Търсене

Ултрамодерна камера ще лови шофьорите в Разградско
16 March 2018 - Новини

До края на седмицата ултрамодерна камера ще започне да лови джигитите на пътя в Разградско. Новата мобилна апаратура работи самостоятелно в режим на запис. За разлика от досега използваните от „Пътна полиция“ камери, тя може да документира едновременно по няколко нарушители и да засича превишаване на скоростта и в двете посоки на движение.

Продължава...
 
С условна присъда завърши делото за откраднатия лотариен билет
16 March 2018 - Новини

С условна присъда приключи вчера делото за откраднатия лотариен билет с печалба от 100 000 лева. След година и половина и множество съдебни заседания, вчера състав на Кубратския районен съд изслуша пледоариите по процеса и сложи точка на сагата по скандалния случай.

Продължава...
 
Възрастна жена загина при пожар
16 March 2018 - Новини

Самотно живееща възрастна жена загина при пожар в дома си вчера сутринта.

Сигналът, че гори къща на ул. „Витоша“ №10 в село Осенец, е подаден в Районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Разград в 6.47 часа.

Два дежурни екипа с огнеборци, както и две линейки са потеглили към мястото на инцидента, междувременно обаче 80-годишната собственичка на имота загинала.

Продължава...
 
Незаконните ромски жилища обсъждаха в Разград
16 March 2018 - Новини

Оживена дискусия предизвика темата с разрушаването на незаконните жилища, притежавани от роми, по време на заседанието на Областния съвет по етническите и интеграционните въпроси в област Разград, което се проведе в сряда.

То бе ръководено от зам. областния управител Нурие Црънгалова, в него участваха както членовете на съвета, така и граждани.

Продължава...
 
Валентин Василев се срещна с художничката Станка Желева
16 March 2018 - Новини

Вчера кметът на Разград Валентин Василев се срещна със Станка Желева, дъщеря на президента Желю Желев, която е художник, автор на детски книги и организатор на детски панаири в различни градове в страната, с Надя Захариева – програмен директор „Изкуство и култура“ от Фондация „Америка за България“ и представителя на Фондацията в Разград Диана Славова.
Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 24111
Advertisement