарение на ЕТ „Порше“ и ЕТ „Борник“.

Продължава...
 
По испански модел правят стая за стрес за най-малките ученици на ОУ „Ив.С.Тургенев“
24 April 2017 - Новини

„Стая за стрес“, взаимствана от испанския образователен модел ще бъде обособена в ОУ „Ив.С.Тургенев“. В нея децата от първи и втори клас ще могат да преодоляват напрежението и агресията, натрупали се у тях по различни поводи в ежедневния учебeн процес.

Продължава...
 
Продават бивш военен обект до Островче
24 April 2017 - Новини

Бивш военен обект до Островче, използван в миналото от Българската народна армия за свързочни цели, ще бъде продаден на търг, съобщиха от Агенцията по приватизация и следприватизационен контрол.

Продължава...
 
Ученици от гимназия „Мария Кюри“ засадиха 45 туи на Пчелина
24 April 2017 - Новини

С екоакция отбелязаха Деня на Земята учениците от ПГХТБТ „Мария Кюри“. В местността Пчелина те засадиха 45 туи. Инициативата бе част от проекта „Заедно за зелено Лудогорие“ на гимназията, който се финансира от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в общината с подкрепата на Ротари клуб-Разград и училищни превантивни клубове от други училища.

Продължава...
 
Обучиха библиотекарите да разпознават вкусовете на читателите
24 April 2017 - Новини

В РБ „Проф. Боян Пенев“ се проведе двудневен обучителен курс с библиотекари от библиотеки и читалища от областта на тема: „Изследване потребностите на читателите и местните общности“. Лектор на обучението бе Люба Деветакова, която е редовен докторант по Политически науки към НБУ, магистър по социология и социална антропология с 15 години изследователски опит.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 55 от 21751
Advertisement