Търсене

Исперих на протест за ремонт на улиците
17 January 2018 - Новини

Протестна подписка с искане на незабавен ремонт на уличната мрежа стартира утре в Исперих. Желаещите да подкрепят инициативата ще имат на разположение два дни – четвъртък и петък. Подписи ще се събират на три пункта в града – до Енергото срещу магазин „Аро“, в офиса на „Изи Кредит“ до „Булсатком“ и във фаянсовия завод при Виолета Дойчева.

Продължава...
 
Шефката на пазара в Разград оспори в съда ликвидацията на дружеството
17 January 2018 - Новини

Изпълнителният директор на „Общински пазари – Разград“ Деяна Колева ще спори в съда

решението на местния парламент, с което бе прекратено едноличното акционерно дружество и бе открита процедура по ликвидацията му.

По случая вече има образувано дело в Административния съд, става ясно от прессъобщение, публикувано на сайта на институцията.

Продължава...
 
Наградиха победителите в конкурса „Пожарникар на годината“
17 January 2018 - Новини

Трима служители на РД„Пожарна безопасност и защита на населението“ - Разград са номинирани за участие в националния конкурс „Пожарникар на годината“. Това са победителите в областния етап на традиционната инициатива.

Младши експерт Серафим Тролиев от РСПБЗН-Лозница е победител в раздела „Пожарогасене и спасителна дейност“. В категория „Контролна дейност“ призът грабна инспектор Кенан Чете, група „Държавен противопожарен контрол и превантивна дейност“.

Продължава...
 
Гласуват девиз на Разград
17 January 2018 - Новини

"Дързост и постоянство!" да е девизът на Разград, предвижда проектът за решение на докладната записка на кмета Валентин Василев, която предстои да бъде гласувана от Общинския съвет. Думите са цитат от писмото на Васил Левски до Сливенския революционен комитет от 4 април 1872 година.

Продължава...
 
Създават Обществен дарителски фонд в Разград
17 January 2018 - Новини

Създават Обществен дарителски фонд в Разград, който ще набира средства от граждани и местния бизнес за осъществяване на значими проекти за общността. Идеята за неговото учредяване се роди по време на дискусия, организирана от Фондация „Америка за България“, която ще подпомогне финансово фонда.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 23678
Advertisement