Търсене

Ученик намери и върна портфейла на Светослав Дяков
22 April 2019 - Новини

В петък сутринта ученикът от 8 „б“ клас в Професионалната гимназия по транспорт и строителство „Христо Смирненски“ в Разград Драгомир Златев Атанасов минава по тротоара между сградата на НАП и цветарските магазини.

Продължава...
 
Вандали вече трошат изграденото в „Орел“
22 April 2019 - Новини

Тепърва има още да се строи и ремонтира по проекта за благоустрояване на „Орел“ в Разград, но докато от една страна се гради, от друга почна да се руши.

На детската площадка, която бе изградена до блок 23, вече има счупени пейки, изтръгната е и част от оградата. Купчините с боклуци, които „културното“ гражданство оставя след себе си, също са навсякъде.

Продължава...
 
Песен на Красен Иванов, писана преди 40 години, бе изпълнена за пръв път в Разград
22 April 2019 - Култура

Разградският хор „Железни струни“ за първи път пя заедно със соло цигулка, за първи път изпълни песента от филма „Лала ленд“, наградена със „Златен глобус“, за първи път изпя и песента „Вдъхновение“, чиято музика е композирана преди 40 години от Красен Иванов, тогава студент.

Продължава...
 
Градско веселие за Лазаровден и Цветница
22 April 2019 - Оживление

Разградското танцово студио „Калина-Рада“, съвместно с читалище „Развитие 1869“, организира в събота и неделя общоградски тържества за двата красиви пролетни празника - Лазаровден и Цветница.

Продължава...
 
Пенсионери от две области направиха концерт в Осенец
22 April 2019 - Новини

Концерт в деня на големия християнски празник Цветница се проведе пред пълна зала в читалище „Съгласие 1891“ в Осенец. Участие в него, освен местните хора, взеха и гости от пенсионерските клубове в Ново село и Тетово, Русенско. Гости и домакини поздравиха населението на Осенец с колоритни песни и стихове.

Продължава...
 
<< Първа < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Последна >>

Резултати 1 - 5 от 27435
Advertisement