shadravan.jpg abonament1.png
 
 
брой от 20.08.2018 г.
ekip7-small-2018-8-20.png

Търсене

Вход


Забравена парола
baner_ekip7_170x236.jpg
ludogorie.jpg
Начало
Служители от ОП „Пракстрой“ спасиха малко щъркелче в Радинград
10 August 2018 - Новини

В сряда служители на разградското общинско предприятие „Паркстрой“, съвместно с ЕНЕРГО-ПРО, осъществиха акция за спасяване на малко щъркелче, изпаднало от гнездо в село Радинград. Местни хора сигнализирали в дирекция „Програми и околна среда“ в общинската администрация, че са открили паднало под гнездото по време на дъжда във вторник вечерта малко щъркелче.

Продължава...
 
Ученици създадоха флашкарти с въпроси за европейското културно наследство
10 August 2018 - Новини

Екип от четирима младежи от НПТГ „Шандор Петьофи“ реализира през летните месеци проект „Европейско културно наследство“. Той се финансира от Младежка банка – Разград, която беше създадена миналата година от Сдружение „Младежки форум 2001-Разград“. Банката беше създадена по проект с финансовата подкрепа на Фондациите „Работилница за граждански инициативи“ и „Чарлз Стюарт Мот“.

Продължава...
 
Дъждът отнесе част от новата изолация на блок на „Абритус“ 19
10 August 2018 - Новини

Новопоставената изолация на блока на „Абритус“ 19 в квартал „Водна централа“ се свлече след проливния дъжд в сряда, което предизвиква съмнения за качеството на строителните дейности, сигнализираха разградчани. Сградата в момента се санира по Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради.

Продължава...
 
Първата дигитална маркетинг агенция отвори врати в Разград
10 August 2018 - Новини

С водосвет, отслужен от отец Дмитрий Терзи, бе открита на 4 август първата дигитална маркетинг агенция в Разград. Управител на „Маркетинг Вижън“ ЕООД е Петромир Пенчев. Макар и млад, разградчанинът има солиден опит в сферата на дейност на новата фирма, насочена към това да подпомага бизнеса в Лудогорието да стане откриваем в мрежата.

Продължава...
 
Кубратски клуб участва в ретро парада във Видин
10 August 2018 - Оживление

За втора година Видин бе домакин на парад и изложение на ретро превозни средства. В него участваха близо 100 ретро автомобили и мотоциклети от всички краища на страната, както и от Румъния и Сърбия. Сред тях бяха и участници от Авто-мото ретро клуб "Хан Кубрат" от Кубрат с председател Христо Антонов.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следваща > Последна >>

Резултати 51 - 55 от 25396
Advertisement