Търсене

Почна голямото местене на Математическата
12 July 2018 - Новини

Започна голямото преместване на Профилираната природоматематическа гимназия „Акад. Никола Обрешков“, която от новата учебната година ще дели една сграда със СУ „Христо Ботев“ в Разград. Само за четири дни всички чинове, столове, маси, техническо оборудване и документация от старата сграда са изнесени в новата, коментира директорът на училището Мануел Василев.

Продължава...
 
Съдът отмени заплатите на зам.-шефовете на ОбС- Разград
12 July 2018 - Новини

Административният съд отмени заплатите на заместник-председателите на Общинския съвет в Разград.

Текстът от Правилника за организацията и дейността на ОбС-Разград, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация Мандат 2015-2019 г., с който бе въведено възнаграждението, беше оспорен от Окръжната прокуратура.

Продължава...
 
Община Кубрат стартира кампания за разделно събиране на стара електроника
12 July 2018 - Новини

Община Кубрат, със съдействието на „Трансинс Технорециклираща Компания“ АД и „Трансинс Батери“ ООД, стартира кампания за разделно събиране на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, съобщиха от местната управа.

В рамките на инициативата ще се приемат също негодни за употреба батерии и акумулатори от населението на територията на общината.

Продължава...
 
Ще ремонтират улици в три населени места
12 July 2018 - Новини

Община Завет обяви обществена пръчка с предмет: "Извършване на СМР за ремонт на общинска улична мрежа в населените места на територията на община Завет". Избраната фирма изпълнител ще трябва да извърши ремонтни дейности на приблизително 6 395 улична мрежа.

Продължава...
 
А ако Надежда Радославова още пет пъти се върне на бял кон в Общинския съвет, тогава?
12 July 2018 - Новини

Комична, дори леко шизофренна гледка посреща от няколко дни посетителите във фоайето пред кабинета на председателя на Общинския съвет в Разград.

На една от стените, наредени един до друг, висят портретите на всички шефове на местния парламент от 1991 година насам.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 25123
Advertisement