shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.10.2017 г.
ekip7-small-2017-10-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
apis_2014.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Кметът обеща на "Четири лапи" по-добри условия за лъвовете
13 October 2017 - Новини

Представители на Фондация „Четири лапи“ посетиха зоокъта в градски парк в Разград по покана на кмета Валентин Василев, съобщиха от пресслужбата на администрацията му.

В писмо до единствената лицензирана неправителствена организация, която има опит в работата с големи котки, градоначалникът е поискал съдействие за лъвовете в парка.

 

Продължава...
 
Делото за откраднатия лотариен билет пак се отложи
13 October 2017 - Новини

За 29 ноември беше отложено в сряда делото за откраднатия лотариен билет с печалба от 100 000 лева.

Обвиняем в процеса, който се гледа в Кубратски районен съд, е възпитателят от ВУИ-Завет Ергин Хасан. Той отговаря пред Темида за това, че е измамил ученика си Иван Асенов като регистрирал на свое име неговия печеливш билет.

Продължава...
 
"Мениджър за един ден" в Разград
13 October 2017 - Новини

Под надслов "Вдъхнови бъдещето" вчера за 16-та поредна година се проведе инициативата за кариерно развитие на "Джуниър Ачийвмънт България" - "Мениджър за един ден". По традиция в нея се включват ученици и студенти от цялата страна, които прекарват един ден в различни институции и добиват реална представа за естеството на работа, което нерядко им служи за бъдещото им професионално ориентиране.

Продължава...
 
Галена Радославова - вр.и.д. директор на РИМ - Разград
13 October 2017 - Новини

До провеждане на конкурс за временно изпълняващ длъжност директор на Регионален исторически музей – Разград ще бъде назначена Галена Недкова Радославова – Чобанова, съобщиха от Община Разград.

Продължава...
 
Ученици от „Тургенев“ ще търсят меча на крал Артур
13 October 2017 - Новини

Учениците от всички класове на ОУ „Иван Сергеевич Тургенев“ в Разград ще се потопят в английската история, търсейки меча на крал Артур, разказа директорът на учебното заведение Милена Орешкова.

 

Интерактивните дейности, които провокират изследователския и приключенски дух на децата, са част от цялостната концепция за развитие на школото, което в продължение на четири години ще получава допълнително държавно финансиране като иновативно училище.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 55 от 22993
Advertisement